Amerika nas najbolji (ne)prijatelj
-
bosniaque
#1 Amerika nas najbolji (ne)prijatelj
Šta je bivši gradonačelnik rekao za Alternativnu televiziju
Bjelica: Postojao dogovor Holbruka s Karadžićem
Bivši američki državni sekretar Medlin Olbrajt predložila je 1997. godine tadašnjoj predsjednici RS Biljani Plavšić da Radovan Karadžić napusti RS i da će ostati raniji dogovor postignut s Ričardom Holbrukom da ga neće tražiti Haški tribunal, izjavio je banjolučkoj Alternativnoj televiziji Milovan Bjelica Cicko , bivši gradonačlenik tzv “srpskog” Sarajeva, koji se nalazi na “crnoj listi” SAD-a i zemalja članica EU i koji je ove godine dva puta bio u pritvoru SFOR-a zbog sumnji da pruža podršku Karadžiću. Rekao je kako je Olbrajt tada, prenoseći stav američke administracije, ponudila Karadžiću “da ide u Indiju, Južnoafričku Republiku, Grčku, neku republiku bivšeg Sovjetskog saveza, pa čak i SR Jugoslaviju”, rekao je Bjelica. Također je naveo da je prije toga postojao “džentlmenski sporazum”, postignut izmedu Karadžića i bivšeg američkog izaslanika za Balkan Ričarda Holbruka o Karadžićevom povlačenju iz političkog života, prenosi NINA.
Izvor:http://www.jutarnje.ba/aktuelno-det.asp?N_UID=1408
Bjelica: Postojao dogovor Holbruka s Karadžićem
Bivši američki državni sekretar Medlin Olbrajt predložila je 1997. godine tadašnjoj predsjednici RS Biljani Plavšić da Radovan Karadžić napusti RS i da će ostati raniji dogovor postignut s Ričardom Holbrukom da ga neće tražiti Haški tribunal, izjavio je banjolučkoj Alternativnoj televiziji Milovan Bjelica Cicko , bivši gradonačlenik tzv “srpskog” Sarajeva, koji se nalazi na “crnoj listi” SAD-a i zemalja članica EU i koji je ove godine dva puta bio u pritvoru SFOR-a zbog sumnji da pruža podršku Karadžiću. Rekao je kako je Olbrajt tada, prenoseći stav američke administracije, ponudila Karadžiću “da ide u Indiju, Južnoafričku Republiku, Grčku, neku republiku bivšeg Sovjetskog saveza, pa čak i SR Jugoslaviju”, rekao je Bjelica. Također je naveo da je prije toga postojao “džentlmenski sporazum”, postignut izmedu Karadžića i bivšeg američkog izaslanika za Balkan Ričarda Holbruka o Karadžićevom povlačenju iz političkog života, prenosi NINA.
Izvor:http://www.jutarnje.ba/aktuelno-det.asp?N_UID=1408
-
CPETEH
Драги бошњак (bosniaque), па шта тебе ту чуди?????
Па, Американци (читај Холбрук) су вам алију наговорили да НЕ прихвати Кутиљеров план--резултате те виспрене одлуке преживљаваш данас.....
Клинтон ти је Алији предложио да Срби уђу у Сребреницу и побију пар хиљада људи, па ће он покренути ваздушне нападе против Срба.
Не вјерујеш? Ето прочитај шта је Хакија Мехољић рекао за Дане како их је алија плашио и како их је наговарао да размијене Сребреницу за Boгошћу....
http://www.ex-yupress.com/dani/dani2.html
Зар није интересантно како се десило на крају све...И би Сребреница за Вогошћу, и би покољ и бијаху ваздушни напади....
А шта мислиш о Маркалама, мој бошњаче....???? Мој голубе....
Па, Американци (читај Холбрук) су вам алију наговорили да НЕ прихвати Кутиљеров план--резултате те виспрене одлуке преживљаваш данас.....
Клинтон ти је Алији предложио да Срби уђу у Сребреницу и побију пар хиљада људи, па ће он покренути ваздушне нападе против Срба.
Не вјерујеш? Ето прочитај шта је Хакија Мехољић рекао за Дане како их је алија плашио и како их је наговарао да размијене Сребреницу за Boгошћу....
Зар није интересантно како се десило на крају све...И би Сребреница за Вогошћу, и би покољ и бијаху ваздушни напади....
-
Mrtav ozbiljan
-
margareta
CPETEH wrote:Драги бошњак (bosniaque), па шта тебе ту чуди?????
Зар није интересантно како се десило на крају све...И би Сребреница за Вогошћу, и би покољ и бијаху ваздушни напади...
Pa i vas su opaucili i jos vam rabe paukovu mrezu u Sranjinom podmuklom lisicjem stilu i vama i nama a mi smo govna kad si to dozvolimo..
-
CPETEH
Мислим, бошњаче, немој ме погрешно разумјети---мислио сам на сценарио дешавања.....Како год-- оно што се десило је страшно....
((
Или нпр. на дешавања у Рачку на Косову? Када је на исти начин донесенеа одлука о нападу на Србе у Србији?
Један од доказа је била слика човјека погођеног зољом у главу!!!
А на глави остала она албанска капица????!!!!! А не смијем ти ни рећи шта је остало од главе....
