Tramp kopira mladjeg kolegu Vucicapici wrote: ↑25/01/2026 08:59 Naravno da su maskirani "agenti" zapravo MAGA kopilad. Ovo je slicno hitler radio nad jevrejima sa svojima SA a onda SS milicijama. Mnogi diktatori su isto imali svoje trupe koje su gušile slobodu pod izlikom, terorizam, komunizam, strani agenti, itd itd... U americi ce izbiti gradjanski rat samo je pitanje vremena.tVump ga je ogolio i produbio, ispostavlja se da je najveci dušmanin amerike u WH- i ljudi oko njega. Ovaj mandat se je potrudio da okupi bas KKK, NACI ultradesnicare oko sebe. U prvom je imao donekle trezvenije ljude okolo pa nije radio ovo sto sada radi. Ratuje protiv svojih gradjana i protiv saveznika. Il ce te ga skloniti na bilo koji nacin il ce amerika uci u neizvjesnost. Trenutno ste na Rubikonu.
AMERIKA
- muha_sa
#17851 Re: AMERIKA
-
HelaS
#17852 Re: AMERIKA
Onakvu pičkoidnost je nemoguće kopirati, što se toga tiče. Po svemu ostalom, osim po novcima, Vučić je za 10 nivoa iznad vola Trumpa.muha_sa wrote: ↑25/01/2026 09:03Tramp kopira mladjeg kolegu Vucicapici wrote: ↑25/01/2026 08:59 Naravno da su maskirani "agenti" zapravo MAGA kopilad. Ovo je slicno hitler radio nad jevrejima sa svojima SA a onda SS milicijama. Mnogi diktatori su isto imali svoje trupe koje su gušile slobodu pod izlikom, terorizam, komunizam, strani agenti, itd itd... U americi ce izbiti gradjanski rat samo je pitanje vremena.tVump ga je ogolio i produbio, ispostavlja se da je najveci dušmanin amerike u WH- i ljudi oko njega. Ovaj mandat se je potrudio da okupi bas KKK, NACI ultradesnicare oko sebe. U prvom je imao donekle trezvenije ljude okolo pa nije radio ovo sto sada radi. Ratuje protiv svojih gradjana i protiv saveznika. Il ce te ga skloniti na bilo koji nacin il ce amerika uci u neizvjesnost. Trenutno ste na Rubikonu.![]()
Ne razumijem psihu tih Amerikanaca, naročito onih 100-njak miliona koji nisu glasali za njeg, kako ga trpe i podnose, gdje im je obraz i savjest. Ja da sam Amerikanac (USA), tačno bih se odrekao državljanstva i odselio, nek se nosi u 100 pm i on i njegova drska politika.
- Peacean
#17853 Re: AMERIKA
Izgleda da je poginuo zbog one budale što ga je razoružala, taj nije prijavio da mu je uzeo pištolj i još mu je izgleda pištolj opalio dok ga je nosio pa ovi sasuli desetak metaka u Alexa ni krivog ni dužnog misleći da je on pucao.
-
HelaS
#17854 Re: AMERIKA
Genetika je čudo. Sjetimo se samo prvih stanovnika USA i naseljavanja, sve bilo go jad i bijeda i teški kriminal, neobrazovano i polusvijet
- no_sekirli
#17855 Re: AMERIKA
Sad kad se vidi iz raznih uglova, ne moze nista reci nego da je ovo klasicna likvidacija.
Kakvi su ovo lazni agenti, pokazuje cinjenica da njih 5-6 ne mogu savladati jednog medicinskog tehnicara.
Krkani obicni, vjerojatno ista sorta kao prekodrinski batinasi, zatvorenici, djankoze, sljam iz taloga drustva.
Kakvi su ovo lazni agenti, pokazuje cinjenica da njih 5-6 ne mogu savladati jednog medicinskog tehnicara.
Krkani obicni, vjerojatno ista sorta kao prekodrinski batinasi, zatvorenici, djankoze, sljam iz taloga drustva.
-
melac
#17856 Re: AMERIKA
Lazu, kao i sve sto su slagali, ne postoji jedna jedina rijec izasla iz MAGA usta da je istina, sve samo lazi, a ako je kojim slucajem neka i istina onda je dio vece lazi.Crvena Tifoza wrote: ↑24/01/2026 23:24Mislim da nije. U momentu prije nego će ga upucati vidi se kako su ga razoružali i jedan agent bježi sa ovim pištoljem.
