Analize utakmica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
champion2

#1 Analize utakmica

Post by champion2 »

Pricao sam sa par forumasa i dogovorili smo se da probamo otvoriti ovu temu koja ce se samo odnositi na analize utakmica iz bilo koje vrste sporta bilo to, tenis, kosarka, fudbal, rukomet, odbojka....
Znaci, ova tema ce se odnositi iskljucivo na analize, dok postavljanje vasih tiketa, parova mozete postavljat gdje ste i do sad, na temi, kladionica.

Ja cu pocet sa 1 analizom i sa parom kojim sam ja igrao i koji je meni licno na svakom tiketu se nasao.

Lokomotiva Zagreb vs Dinamo Zagreb

Ove 2 ekipe do sada su se sastale 10 puta i svih 10 puta dinamo je izasao kao pobijedik iz ovog duela.
Dinamo ima isto bodova kao i hajduk, tako da hajduk ceka kiks dinama da se izdvoji na prvoj poziciji,ali cisto sumnjam da ce to dinamo sebi dopustiti tako da situacija u vrhu tabele je dosta gusta i dinamu ovdje treba pobjeda.
Dinamo je odigrao 14 utakmica uz skor od 9 pobijedjenih, 3 nerijesene i 2 izgubljene uz gol razliku od 22:9.
Lokomotiva je takodjer odigrala 14 utakmica uz skor od 8 pobijedjenih, 2 nerijesene i 4 izgubljene uz gol razliku od 25:17

Mislim da detaljnija analiza ovdje ne treba i siugran sam da ce dimano ovdje uzeti sva 3 boda.
champion2

#2 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

Fulham vs Manchester United

Fulham ove sezone igra promijenljivo, meni, licno, ne svidja mi se njihov nacin igranja.
U zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobijede i 3 izgubljene, posljednja pobjeda protiv Uniteda je bila prije 4 godine, a do tada su 6 puta izgubili i jednom remizirali.
Svi znamo kako United igra, i kad gube 2:0 oni u 20 min mogu citav rezultat preokrenuti, ali sad pocinju sve bolje i bolje igrat i nakon par losih partija na pocetku prvenstva konacno su uspijeli uvezati 3 pobjede i sada idu po 4.
Nadam se da ovo lagano United uzima.
PriNc_ba

#3 Re: Analize utakmica

Post by PriNc_ba »

braunsvajg . bajer

sudi sippel koji se ne libi davati zute kartone tako da bar statisticki ovo bi trebalo otici preko 3 kartona osim ako se ne zavrsi tekma brzinski s par golova u jednoj mrezi.

fritz sudi wolfsburgu a i on je lak na kartonima tako da bih ove dvije tekme izdvojio sto se tice kartona over iako je na ovoj tekmi granica 4,5 a kvota na underu pada...

jos par podataka o nekim sudijama danas u bundesligi.

sudija na tekmi bajerna nesto cesce daje crvene a zuti kartoni takodjer idu lagano ali s obzirom da bajern to moze lako natamburati brzinski ja cu preskociti ovde zute kartone.

hsv gladbah sudi schmidt a on je kopija ovog sa bajernove tekme tako da ako neko zeli igrati crveni ili preko kartone na jednoj od ove dvije tekme moze odigrati i ovog drugog jer se u vecini slucajeva prate kao po dogovoru :)

to onako brzinski cisto eto da podrzim temu pa kada bude vise vremena nesto se fino i napise pa moze nekome koristiti mozda :)
champion2

#4 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

FC Sevilla vs Celta Vigo

Sljedeci par je iz Spanske lige.
Sto se mene licno tice ovo ce bit gurava utakmica jer Celta uposte ne igra lose, cak sta vise igraju jako tvrd fudbal, sa njima nije nimalo lahko igrat. Znate i sami da su malagu preslusali sa 0:5, ko je mogao ocekivat takav rezultat ?
Takodjer igraju i jako agresivan fudbal sa dosta prekrsaja i faulova, oko 3 kartona dobijaju po utakmici.
Celta u 5 utakmica u gostima ima skor od 2 pobijede, 0 nerijesenih i 3 izgubljene uz gol razliku od 10:8 sto vako i ne izgleda nimalo lose.

