ana mirjana i tv
Moderator: anex
-
sulesavic
#1 ana mirjana i tv
Je li je ko gledao na Federalnoj? Mislim da je bila sasvim OK. "Ruèala" je sa Sandrom Bagariæ, koja je malèice kre¹tala (valjda profesionalna deformacija) i time mi naru¹ila mirno popodne. "Ruèala" je pod navodnicima jer se slabo ¹ta moglo u usta staviti od silne prièe.
-
_MaYa_
#2 Re: ana mirjana i tv
ja nista nisam razumjelasulesavic wrote:Je li je ko gledao na Federalnoj? Mislim da je bila sasvim OK. "Ručala" je sa Sandrom Bagarić, koja je malčice kreštala (valjda profesionalna deformacija) i time mi narušila mirno popodne. "Ručala" je pod navodnicima jer se slabo šta moglo u usta staviti od silne priče.
-
Panta Rei
Nisam gledao, nisam znao da je već počelo.
Ona je jedna sjajna djevojka. Jedna od rijetkih koja je i pametna, osim što je lijepa. Ako se i nije snašla najbolje, dajmo joj još vremena - ipak je to posao kojim se baš i nije bavila. Siguran sam da će se snaći.

Ona je jedna sjajna djevojka. Jedna od rijetkih koja je i pametna, osim što je lijepa. Ako se i nije snašla najbolje, dajmo joj još vremena - ipak je to posao kojim se baš i nije bavila. Siguran sam da će se snaći.
-
Prenj
Kad vec Lejla Babic udata Hadzifejzovic moze voditi dnevnik na Hayatu ...Panta Rei wrote:Nisam gledao, nisam znao da je već počelo.
![]()
-
edu
onda moze i ana voditi ono na federalnoj..a da su obje cirkus - JESU!Prenj wrote:Kad vec Lejla Babic udata Hadzifejzovic moze voditi dnevnik na Hayatu ...Panta Rei wrote:Nisam gledao, nisam znao da je već počelo.
![]()
ps. prenj..nas dvojica smo fakat ljubomorni na hadzifejzovica..
-
Prenj
Moram priznati da patim za Lejlom jos od kako je vodila vremensku prognozu na RTV BiH. To je bila rijetko zabiljezena koncentracija TV gluposti cak i za nase krajeve.edu wrote:onda moze i ana voditi ono na federalnoj..a da su obje cirkus - JESU!Prenj wrote:Kad vec Lejla Babic udata Hadzifejzovic moze voditi dnevnik na Hayatu ...Panta Rei wrote:Nisam gledao, nisam znao da je već počelo.
![]()
ps. prenj..nas dvojica smo fakat ljubomorni na hadzifejzovica..![]()
..i svakako da bismo voljeli biti k'o on..
![]()
![]()
-
edu
Prenj wrote:Moram priznati da patim za Lejlom jos od kako je vodila vremensku prognozu na RTV BiH. To je bila rijetko zabiljezena koncentracija TV gluposti cak i za nase oblacne..tmurne..krajeve.edu wrote:onda moze i ana voditi ono na federalnoj..a da su obje cirkus - JESU!Prenj wrote: Kad vec Lejla Babic udata Hadzifejzovic moze voditi dnevnik na Hayatu ...
ps. prenj..nas dvojica smo fakat ljubomorni na hadzifejzovica..![]()
..i svakako da bismo voljeli biti k'o on..
![]()
![]()