*ebem im mamu u *izdu,najobičnije kukavice koje se kriju iza napredne tehnologije,zao mi je ovih ljudi bravo Ameriko svi ste vi isti stoko ispranih mozgova
edit:
neka dragi Bog da ovoj dvojici operativaca goru smrt od ove koju su počinili[/quote]
A sta ti mislis sta ovaj djecko na videu nosi preko polja, mozda zvecku?
Ko se igra sa vatrom nekad i izgori. I ako nisi skonto tamo je RAT.Ona stara prica on mene a ja njega pa ko pobijedi i tako..[/quote]
Iz nekog civilizovanog razloga ti necu odgovoriti onako kako sam u prvi moment mislio,ti i rat ma nemoj necu ni o tome......ta stara prica-mislim ova koju si ti naveo
prolazi ali na nekim pivskim festivalima po gradu u kojem bivstvujes....znaci poenta price je posada AC-130 drka kitu i igra se rata mozda se dopisuje sa zenom,svalerkom i kazu pa da veceras ubijemo neke tamo ušlje koji voze kamion star Bog zna koliko...nemoj me vuc za jezik please[/quote]on mene a ja njega
Da jadne uslje sa sa zoljom ili sta vec setaju se po polju. Mozda su htjeli da obrade polje stim. Dobro se vidi na kraju videa kako vadi da aktivira stroj. Plaho mi je ih zao. Da su se predali i legi na pod nebi im se desilo sta se desilo. I nije AC 130 nego Apache helikopter.
Ali vidim da si poceo da privatno vrijedjas, sto ja nisam tebe. Objektivnost nemogu ocekivat
od tebe jer su pitanju braca muslimani.