Ipak pored svega ovog gore ja sam na strani domacina i mislim da je domacin dosta kvalitetniji od gosta, u proslom kolu su izgubili od reala 7:3 i to je razlog zasto cu igrati keca na domacina, mislim da se bar malo moraju oduziti navijcima za onakav poraz.
Sevilla u 5 utakmica kuci ima skor od 3 pobijede, 1 nerijesenu i 1 izgubljenu uz gol razliku od 11:8
Vodim se i tim da je malo koji tim uvalio realu 3 gola, ako su realu 3, onda Celti sigurno mogu 2.

Sretno.
camparinho

#5 Re: Analize utakmica

Post by camparinho »

sta odigrati na fiorentinu
champion2

#6 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

Ja bih igrao il oba daju ili oba daju i 3+
Nije fiorentina nimalo losa ekipa, a nije ni Milan u nekoj aman zaman formi.
Ajatolah_

#7 Re: Analize utakmica

Post by Ajatolah_ »

Bila je svojevremeno jako dobra ovakva tema, ako se dobro sjećam, zvala se "Uložit ću kuću i imanje"...
champion2

#8 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

Danas od 3 analize, 2 prosle.. Nije lose ja sam zadovoljan, sutra ujutro se cujemo sa novim analizama :)

Znaci, danas 2/3
Zatamnjena stakla

#9 Re: Analize utakmica

Post by Zatamnjena stakla »

camparinho wrote:sta odigrati na fiorentinu

Dvicu :lol:
Mendoza

#10 Re: Analize utakmica

Post by Mendoza »

evo da i ja malo ucestvujem

za danas Sampdoria-Sassuolo 15.00

Sassuolo je novi prvoligas,koji iskreno sumnjam da ce uspjeti ostati u Serie A.Vec sada bi se to moglo reci jer ekipa koju imaju je prosjecna ili mozda cak ispod prosjecna.Slabo igraju,Inter ih je udario 7-0 u gostima krajem septembra,ali eto fudbal je takav da su protiv Napolija u Napulju odigrali 1-1,te protiv Lazia kuci 2-2.U ove dvije utakmice su imali vise srece nego pameti tako da mislim da danas nemaju sta traziti protiv Sampa na strani.S druge strane,ni Samp nije u bajnoj formi,osciliraju dosta,malo su poceli dizati forumu,tako da su od zadnje 4 tekme pobijedili 2,1 igrali nerijeseno,te zadnju izgubili od solidne Hellas Verone na strani.Objektivno nemaju ni oni dobru ekipu,prosle sezone vadio ih je mladi argentinac Mauro Icardi koji je na pocetku sezone presao u Inter.Od ostalih igraca vrijednih pomena treba spomenuti mladog spanca Pedra Obianga za kojeg se vec raspituju jaci klubovi,te napadaca,brazilca Edera koji je u 7 tekmi zabio 3 gola.
u svakom slucaju mislim da je ovo danas siguran 1,Samp danas treba pobijediti,slijedece sedmice idu na tesko gostovanje u Firenzu tako da ne bi smjeli prosuti bodove kuci protiv prosjecnog Sassuola.
Sretno :bih: :bih:
zalizani

#11 Re: Analize utakmica

Post by zalizani »

Odlicne igre kod kuce

Lazio ce zeleti da se osveti za dvostruki poraz prosle sezone od Genoa, protiv koje ce se sukobiti u nedelju. Nakon odigranih 5 susreta kod kuce ove sezone, Lazio je jos uvek neporazen,ostvario je 4 pobede i 1 neresen ishod. Oni ce gledati da produze taj niz nepobedivosti protiv Genoa. U proslom kolu su uspeli da otkinu bod Milanu na San Siru. Najbolji strelac je trenutno Candreva koji je postigao 4 gola,a po 2 gola su upisali Hermanes,Klose i Lulic.

