analiza krvne grupe

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
radenska

#1 analiza krvne grupe

Post by radenska »

Potrebno mi je da uradim analizu krvne grupe, tj. da napokon saznam svoju krvnu grupu. To mi je naredio ginekolog ali mi nije dao nikakvu uputnicu. Otisla sam ljekaru opce prakse i ona mi nije htjela dati uputnicu jer kao njoj treba uputnica i preporuka ginekologa s pecatom, pa s tom njegovom uputnicom da mi ona da svoju uputnicu i onda da idem negdje na transfuziologiju. Mogu li ja negdje to platiti da mi urade analizu krvne grupe bez 15 uputnica :D :D :D :run:
saga

#2 Re: analiza krvne grupe

Post by saga »

idi na transfuziologij da das krv... a oni ce ti prije toga odrediti krvnu grupu :-D
radenska

#3 Re: analiza krvne grupe

Post by radenska »

trebam li se narucivati gore
saga

#4 Re: analiza krvne grupe

Post by saga »

Ne, samo odes. Samo ne znam do koliko sati se moze, mislim da je do 3, ali nisam bas sigurna.
Mr. Brightside

#5 Re: analiza krvne grupe

Post by Mr. Brightside »

imaš ovdje broj telefon i tako to http://sarajevo.co.ba/davalac-krvi/
radenska

#6 Re: analiza krvne grupe

Post by radenska »

hvala punoo, to cu da probam, mada se ne osjecam nesto ajdivnije kad vidim krv :D :D
CherryLips

#7 Re: analiza krvne grupe

Post by CherryLips »

radenska wrote:Potrebno mi je da uradim analizu krvne grupe, tj. da napokon saznam svoju krvnu grupu. To mi je naredio ginekolog ali mi nije dao nikakvu uputnicu. Otisla sam ljekaru opce prakse i ona mi nije htjela dati uputnicu jer kao njoj treba uputnica i preporuka ginekologa s pecatom, pa s tom njegovom uputnicom da mi ona da svoju uputnicu i onda da idem negdje na transfuziologiju. Mogu li ja negdje to platiti da mi urade analizu krvne grupe bez 15 uputnica :D :D :D :run:
I ja sam vadila krv ali mi je ginekolog dao uputnicu,a muz samo otisao svojoj doktorici i rekao za sta mu treba i zena mu bez pogovora dala,ne znam sta se taj tvoj pravi. A na transfuziologiji primaju od pola osam do deset za vadjenje krvi,a za davanje krvi je duze,mozda bas do 3.
Post Reply