Anagram

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mr_orange

#1 Anagram

Post by mr_orange »

Nesto mi je bio suhveli ovaj naziv ''Andjeo sa greskom'', pa reko da nije kakav anagram?! :D I znate sta je ispalo?!

SAMO GA DJON KRESE

:D :D :D

Mozda imate kakvih boljih prijedloga?
buddha

Post by buddha »

nemam bolji prijedlog, ali bih samo da iznesem jedan kuriozitet: kad taj svojeglavo stvoreni angram citas odzada to na bukhtu jeziku znaci: ja nemam pametnija posla nego postavljati nezanimljive topike na forumu :)
mr_orange

Post by mr_orange »

buddha wrote:nemam bolji prijedlog, ali bih samo da iznesem jedan kuriozitet: kad taj svojeglavo stvoreni angram citas odzada to na bukhtu jeziku znaci: ja nemam pametnija posla nego postavljati nezanimljive topike na forumu :)
A jegovinad jeziku znachi: ja nemam pametnijeg posla nego postirati komentare na nezanimljive topike na forumu. :D
buddha

Post by buddha »

mr_orange wrote:
buddha wrote:nemam bolji prijedlog, ali bih samo da iznesem jedan kuriozitet: kad taj svojeglavo stvoreni angram citas odzada to na bukhtu jeziku znaci: ja nemam pametnija posla nego postavljati nezanimljive topike na forumu :)
A jegovinad jeziku znachi: ja nemam pametnijeg posla nego postirati komentare na nezanimljive topike na forumu. :D
sta je mene kaznilo da sudjelujem na ovom topiku :roll:
mr_orange

Post by mr_orange »

buddha wrote:
mr_orange wrote:
sta je mene kaznilo da sudjelujem na ovom topiku :roll:

:D :D
kub lajkan

#6 Re: Anagram

Post by kub lajkan »

mr_orange wrote:Nesto mi je bio suhveli ovaj naziv ''Andjeo sa greskom'', pa reko da nije kakav anagram?! :D I znate sta je ispalo?!

SAMO GA DJON KRESE

ĐE SE MNOGO KARAŠ? :D
mr_orange

#7 Re: Anagram

Post by mr_orange »

kub lajkan wrote:
mr_orange wrote:Nesto mi je bio suhveli ovaj naziv ''Andjeo sa greskom'', pa reko da nije kakav anagram?! :D I znate sta je ispalo?!

SAMO GA DJON KRESE

ĐE SE MNOGO KARAŠ? :D

Joj, ovaj je dobar pravo. :D :-)
Post Reply