Zele podelu bodova

U medjuvremenu se Genoa popravila od povratka trenera Gian Piero Gasperini na klupu. Menadzerska promena u klubu se pokazala kao napredak,posto je uspeo da osvoji 7 od 12 bodova u poslednja 4 meca. Nakon sto je Parma porazena proslog midvika, Genoa se nada da ce se istorija ponoviti kao prosle sezone i da ce ponovo slaviti u Rimu.Genoa ima cetvrti najslabiji napad u Serie A, i od ukupno 9 golova postignutih u 10 kola, nabolji strelac Gilardino je postigao 4 pogotka.

Lazio favorit

U poslednja 4 kola Lazio je osvojio samo 5 bodova, 2 manje od Genoa u istom periodu, medjutim verujem da ce bod iz proslog kola doneti podstrek igracima, i s obzirom da dobre partije pruzaju kod kuce verujem u njihovu pobedu. Genoa je u gostima osvojila samo 4 boda od mogucih 15 ove sezone. U poslednja 4 medjusobna duela u prvenstvu Lazio nije osvojio ni bod i sada je prilika da obraduje svoje navijace.

Ovaj tipuje kec, medjutim pročitajte i sami se opredijelite za tip.
zalizani

#12 Re: Analize utakmica

Post by zalizani »

Atl. Madrid - Ath. Bilbao 17:00

Odlicna sezona

Atletico nastavlja sa dobrim partijama ove sezone i uspevaju da odrze korak sa Barcelonom. Oni su sezonu poceli odlicno, a od kako su doziveli prvi poraz ove sezone zabelezili su 3 nove pobede sto znaci da su ove sezone pobedili na 11 od 12 meceva u svim takmcienjima. Oni su na svom terenu zabelezili 6 pobeda u svim takmicenjima, jedino su protiv Barcelone igrali 1:1.

Ponovo dobra sezona

Prosla sezona je bila teska za Athletic, nakon svog uspeha koji su imali u sezoni 2001-12, i plasmana u finale Lige Evrope. Ova sezona je pocela mnogo bolje za njih i mislim da bi oni ponovo mogli da se bore za meto koje vodi u Evropu. Trenutno, Athletic je na 5. mestu sa 20 bodova nakon prvih 11 meceva. Na gostovanjima Bilbao imaa skor 2-0-3 i gol razliku 6:9.

Efikasan mec

Atletico MAdrid potize dosta golova na svom terenu i cini se da su pred svojim navijacima nedodirljivi. Ipak, oni nisu bili dovoljno dobri u odrani sto je neobicno za ekipe koje vodi Diego Simeone, ali su prosle nedelje po prvi put sacuvali svoj gol nakon 5 meceva. Domaci ce sada za protivnika imati ekipu koja redovno postize golove i bice iznenadjenje ukoliko ovoga puta oba zatresu mrezu protivnika.

Opklada: 3+
PriNc_ba

#13 Re: Analize utakmica

Post by PriNc_ba »

nije neka analiza ali na nas danas raste kvota u rukometu pa kontam mozda opaliti dvicu tu... nismo mi neki kvalitet... nije da su portugalci sila ali eto kontam moguce je pa moze se probati u nekim ambicioznijim i sistemskim varijantama :)
champion2

#14 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

Od mene danas idu opet 3 analize pa vidjet cemo na cemu smo :)

Club Brugge vs Lokeren

Domacini su nakon 6 uzastopnih pobijeda upisali 3 lose partije i samim tim i 3 poraza, ne igraju bas najbolje ali danas se nadaju da ce izaci iz rezultatske krize. Losa igra ih je spustila na 5 poziciju i vodeci Genk im bjezi 6 bodova, neki bitni igraci im se vracaju koji su bili suspendovani, sto znaci da Brugge u ovaj mec ulazi dosta motivisano i sigurno da zele prekinuti ovu losu seriju.

