AMERIKA

Post Reply
Tito_i_Partija

#1901 Re: AMERIKA

Post by Tito_i_Partija »

GandalfSivi wrote:Realno puk'o lik do kraja. Da mu ko nije account hakovao, pa nas zajebaje sada?
Uvijek je ovakav bio. "Vi ne znate nista, ja znam sve." Osvijetljen si samo ako se slazes s njim.

Mislim da ima problema sa sazrijevanjem, jer su njegovi postovi nevjerovatno djetinjasti. Ono u fazonu:

Image
Connaisseur Karlin

#1902 Re: AMERIKA

Post by Connaisseur Karlin »

Fudo387 wrote:Sta vas imamo traziti,
Ima siri i alexa, znaju one, sam’ reknes. :D
sa imate traziti van US :evil:
Fudo387

#1903 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

Connaisseur Karlin wrote:
Naftu, zlato, jeftine indijske inzinjere i tajlandske kurve.
Kome se ne svidja neka se zali...hm,
trUnpu, maybe? :cry: :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#1904 Re: AMERIKA

Fudo387 wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
Naftu, zlato, jeftine indijske inzinjere i tajlandske kurve.
Kome se ne svidja neka se zali...hm,
trUnpu, maybe? :cry: :mrgreen:
a gdje su ratovi :evil: tko njih trazi ;-)
Fudo387

#1905 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

Kakvi ratovi?
Amerika nije povela ozbiljan rat jos od iskrcavanja na Normandiju. To su male policijske akcije, uglavnom opravdane, nekad se preZident zajebe i stisne pogresno dugme...jbg, niko nije savrsen. :D
Connaisseur Karlin

#1906 Re: AMERIKA

Fudo387 wrote:Kakvi ratovi?
Amerika nije povela ozbiljan rat jos od iskrcavanja na Normandiju. To su male policijske akcije, uglavnom opravdane, nekad se preZident zajebe i stisne pogresno dugme...jbg, niko nije savrsen. :D
znaci ti podrzava svoju drzavu koja ratuje sa drugim drzavama , sad mi je dovoljno jasno :thumbup:

rusija radi isto sranje , ali je naapdas :)
Fudo387

#1907 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

Sad si me nasekirala, osjecam se lose,
Odoh rostilj upalit.
Connaisseur Karlin

#1908 Re: AMERIKA

Fudo387 wrote:Sad si me nasekirala, osjecam se lose,
Odoh rostilj upalit.
super , sa kilom vise nakon rostiljanja ljeti , izgledat ces kao originalni buckasti amerikancic :D jedino te akcenat zeza, al' nema veze :D
jeza u ledja

#1909 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote: Što se teme tiče, ma koliko ti/vi kokodakali istina je jedna: državni udar u Ukrajini je primarni akt agresije USA i istovremeno udar na ustavni poredak te zemlje.
Lazes da su gusteri sletili na Mjesec. U to niko ne vjeruje osim tebe. Niti za takvo nesto imas dokaza.
Fudo387

#1910 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

sherbett wrote:
Fudo387 wrote:Kakvi ratovi?
Fudo :lol: da se nisam obecala preCedniku, ti bi me oplodio :lol: :lol:
Sta tebi ne padne napamet :lol:
Ma ne to je prirodni proces,
Imas najjaceg lika u kafani, mahali, gradu, zemlji i na svijetu, i to sto nekad nekog opali po usima nije zato sto je zao, jer, jebi ga, to tako funkcionise. Kakav bi bio najjaci da nekog ne namara?
Nema smisla.
Sto se tice oplodnje, hm, zvuci izazovno, al’ komplikovano. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1911 Re: AMERIKA

Post by _BataZiv_0809 »

Nes jebat
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#1912 Re: AMERIKA

Post by Challenger_ »

jeza u ledja wrote:Lazes da su gusteri sletili na Mjesec. U to niko ne vjeruje osim tebe. Niti za takvo nesto imas dokaza.
Puštena je krv nevinog naroda. Ko god im je krv prolio, skupo je platio, od Hazara do Hitlera. Neće se ni tvoje sociopate izvući.

Mark my words.
SmokingMan

#1913 Re: AMERIKA

Post by SmokingMan »

:thumbup:

Connaisseur Karlin

#1914 Re: AMERIKA

Challenger_ wrote: Puštena je krv nevinog naroda. Ko god im je krv prolio, skupo je platio, od Hazara do Hitlera. Neće se ni tvoje sociopate izvući.

Mark my words.

pa i rusi ubijaju civile , kako ne primjetis da nema razlike !?
Fudo387

#1915 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

Challenger_ wrote:
jeza u ledja wrote:Lazes da su gusteri sletili na Mjesec. U to niko ne vjeruje osim tebe. Niti za takvo nesto imas dokaza.
Puštena je krv nevinog naroda. Ko god im je krv prolio, skupo je platio, od Hazara do Hitlera. Neće se ni tvoje sociopate izvući.

