Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑21/07/2024 21:58
Pa guglaj bato, dobro je neko napisao, americka verzija premijera Niksica.
Inace kad sam kod Ikea, inteligentni amerikanci kazu i da je zadnji predsjednik koji nije bio kucka Tel Aviva.
Americki predsjednik, ta institucija, samo je jos jedna dobro prodana reklama cuvene americke propagande. sustinski, obicna ikebana, konce povlace stvarni mocnici iz sjene.
Sto bi guglo kad imam tebe
Ono sto znam jeste da je najnevidljiviji VP ikad
Otkako znam za sebe i pratim, znao sam za Gorea, Cheyneeja, Bidena, Pencea , bar su po necemu bili prepoznatljivi
Ova je bitna jer je zena i crnkinja i to je to
Inace kad sam kod Ikea, inteligentni amerikanci kazu i da je zadnji predsjednik koji nije bio kucka Tel Aviva.
Americki predsjednik, ta institucija, samo je jos jedna dobro prodana reklama cuvene americke propagande. sustinski, obicna ikebana, konce povlace stvarni mocnici iz sjene.
Otkako znam za sebe i pratim, znao sam za Gorea, Cheyneeja, Bidena, Pencea , bar su po necemu bili prepoznatljivi
Pa to i jeste problem trenutno, što je nisu dovoljno isprofilisali.
Ne znam kakve veze po nase prostore ima hoce li predsjednikovati Kamala, Biden ili Trump, ovdje ce svakako uvijek biti isto sto se tice americke vanjske politike.
Trenutno me najmanje pogadja ishod predsjednickih izbora u USA, vise me interesuje sta ce EU dati Vucicu za litij, a nesto ce mu dati.
Njemacka svoj litij ne kopa iz poznatih razloga, Vucic ce podaviti svoj narod a EU mu pljesce.
SPREMNA NA BORBU: Oglasila se i Harris: Učinit ću sve da porazim Trumpa i njegov ekstremni program. Kamala Harris kaže da je "počašćena" što ju je podržao Joe Biden. Zahvalila je Bidenu na njegovom "izvanrednom vodstvu" i što je napravio "nesebičan i patriotski čin" povlačenjem sa strane. Rekla je: "Čast mi je što me predsjednik podržava i moja je namjera zaslužiti i osvojiti ovu nominaciju".
Dodala je: "Učinit ću sve što je u mojoj moći da ujedinim Demokratsku stranku - i ujedinim našu naciju - da porazim Donalda Trumpa i njegov ekstremni program Projekta 2025.
"Imamo 107 dana do dana izbora. Zajedno ćemo se boriti. I zajedno ćemo pobijediti."
Nije crnkinja nego je mestic, pola žuta pola bijela. Po majci je indijka (nije indijanka), a znamo koliko nas vole. Ono što za nas ne valja je što su joj svjetonazori oblikovani po majčinim tj. da ne gotivi muslimane ni 0%. Bilo je par islamofobni izjava s njene strane, čak jedna je doticala i BiH. Mislim da se može naći na YT i otprilike je rekla Bosna je regionalni problem i zemlje regiona treba da to riješe kako misle da treba.
Kako zemlje regiona misle riješiti probleme u BiH vidjeli smo 90 tih.
Za nas mislim da je gora čak i od Trumpa.
Nije crnkinja nego je mestic, pola žuta pola bijela. Po majci je indijka (nije indijanka), a znamo koliko nas vole. Ono što za nas ne valja je što su joj svjetonazori oblikovani po majčinim tj. da ne gotivi muslimane ni 0%. Bilo je par islamofobni izjava s njene strane, čak jedna je doticala i BiH. Mislim da se može naći na YT i otprilike je rekla Bosna je regionalni problem i zemlje regiona treba da to riješe kako misle da treba.
Kako zemlje regiona misle riješiti probleme u BiH vidjeli smo 90 tih.
Za nas mislim da je gora čak i od Trumpa.
Možemo onda biti sretni da će kampanja između nje i Trumpa izgledati kao utakmica Vrbanjuše i Real Madrida.
Last edited by PreWiBa on 21/07/2024 22:47, edited 1 time in total.