Lokeren dolazi domaicu na krilima 2 uzasptone pobjede ali te su pobjede bile na dosta slabijim protivnicma od Brugga.
Vjerujem da ovo gostovanje nece bit nimalo lahko i nadam se pobijedi domacina.
Moj tim za ovaj par danas je pobjeda domacina !

Udinese vs Inter

Za ovaj par se nisam smio usuditi ni keca ni dvicu odigrat jer svi znamo kaka je serija A, svako svakog moze pobijediti.
Ovdje sam se opredijelio na oba daju go, jer i jedan i drugi tim igraju poprilicno ofanzivan fudbal.Udinese je kuci u poslednjih 12 utakmica dao makar po 1 go, samo protiv rome nisu uspjeli zabiti.

Dok Inter takodje igra dosta ofanzifan fudbal i ostavlja dosta prostora svojim protvnicima da pokusaju ugroziti njihov go, takodjer inter je na zadnjih 6 utakmica dao namjanje po jedan go.
Njihovi medjusobni susreti skoro uvijek prolaze sa oba daju .

IFK Goteborg-Norkoping

IFK Goteborg je trenutno treci na tabeli i danas trazi pobjedu kako bi sebi osigurali evropu za narednu godinu jer su im iza ledja odma Helsingborg i Kalmar , a razlika nije velika, u 2,3 boda..
U 14 odigranih tekmi kod kuce odilicno igraju uz skor 10-3-1 uz gol razliku od 29 -11.

Norrkoping je ekipa koja je vec osigrala opstanak a i to im je bio primarni cilj, tako da oni u ovu tekmu ulaze tek tako, da je odrade jer su oni svoj zadatak ispunili. Trenutno su na osmom mjestu uz statistiku 8-6-12 i gol razlikom od 45-45, kod kuce i na strani igraju skoro pa isto ali to danas nece imat nekog prevelikog znacaja jer sam ubijedjen da ovo IFK uzima, mozda cak i 2 razlike.

Torino vs Roma
Iako sam rekao da cu samo 3 para postaviti, moram jos i ovaj..
Roma negdje mora prekinuti ovaj strasan niz tako da ja se ne bi usudio igrati cistu 2 na romu, moj prijedlog danas vam je da igrate manje golova od 3, za one malo hrabrije, kvota do 2 gola je i vise nego soldina.
Ako pogledate utakmice Rome, vidjet cete da su rijetko isli preko te granice od 3 gola.

Toliko od mene za danas, sretno svima :thumbup:
camparinho

#15 Re: Analize utakmica

Post by camparinho »

GREMIO - BAHIA
Gremio
- currently ranked on 3. place in Serie A
- last match lost 1 - 0 against Atletico PR (view Atletico PR - Gremio details)
- results in last 10 matches: won 5 matches, drawn 2 matches and lost 3 matches
- scored 11 goals and conceded 12 goals in last 10 matches
- more than 2.5 goals have been scored in 4 of last 10 matches
- have scored in 8 of last 10 matches

Bahia
- currently ranked on 15. place in Serie A
- last match draw 1 - 1 against Atletico PR (view Bahia - Atletico PR details)
- results in last 10 matches: won 1 matches, drawn 4 matches and lost 5 matches
- scored 10 goals and conceded 15 goals in last 10 matches
- more than 2.5 goals have been scored in 3 of last 10 matches
- have scored in 6 of last 10 matches

Gremio Bahia betting facts based on last 7 head-to-head matches
- in their last 7 H2H matches Gremio won 6 matches, Bahia didn't win any match, and 1 matches finished without winner.
- Gremio scores on average 2.14 goals per match, Bahia scores 0.57 goals per match.
- More than 2.5 goals have been scored in 57.14% of matches between these two teams