(((((
А ти дечко "мртав озбиљан"-оригиналан си као реклама за детерџент
Шта мислиш колико сам пута чуо ту риму
)))
Патетично...цццццц....
Можеш ти и боље! Само се потруди, биће од тебе нешто....
Или нпр. на дешавања у Рачку на Косову? Када је на исти начин донесенеа одлука о нападу на Србе у Србији?
Један од доказа је била слика човјека погођеног зољом у главу!!!
А на глави остала она албанска капица????!!!!! А не смијем ти ни рећи шта је остало од главе....
А ти дечко "мртав озбиљан"-оригиналан си као реклама за детерџент
Шта мислиш колико сам пута чуо ту риму
Патетично...цццццц....
Можеш ти и боље! Само се потруди, биће од тебе нешто....
-
CPETEH
Ма, како нисам?!!!
Пит, дечаче драги....
Слабо је и то!
'Ајмо мало оригиналније.....
Елем, да се вратим на тему....
Значи пријатељ или не?
Ниједно ни друго вама бошњацима....
Америка као и сви гледа своје интересе....
Овога пута Србима су испали гори, тако да су нама
у протеклих 10-ак година испали углавном непријатељи,
али не што нас не воле, него што себе воле пуно више....
А вама су били мало више и чешће пријатељи, али не баш увијек....
Елем, бих ће имати свој вијек трајања и тај вијек тренутно управо зависи од баш тих (не)пријатеља , баш као што га је
имала и Југославија (мада се код Југославије једно вријеме питало мало више (не)пријатеља) -и ту нема помоћи.....
Значи закључак је: само од малих народа и њихове воље да чучну кад им се каже зависи да ли им је Америка пријатељ или не!
Слабо је и то!
Значи пријатељ или не?
Елем, бих ће имати свој вијек трајања и тај вијек тренутно управо зависи од баш тих (не)пријатеља , баш као што га је
имала и Југославија (мада се код Југославије једно вријеме питало мало више (не)пријатеља) -и ту нема помоћи.....
Значи закључак је: само од малих народа и њихове воље да чучну кад им се каже зависи да ли им је Америка пријатељ или не!
- pitt
Ма, како нисам?!!! Пит, дечаче драги....
Слабо је и то!
Значи пријатељ или не?
De mi reci domacine, al' iskreno subare ti tvoje
-
bosniaque
pitt wrote:Ма, како нисам?!!! Пит, дечаче драги....
Слабо је и то!
Значи пријатељ или не?
De mi reci domacine, al' iskreno subare ti tvoje, jel ti se raja u begesu smije (kad odes na pazarni dan), sto ne znas bili pricao ekavicu ili ijekavicu?
![]()
![]()
jest bas to je meni najzesce kad pocnu ovi (po)chetnici iz Bosne i Hercegovine da pricaju ekavicu, pa nekad lijepo pa lepo pa bjelo pa belo pa nist niscim zestoki su jesu ociju mi!
i de pishi latinicu opanaka ti tvoji jer slabo, slabo chitam cirilicu!
-
margareta
Konacno istina i sa srpske strane. Istina je da "NASI" iskljucujuci FRANJU nisu bili krivi za raspad Jugoslavije kao sto zahvaljujuci istima ( latinoamerima ) nece zavisiti od "NASIH" raspad BiH osim uz pomoc Bh, hrvata, tj. novih reinkarinarih FRANJA koji su fakat bili i bit ce za cio projekt kradje imovine, teritorija i to uz dobit na unistenju Pravoslavlja i Islama u svijetu. Vec su gotovo u cjelosti srusili komunizam ostaju jos religije i bogate imperije a mi smo strateski zanimljivi .Pomoci IMA !!!!Елем, бих ће имати свој вијек трајања и тај вијек тренутно управо зависи од баш тих (не)пријатеља , баш као што га је
-
CPETEH
qwert, друже напаћени, погађај...бар ће нам бити интересантно...
ја волим дијалог свакакве врсте
Пит, старино, ма битно је да се ти и ја разумијемо, немој ситничарити
ово, ДЕЧАЧЕ, је баш тако како треба да буде-да је требало да стоји другачије-било би :')
ја волим дијалог свакакве врсте
Пит, старино, ма битно је да се ти и ја разумијемо, немој ситничарити
ово, ДЕЧАЧЕ, је баш тако како треба да буде-да је требало да стоји другачије-било би :')
-
Sarajevska Princeza
pa s obzirom da je naucen da prica onako kako mu se govori a pise onako kako ne pise ond ja mislim da je Subara zbunjen.pitt wrote: De mi reci domacine, al' iskreno subare ti tvoje, jel ti se raja u begesu smije (kad odes na pazarni dan), sto ne znas bili pricao ekavicu ili ijekavicu?
![]()
![]()
- manijak1
Umjesto tenkova sada je olovka oružje ostvarenje cilja ????????Ја ћу добити модерну и унитарну Републику Српску....
А мислим да би требала бити и модерна и унитарна Херцег-Босна....
Није лоше, а? И сви кући пјевајући....
Tanki ste sada s prvim oružjem a bili ste
- manijak1
Još samo jedno pitanje
nesretno jeste po prirodi za tebe koji si od rođenja Sreten + Srbin ( kako ti ponosno kažeš
) zašto onda da ne mijenjamo Daytonski Ustav
??????????????
Žasau
Žasau