Amra Kubura, 40-godišnja samohrana majka, invalid je bez zaposlenja sa primanjima od 330 KM invalidniine. Ona je, prije 13 godina, u ratu, izgubila supruga Muhameda. Rođena Kakanjka već nekoliko godina je nastanjena u Zenici sa bolesnim sinom Amirom, Trinaestogodišnji Amir već pet godina boluje od leukemije.
- Po riječima dr. Muniba Mulića, moj sin bi se mogao izliječiti u nekoj klinici u sloveniji ili Hrvatskoj. Za njegovo liječenje potrebno je 15,000 KM, koje ja nemam, pa molim dobre ljude da mi pomognu, kroz suze govori uplakana Amra.
Amra dodaje da samo za lijekove potroši 150 KM, ne računajući kontrole. Žiro račun za Amira Kuburu otvoren je u Investiciono-komercijalnoj banci DD Zenica.
Broj žiro računa banke je: 134-010-0000000120-506-11-05 , dok je broj štedne knjižice (računa): 233056-3.
Amir Kubura (13) ima šansu da izliječi leukemiju
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 Amir Kubura (13) ima šansu da izliječi leukemiju
Dodje teta nama na vrata firme i dade nam kopiju članka iz Avaza, i ispriča nam svoju priču, ali vidi se da je izgubljena totalno.
-
jasminasab
#2 Re: Amir Kubura (13) ima šansu da izliječi leukemiju
Ako neko zeli kontakt telefon, neka mi posalje pp (posto sam ga dobavila malo zaobilaznim putem i ne znam da li bi gospodja htjela da ga se javno objavljuje).
-
mIRCerka
#3 Re: Amir Kubura (13) ima šansu da izliječi leukemiju
Teta je i meni ostavila broj, al mi bezze okacit ga ovako javno, znas da ima debila koji ce zvati i prozivati...jasminasab wrote:Ako neko zeli kontakt telefon, neka mi posalje pp (posto sam ga dobavila malo zaobilaznim putem i ne znam da li bi gospodja htjela da ga se javno objavljuje).
-
jasminasab
#4 Re: Amir Kubura (13) ima šansu da izliječi leukemiju
A mi se napatili da ga zbavimo posto je trebao nekim ljudima koji su zeljeli pomoci.

-
mIRCerka
#5 Re: Amir Kubura (13) ima šansu da izliječi leukemiju
Draga Jasmina,jasminasab wrote:A mi se napatili da ga zbavimo posto je trebao nekim ljudima koji su zeljeli pomoci.![]()
ako si isla mimo Sene internetuse, nek si se vala oznojila trazeci broj
-
mIRCerka
#6 Re: Amir Kubura (13) ima šansu da izliječi leukemiju
jos nesto, posto sam ja skeptik sa silnim varalicama, provjerila sam preko MUPa pricu, sve je istina sto pise u clanku 
-
jasminasab
#7 Re: Amir Kubura (13) ima šansu da izliječi leukemiju
Malo sam ispala iz fola ocito.mIRCerka wrote:Draga Jasmina,jasminasab wrote:A mi se napatili da ga zbavimo posto je trebao nekim ljudima koji su zeljeli pomoci.![]()
ako si isla mimo Sene internetuse, nek si se vala oznojila trazeci brojSto nisi pitala bonaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa