kratak video o americkim muslimanima iz texasa , 24 minute traje
sve sto vishe pljuju po islamu Allah daje da sve vishe i vishe prelaze na islam
to ti je ono , pljujes po biljki da je unistis a ona sve vishe i vishe raste
Popio co'ek mozdadexcox wrote:fakat den malo si zaluto...
Ako ti tako o njima razmisljas, mozes misliti sta oni misle o tebi, kada im kazes da dolazis iz zemlje u kojoj ljudi medjusobno ratuju svakih 50 godina....zbog tih istih religija kojima se oni smiju i smatraju ih privatnim izborom i pravom svakog slobodnog covjeka?ziggy wrote:Video je super i vec sam ga ranije gledala.Jeste samo vidjeli koliko su Teksasani i vjerovatno Amerikanci uopce ograniceni,na pitanje da li misle da jedan Teksasanin moze biti musliman oni se smiju i imaju izraz lica kao da si ga pitao nesto sto je izvan granica ljudskog mozga.![]()
Kad si ovo rekao uzeo si nacin kako ti vidis sa ovoga svijeta ali za nas muslimane to nije tako jer ja sam ja a to je musliman gdje zivim i kako me drugi zovu je tako kako je ali na sudnjem danu nece biti pitanja jesi li bosnjak nego jesi li muslim,ko ti je Bog mi cemo raci Allah ko vam je poslanik Muhammed a.s koju knjigu slijedite Qurán itdDen wrote:De ljudi sta vam je.Kada cete se vise opametiti?Vi ste kao prvo Bosanci i onda muslimani.Vjeru cuvaj za sebe,kad ti je tesko a ne na ovaj nacin sebe praviti budalom.Sve dok mi u BiH ne odvojimo vjeru od ostalog nece nam ici na bolje i nece moci biti demokratska itd.