Sto se mene tice, ovako ja dozivljavam i analiziram MAGA rabote
- vee-jay
#17857 Re: AMERIKA
dobro je, konacno si polako poceo shvatati da moras poceti razmisljati o bjezanijijeza u ledja wrote: ↑25/01/2026 04:39 Ako bih se dobrovoljno selio negdje van Amerike to bi bila EU. Prodali bi sve ovdje, likvidirali racune i kurce palce i otisli u zemlju sa zlatnom vizom, ili bi trazio radnu
dozvolu tipa nomad visa.
Ili bih ako prigusti trazio posao tamo, s tim sto bi to znacilo 3 puta manja plata al dobro manji i troskovi.
Naravno problem je ako dodje do nekog belaja sva pravila optadaju i nema se puno izbora. Tad bi vjerovatno zaglavili u Kanadi.![]()
Odlazak u BiH bi imao smisla samo da smo u penziji i da nemamo drugog izbora. Svakako bih se volio penzionisati u Spaniji ili recimo Kostariki. Ali o tom po tom.
Al boze moj, nije svako u istoj situaciji.
-
zigzag
#17858 Re: AMERIKA
Nek ostane da pjeva patriotske pjesme.
Raskrsnice mičigena prošao sam živ, svi pucaju po mom gradu niko nije kriv
Al realno, bilo bi pametno da oni iz USA kontaktiraju ovdašnje majstore da im počnu renovirati nekretnine.
Raskrsnice mičigena prošao sam živ, svi pucaju po mom gradu niko nije kriv
Al realno, bilo bi pametno da oni iz USA kontaktiraju ovdašnje majstore da im počnu renovirati nekretnine.
- Point.
#17859 Re: AMERIKA
Klasično ubistvo MAGArećih kriminalaca sa značkom, koje samo mogu opravdati moralne nule.
- JohnnyS
#17860 Re: AMERIKA
Kad sam vidio sve snimke od sinoć ipak moram se posuti pepelom, ovi maskirani degenerici nisu ni u jednom momentu bili ugroženi od ubijenog te prihvaćam sve uvrede i kritike koje su izrečene na moj račun.
Bilo mi je sumnjivo što normalna osoba ima hodati uokolo s pištoljem, ali svejedno je upucan bez ikakvog rezona.
Bilo mi je sumnjivo što normalna osoba ima hodati uokolo s pištoljem, ali svejedno je upucan bez ikakvog rezona.
- vee-jay
#17861 Re: AMERIKA
nece ga niko skloniti.pici wrote: ↑25/01/2026 08:59 Naravno da su maskirani "agenti" zapravo MAGA kopilad. Ovo je slicno hitler radio nad jevrejima sa svojima SA a onda SS milicijama. Mnogi diktatori su isto imali svoje trupe koje su gušile slobodu pod izlikom, terorizam, komunizam, strani agenti, itd itd... U americi ce izbiti gradjanski rat samo je pitanje vremena.tVump ga je ogolio i produbio, ispostavlja se da je najveci dušmanin amerike u WH- i ljudi oko njega. Ovaj mandat se je potrudio da okupi bas KKK, NACI ultradesnicare oko sebe. U prvom je imao donekle trezvenije ljude okolo pa nije radio ovo sto sada radi. Ratuje protiv svojih gradjana i protiv saveznika. Il ce te ga skloniti na bilo koji nacin il ce amerika uci u neizvjesnost. Trenutno ste na Rubikonu.
ja sam do sada vjerovao u gradjanski rat.
sada vjerujem samo da ce pobiti nekoliko hiljada ljudi i da ce ostali usutiti.
a onda ce uvesti the purge i ljudi ce se medjusobno ubijati i to postavljati na internet
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#17862 Re: AMERIKA
Ti i niko vise.JohnnyS wrote: ↑25/01/2026 10:38 Kad sam vidio sve snimke od sinoć ipak moram se posuti pepelom, ovi maskirani degenerici nisu ni u jednom momentu bili ugroženi od ubijenog te prihvaćam sve uvrede i kritike koje su izrečene na moj račun.
Al su prvi kad treba srati.
