SAMO GA DJON KRESE
Mozda imate kakvih boljih prijedloga?
A jegovinad jeziku znachi: ja nemam pametnijeg posla nego postirati komentare na nezanimljive topike na forumu.buddha wrote:nemam bolji prijedlog, ali bih samo da iznesem jedan kuriozitet: kad taj svojeglavo stvoreni angram citas odzada to na bukhtu jeziku znaci: ja nemam pametnija posla nego postavljati nezanimljive topike na forumu
sta je mene kaznilo da sudjelujem na ovom topikumr_orange wrote:A jegovinad jeziku znachi: ja nemam pametnijeg posla nego postirati komentare na nezanimljive topike na forumu.buddha wrote:nemam bolji prijedlog, ali bih samo da iznesem jedan kuriozitet: kad taj svojeglavo stvoreni angram citas odzada to na bukhtu jeziku znaci: ja nemam pametnija posla nego postavljati nezanimljive topike na forumu
buddha wrote:sta je mene kaznilo da sudjelujem na ovom topikumr_orange wrote:A jegovinad jeziku znachi: ja nemam pametnijeg posla nego postirati komentare na nezanimljive topike na forumu.buddha wrote:nemam bolji prijedlog, ali bih samo da iznesem jedan kuriozitet: kad taj svojeglavo stvoreni angram citas odzada to na bukhtu jeziku znaci: ja nemam pametnija posla nego postavljati nezanimljive topike na forumu
mr_orange wrote:Nesto mi je bio suhveli ovaj naziv ''Andjeo sa greskom'', pa reko da nije kakav anagram?!I znate sta je ispalo?!
SAMO GA DJON KRESE
![]()
![]()
![]()
kub lajkan wrote:mr_orange wrote:Nesto mi je bio suhveli ovaj naziv ''Andjeo sa greskom'', pa reko da nije kakav anagram?!I znate sta je ispalo?!
SAMO GA DJON KRESE
![]()
![]()
![]()
ĐE SE MNOGO KARAŠ?