nije moguce nego ti je to tako moj prijateljuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Malo karikaras ali eto, teoretski moguce je i to sto si naveo. Iskreno, bolje da su kupili Ameri zemlju nego SiCG. Kupovina zemljista za US ambasadu u sebi nosi i odredjenu simboliku. Amerima je dugorocno u interesu da ostanu kako-tako prisutni u BiH i Sarajevu. Kamo puste srece da smo u SA 1992 imali 44.175 kvadratnih metara teritorije SAD, pa da jedna granata padne na teritorij SAD.Murat Sabanovic wrote: moj toozlak nije problem sto ce tu ambasada biti
nego je prodaja komada zemlje koji ce biti sastavni dio americkih drzava
iz te ambasade moze te amerikanac puskom ubiti a da ne odgovara pred nasim sudom
bosanska policija nece imati pravo da udje u tu tzv ameriku i ako se cak kriminalci skrivaju jer to je americko zemljiste.
dodje neki americki turista napravi belaj u sarajevu i pobjegne u tu ameriku e kurac ce mu bosansko pravosudje ista moci
u tome je stvar.
u njemackom gradu mannheimu ima americka baza a uz to bazu skola mali trgovacki centar i jos nekih malih objekata
tu samo se samo za dollar kupuje a glavni jezik je engleski a njemacki se tu uopste i ne prica![]()
Uh, kamo puste srece.
amerima je u interesu da kupe teren bilo gdje u svjetu
nisam siguran ali mislim da su u hrvatskoj to isto pokusali a hrvati im nisu dali
dobise samo lokaciju od hrvata