Preporucujem 1ili 1x ako hocete samo da duplate i pm1 najvjerovatnije ce biti 2:1, 3:0 ili 3:1 vecina utakmica im je tako zavrsilo.
camparinho

#16 Re: Analize utakmica

Post by camparinho »

EVERTON - TOTTENHAM

Everton lineups:
- Tim Howard, Seamus Coleman, Phil Jagielka, Sylvain Distin, Leighton Baines, Leon Osman, James McCarthy, Steven Pienaar, Gareth Barry, Kevin Mirallas, Romelu Lukaku

Substitute players:
- Nikica Jelavic, Ross Barkley, Bryan Oviedo, John Stones, Gerard Deulofeu, Joel Robles, Steven Naismith

Tottenham Hotspur lineups:
- Hugo Lloris, Michael Dawson, Vlad Chiriches, Jan Vertonghen, Kyle Walker, Sandro, Aaron Lennon, Paulinho, Andros Townsend, Lewis Holtby, Roberto Soldado

Substitute players:
- Erik Lamela, Jermain Defoe, Brad Friedel, Moussa Dembélé, Younes Kaboul

Everton
- currently ranked on 7. place in Premier League
- last match won 0 - 2 against Aston Villa (view Aston Villa - Everton details)
- results in last 10 matches: won 6 matches, drawn 2 matches and lost 2 matches
- scored 15 goals and conceded 11 goals in last 10 matches
- more than 2.5 goals have been scored in 6 of last 10 matches
- have scored in 8 of last 10 matches

Tottenham Hotspur
- currently ranked on 6. place in Premier League
- currently ranked on 1. place in Europa League Grp. K
- last match won 10 - 9 against Hull City (view Tottenham Hotspur - Hull City details)
- results in last 10 matches: won 8 matches, drawn 1 matches and lost 1 matches
- scored 26 goals and conceded 13 goals in last 10 matches
- more than 2.5 goals have been scored in 4 of last 10 matches
- have scored in 9 of last 10 matches

Everton Tottenham Hotspur betting facts based on last 6 head-to-head matches
- in their last 6 H2H matches Everton won 3 matches, Tottenham Hotspur won 1 matches, and 2 matches finished without winner.
- Everton scores on average 1.33 goals per match, Tottenham Hotspur scores 1.17 goals per match.
- More than 2.5 goals have been scored in 50% of matches between these two teams

PS. Tottenham igra bez glavnog lijevog beka tako da ce tu brzi Mirallas bukvalno setati pored jakog, ali ne tako brzog Vertonghena.
Dok Everton igra bez A.Kone-a efikasnog napadaca i bez glavnog stopera J.Heitinge
champion2

#17 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

champion2 wrote:Od mene danas idu opet 3 analize pa vidjet cemo na cemu smo :)

Club Brugge vs Lokeren

Domacini su nakon 6 uzastopnih pobijeda upisali 3 lose partije i samim tim i 3 poraza, ne igraju bas najbolje ali danas se nadaju da ce izaci iz rezultatske krize. Losa igra ih je spustila na 5 poziciju i vodeci Genk im bjezi 6 bodova, neki bitni igraci im se vracaju koji su bili suspendovani, sto znaci da Brugge u ovaj mec ulazi dosta motivisano i sigurno da zele prekinuti ovu losu seriju.

Lokeren dolazi domaicu na krilima 2 uzasptone pobjede ali te su pobjede bile na dosta slabijim protivnicma od Brugga.
Vjerujem da ovo gostovanje nece bit nimalo lahko i nadam se pobijedi domacina.
Moj tim za ovaj par danas je pobjeda domacina !

Udinese vs Inter

Za ovaj par se nisam smio usuditi ni keca ni dvicu odigrat jer svi znamo kaka je serija A, svako svakog moze pobijediti.
Ovdje sam se opredijelio na oba daju go, jer i jedan i drugi tim igraju poprilicno ofanzivan fudbal.Udinese je kuci u poslednjih 12 utakmica dao makar po 1 go, samo protiv rome nisu uspjeli zabiti.