Mark my words.
:lol:
Ja sem se usr’o od staha. Ovo je vec nesto.
Fudo387

#1916 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:Nes jebat
Bezobraznik, jedan. Sram te bilo.
vivaldi

#1917 Re: AMERIKA

Post by vivaldi »

Odoh rostilj upalit.
:lol: :lol: :lol: otkako nema tefsije ti me najvise nasmijavas.

jebote ona nasa stranka iskopa borisu kamatara, umjesto tebe da dovedose za bosnjackog kandidata, maminjo za hrvtaskog feat mile..pa cudo bi napravili. jebes mi sve ako to ne bi bio najproduktivniji mandat. izdat zgradu predsjednistva pod kiriju, premjestite office kod gojka u jablanici..cudo bi napravili..

sinoc na discoveryju repriza bear grylsa , prezivljavanje sa obamom na alajsci. pita ga bear na sta je najvise ponosan i sta bi volio da bude njegova zaostavstina odgovori - obamacare i zastita klime i okolisa. i onda dodje trump :D . nit sam ga nesto volio nit ne volio, ali je imao nekih finih "obican covjek" izjava..

btw na forumu cini mi se prodje neprijemeceno vijest od neki dan, trampolina izgleda pravi krim na bliskom istoku
Exclusive: Israeli minister says U.S. may soon recognize Israel's hold on Golan
https://www.reuters.com/article/us-mide ... SKCN1IO2YU

ako ovo uradi eto novog sranja u evropi jer kako se sad postavit
Fudo387

#1918 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

vivaldi wrote:
Odoh rostilj upalit.
:lol: :lol: :lol: otkako nema tefsije ti me najvise nasmijavas.

jebote ona nasa stranka iskopa borisu kamatara, umjesto tebe da dovedose za bosnjackog kandidata, maminjo za hrvtaskog feat mile..pa cudo bi napravili. jebes mi sve ako to ne bi bio najproduktivniji mandat. izdat zgradu predsjednistva pod kiriju, premjestite office kod gojka u jablanici..cudo bi napravili..

sinoc na discoveryju repriza bear grylsa , prezivljavanje sa obamom na alajsci. pita ga bear na sta je najvise ponosan i sta bi volio da bude njegova zaostavstina odgovori - obamacare i zastita klime i okolisa. i onda dodje trump :D . nit sam ga nesto volio nit ne volio, ali je imao nekih finih "obican covjek" izjava..

btw na forumu cini mi se prodje neprijemeceno vijest od neki dan, trampolina izgleda pravi krim na bliskom istoku
Exclusive: Israeli minister says U.S. may soon recognize Israel's hold on Golan
https://www.reuters.com/article/us-mide ... SKCN1IO2YU

ako ovo uradi eto novog sranja u evropi jer kako se sad postavit
Jebi ga, kad ne znaju prepoznati talenat. :D
Ma hoce to donald, lud je on.
Danas ga zvao onaj kanadski preZdent da pita sto uvede tarife, vele, donald mu rek’o haj ne seri i ne dosadjuj.
Meksikanci nam uveli kontramjere, povecali tarife na krmetinu, burbon, i mescini kukuruz. Pravo nas zajebase. :D
vivaldi

#1919 Re: AMERIKA

Post by vivaldi »

Fudo387 wrote:Ma hoce to donald, lud je on.
ma ja sam konto u pocetku da je on doveden da pod plastom "ma on je lud covjek halalite mu", odradi prljavog posla koji se s vreemnom nakupi u svakoj medjunarodnoj politici. onda sam kasnije ipak promjenio misljenje, a sad opet nisam siguran.

jer on kad zavrsi mandat cisto sumnjam da ce njegov nasljednik pormjenit vecinu odluka koje je trump donio. cisto sumnjam da ce iko vise vratit ambasadu u tel aviv iako se sad fol svi zgrazavaju nad tim, a vjerujem da je mnogima sto ga kritikuje pao kamen sa srca sto on odradjuje dirty job.

poslije ce sve svaliti na njegovu ludost, al ce njegova djela ostat,. napravit ce se ludi i reci e hajmo sad opet fino ko prije trumpa
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1920 Re: AMERIKA

Post by japin_mutapi »

Challenger_ wrote:

Mark my words.
kakvi bolan hazari

hazare su srušili varjazi(vikinzi) a ne rusija koja uopšte nije postojala tada - osim ako ne izjednačavaš kijevsku rus sa kasnijom rusijom ili moskovijom, tatarskim klijentima
Tito_i_Partija

#1921 Re: AMERIKA

Post by Tito_i_Partija »

Fudo387 wrote:Meksikanci nam uveli kontramjere, povecali tarife na krmetinu, burbon, i mescini kukuruz. Pravo nas zajebase. :D
Nemoj se ba smijat', znas li ti koliko krmetine i kukuruza Meksikanci mogu pojest? :-D
Fudo387

#1922 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

Tito_i_Partija wrote:
Fudo387 wrote:Meksikanci nam uveli kontramjere, povecali tarife na krmetinu, burbon, i mescini kukuruz. Pravo nas zajebase. :D
Nemoj se ba smijat', znas li ti koliko krmetine i kukuruza Meksikanci mogu pojest? :-D
Ma smijesno mi iz razloga, kako su skontali da im se isplati sebi smanjiti porcije za rucak?
Sta ce sad havljat? Dole ne uspijeva nista, sam’ kaktusi, a ono se ne jede...a mozda i jede :cry:
Tito_i_Partija

#1923 Re: AMERIKA

Post by Tito_i_Partija »

Fudo387 wrote:
Tito_i_Partija wrote:
Ma smijesno mi iz razloga, kako su skontali da im se isplati sebi smanjiti porcije za rucak?
Sta ce sad havljat? Dole ne uspijeva nista, sam’ kaktusi, a ono se ne jede...a mozda i jede :cry:
Nista, morace tekilu i avokado pred sebe i udri. :-D

U nas ovdje kamaru povrca uvoze iz Meksika. Najvise paradajza, uspijeva tamo bolje nego u Hercegovini bajo moj. :-D
Fudo387

#1924 Re: AMERIKA

Post by Fudo387 »

Pa ja, dobro sam ja, zamuti salsu i kapak.
A sta ce umakat u salsu, nema kukuruza da prave onaj tortila chips?
Eeeee :D
Tito_i_Partija

#1925 Re: AMERIKA

Post by Tito_i_Partija »

A ne mogu sad ni krmetinom umocit', nit' zalit to sve casom burbona. Sami sebi sah-mat zapucali. :D
Post Reply