Na sajtu im fali malo vise fotografija, to bi razbilo monotoniju...
Tekstovi su OK, mada preferiraju vijesti iz Turske.
Anadolu Agency na BHS-u
Moderator: anex
- BHF_Manijak
#27 Anatolian agency
Izvinjavam se unaprijed ako vec postoji tema, no nisam nista u vezi nje mogao naci, pa ako postoji molim moderaciju da prebaci ovaj post.
Zanima me gdje se tacno nalazi ova novootvorena agencija, tj adresa koja je i da li je neko upoznat koji su uslovi da bi se radilo tamo. Rekose mi da je potrebno tecno govorenje i poznavanje turskog, pa ima li iko ko je vec imao kontakta sa ovom agencijom ili da je upoznat sa njenim radom?
Hvala.
Zanima me gdje se tacno nalazi ova novootvorena agencija, tj adresa koja je i da li je neko upoznat koji su uslovi da bi se radilo tamo. Rekose mi da je potrebno tecno govorenje i poznavanje turskog, pa ima li iko ko je vec imao kontakta sa ovom agencijom ili da je upoznat sa njenim radom?
Hvala.
- ElRe
#28 Re: Anatolian agency
Evo je tema http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 34&t=96622
sajt ba.aa.com.tr
Naleze se u ulici Mula Mustafe Baseskije 7, kod Markala, zuta zgrada.
Ljudi su ljubazni, profesionalni, ovo pricam iz iskustva jer sam radio neki posao za njih, nevezano za njihovu djelatnost.
sajt ba.aa.com.tr
Ljudi su ljubazni, profesionalni, ovo pricam iz iskustva jer sam radio neki posao za njih, nevezano za njihovu djelatnost.
- bijela
- BHF_Manijak
#30 Re: Anatolian agency
Zahvaljujem!ElRe wrote:Evo je tema http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 34&t=96622
sajt ba.aa.com.tr
- ElRe
#31 Re: Anadolu Agency na BHS-u
Erdogana u posjeti Sa dozvolu prate izgleda imaju jedino novinari Anadolije, Anadolija izvor za svaku vijest 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#32 Re: Anadolu Agency na BHS-u
ili je samo njima zanimljivElRe wrote:Erdogana u posjeti Sa dozvolu prate izgleda imaju jedino novinari Anadolije, Anadolija izvor za svaku vijest