Dok Inter takodje igra dosta ofanzifan fudbal i ostavlja dosta prostora svojim protvnicima da pokusaju ugroziti njihov go, takodjer inter je na zadnjih 6 utakmica dao namjanje po jedan go.
Njihovi medjusobni susreti skoro uvijek prolaze sa oba daju .

IFK Goteborg-Norkoping

IFK Goteborg je trenutno treci na tabeli i danas trazi pobjedu kako bi sebi osigurali evropu za narednu godinu jer su im iza ledja odma Helsingborg i Kalmar , a razlika nije velika, u 2,3 boda..
U 14 odigranih tekmi kod kuce odilicno igraju uz skor 10-3-1 uz gol razliku od 29 -11.

Norrkoping je ekipa koja je vec osigrala opstanak a i to im je bio primarni cilj, tako da oni u ovu tekmu ulaze tek tako, da je odrade jer su oni svoj zadatak ispunili. Trenutno su na osmom mjestu uz statistiku 8-6-12 i gol razlikom od 45-45, kod kuce i na strani igraju skoro pa isto ali to danas nece imat nekog prevelikog znacaja jer sam ubijedjen da ovo IFK uzima, mozda cak i 2 razlike.

Torino vs Roma
Iako sam rekao da cu samo 3 para postaviti, moram jos i ovaj..
Roma negdje mora prekinuti ovaj strasan niz tako da ja se ne bi usudio igrati cistu 2 na romu, moj prijedlog danas vam je da igrate manje golova od 3, za one malo hrabrije, kvota do 2 gola je i vise nego soldina.
Ako pogledate utakmice Rome, vidjet cete da su rijetko isli preko te granice od 3 gola.

Toliko od mene za danas, sretno svima :thumbup:
3 od 4, ja zadovoljan danasnjim danom..
Sutra cu vjerovatno preskociti jer nema nista posebno za odigrat, ako sta vidim da je zanimljivo, postavim ovdje.. :thumbup:
devito

#18 Re: Analize utakmica

Post by devito »

Jedini si i prosao danas(dan katastrofe) . :smile:

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
champion2

#19 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

devito wrote:Jedini si i prosao danas(dan katastrofe) . :smile:

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Ma ja se trudim izbjegavati ove parove sto svi igraju i trpaju na njih, ako ih bas moram igrati, igram zbroj golova (u najvise slucajeva manje) ili neke kartone, kornere.
Ja se vecinom baziram na ove lige kao sto su, Svedska,Norveska,Belgijiska, itd..
Tu se uglavnom zna za favorita, ma da i tu zna biti svega.
PriNc_ba

#20 Re: Analize utakmica

Post by PriNc_ba »

evo naletih slucajno na fejsu na ovo... cini mi se da momak ako nista analizira i da ne kopira ali eto mozda nekome pomogne :)
https://www.facebook.com/pages/analize/268723986497433
PriNc_ba

#21 Re: Analize utakmica

Post by PriNc_ba »

jesus gil sudi tekmu elche viljareal

25 zutih kartona u 6 tekmi i 1 penal i bez crvenih kartona.
granica u premieru je 5,5 under 2 a over 1,7

elche kod kuce zuti kartoni - 4 + 4 + 11(dva zuta/crveni) + 1 + 2
viljareal na strani zuti kartoni - 0 + 2 + 1 + 3 + 5 (dva zuta /crveni)

na viljarealovim tekmama nije bilo penala dok je penal bio sudjen za real protiv elchea i to je jedini penal u elcheovim tekmama.

po meni bi mogli ovde kartoni ispod s obzirom na sudijin prosjek ili ako nista elche vise zutih kartona :)
champion2

#22 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

Liga prvaka, mislim da ovdje ne treba neka pretjerana analiza za vecerasnje parove, ali eto, uradit cemo par njih.