- anelsol
#17863 Re: AMERIKA
Kad vidiš kakvo je stanje uspio napraviti za godinu dana, postavlja se opravdano pitanje sta ce sve uraditi za preostale tri godine mandata. Svjet ni USA se nakon njega nikada neće vratiti na ono sto je bilo poslje njega. Kada je uspio otjerati od sebe Kanađane, vječne saveznike USA koji su uvijek u stopu pratili USA, sta očekuješ od ostalih koji nisu toliko bliski sa USA.
Ovo sto radi ICE u Minnesoti je još uvijek lokalnog karaktera, i ali ako se priča počne širiti na druge dijelove USA moguće je svasta.
Cijeli svijet vidi da se radi o luđaku koji je nepredvidiv, samo oni koji su ga iznjedrili vjeruju da radi pravu stvar, i koliko vidim nije ih malo i spremni su na sve.
Treba napomenuti da i nemali broj naših ljudi podržava Trampa, ili je barem glasalo za njega na prošlim izborima. Neki čak i iz moje porodice. Taj dio nikada neću moći da shvatim.
- Peacean
#17864 Re: AMERIKA
Ode mu Teksas
- SmokingMan
#17865 Re: AMERIKA
Pokvarena mašina za bisnis, koja svira po principu koliko ko ubaci novca.
- JohnnyS
-
zigzag
#17867 Re: AMERIKA
Realno, naša viđenja su: poštuj sistem i ne odobravaj "arhaična" ponašanja ostalih doseljenika.
Isto je viđenje i Njemačkoj i u USA samo što je tamo sad kaubojski stil.
-Šerife,dobro ste uradili što ste ubili došljaka
-Hvala, to bi uradio svako kada mu u grad dođe došljak koga su u drugom gradu posuli katranom i perjem.
- Šerife, ovo je bilo njegovo perje.
Isto je viđenje i Njemačkoj i u USA samo što je tamo sad kaubojski stil.
-Šerife,dobro ste uradili što ste ubili došljaka
-Hvala, to bi uradio svako kada mu u grad dođe došljak koga su u drugom gradu posuli katranom i perjem.
- Šerife, ovo je bilo njegovo perje.
-
A_A_AKCIJA
#17868 Re: AMERIKA
Svaka čast,JohnnyS wrote: ↑25/01/2026 10:38 Kad sam vidio sve snimke od sinoć ipak moram se posuti pepelom, ovi maskirani degenerici nisu ni u jednom momentu bili ugroženi od ubijenog te prihvaćam sve uvrede i kritike koje su izrečene na moj račun.
Ovo si napisao baš kada sam počeo gubiti svaku nadu da postoje normalni ljudi na forumu.
- vee-jay
#17869 Re: AMERIKA
najbolje je ovo - a would-be
OVO je danas zakon u USA --> a would-be

-
last mohicans
#17871 Re: AMERIKA
Sad se cijeli svijet treba dići, tj.ostatak, pozvati na odgovornost i zaštiti jadne stanovnike Minesote od razularenih agenata narandze. Ono bi da se brine za demokratiju stoljetne civilizacije Irana, a kao kerove svoje građane tamane.
- vee-jay
#17872 Re: AMERIKA
posto sam i ja pogledao ovu partizansku seriju (koju toplo mogu preporuciti)

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#17873 Re: AMERIKA
Trenutno je uskomešo stvari na ogromnom djelu frontova, cak mu i europska desnica okrece ledja, rusi i kinezi ga nejebu ni 2%, zapadne drzave razmatraju povlacenje zlata iz amerike, dolar pada, protesti sirom zemlje itd itd itd. Za jednu fucking godinu vladanja sjebo je sve za sta se je dohvatio. Mislim da nece prezivit tri godine mandata ako ovako nastavi. Po mojoj nekoj procjeni, uradit ce cistku svog kabineta i sve svaliti na njih i da je krivo informisan i da to nije njegovo djelo vec nesposobnih i korumpiranih ljudi oko njega. Nesto slicno je radio i u prvom svom mandatu.
Teska greska amerikanaca sto su ponovo poletili za njegovom ublehom MAGA.
On i porodica kao i kapitalisti koji ga podrzavaju se enormno bogate.
Teska greska amerikanaca sto su ponovo poletili za njegovom ublehom MAGA.
On i porodica kao i kapitalisti koji ga podrzavaju se enormno bogate.
-
l33t
#17874 Re: AMERIKA
Zanimljivo je da su se čak počeli buditi i r/Conservative raja... Samo otvorite sub i sort by Hot.
- banjaluka078