PSG vs Anderlecht

Ovaj par mi se nekako najvise svidja.
Ovdje pobjeda domacina ne bi trebala doci u pitanje, samo je pitanje sa koliko razlike ce pobijediti goste.
Ove dvije ekipe se ne mogu ama bas nikako porediti, svi znate koliko je zavrsen mec u Anderlechtu, gdje su parizani domacine pocastili sa 5 primnjenih golova bez ijednog primnjenog.
Posto mi je na cistog keca kvota jako mala, ja cu igrati ili 1/1 i 3+ ili gost ne daje go, tu je kvota oko 1,60, sto je sasvim solidno.
Takodjer, Ibrahimovic daje go, jer veceras Edisona nema u postavi.

Man City vs CSKA Moskow

City naseg Edina Dzeke ove sezone igra sasvim solidan fudbal, igraju napadacki i za gol vise.
Ekipa Citya veceras mora pobijediti da bi pobjegli ekipi iz rusije na 6 bodova zaostaka, a i bayern ima koliko toliko lahko gostovanje, tesko da bi plzen mogao iznenaditi bayerna, pa im je i zato potreba pobjeda da bi bili za petama ekipi iz Minhena.
Ovdje pobjeda domacina ne bi trebala doci u pitanje, moj tip za ovaj duel je pobjeda domacina, takodjer ja mislim da bi ovo mogla bit tvrda utakmica, tako da cu ja igrati zbroj golova manje od 3, jer city ako zabije 1 gol, branit ce to, ipak nece srljati jer ne zele da opet prokockaju LP ko narednih godina.

Sociedad vs Man. Utd
Ovo necu nesta pretjerano analizirat jer United ko United, kad gube 3 nula u 20 min mogu sve preokrenuti, nisu mi drag tim ali veceras vjerujem u njih.
Ovdje im pobjeda treba, jer nakon 3 utakmice u LP imaju 7 bodova, jedini bod im je uzeo shaktar u donetsku odigravsi 1:1.
Sociedad nema jos ni jednog boda u LP pa veceras traze svoje prve bodove , odigrali su sve 3 utakmice i sve 3 izgubili, ali misljenja sam da ce negdje drugo morat traziti svoje bodove.
United ne igra kako smo od ovog tima navikli, ali opet mislim da ce veceras gosti odnijeti sva 3 boda.
A kovta je i vise nego odlicna 2,80.
I ovdje mislim da nece golovi preci granicu od 3.

Toliko od mene, mozda bude jos koji par kasnije.
Sretno svima :thumbup:
champion2

#23 Re: Analize utakmica

Post by champion2 »

Jucer katastrofa dan, ja se izvinjvam :)
Nesta je proslo, nesta nije.. hebi ga.

Danas preskacem LP, jer ocigledo je da se to nikad nece moc analizirat.. Okrenut cemo se vikendima ili danima kad bude nekih ok temi.
PriNc_ba

#24 Re: Analize utakmica

Post by PriNc_ba »

kuipers sudi dortmund arsenal :) zadnja tekma u ligi prvaka mu je bila city bayern :) prije toga tekma isto bio crveni kao i na tekmi city bajern... dortmundu je sudio prosle sezone 4-1 protiv reala... pa mozda eto pokusati nesto tipa 1, crveni, lewandovski :D

karasaev sudi napoliju a na 4 od 9 njegovih evropskih tekmi bio je crveni.

aytekin takodjer lak na crvenim :) sudi ajax... zadnje 3 evropske tekme crveni kartoni...

milorad madzic sudi barcelona - milan ... u zadnjih 9 tekmi u svim takmicenjima dao je 6 crvenih :D

basel sudi portugalac koji ubija s kartonima... s obzirom da je bilo shibanja proslu tekmu a sudija nije vadio toliko kartone ocekujem over 4,5 a i kladara navlaci s povecanjem kvote na over :)

mozda kome sta pomogne koja od ovih info :D duminju pogotovo :D
Post Reply