Američki univerzitet u Sarajevu
-
PPscroW
#1 Američki univerzitet u Sarajevu
Ova tema je bila otvorena prije par godina, i znamo kakva je situacija bila sa ovim fakultetom. Zanima me kako je sada tamo, planirao sam upisati grafički dizajn, pa me interesuje jesu li im vratili licencu i ostale aktivnosti univerziteta. Ako neko studira, molim da podijeli iskustvo, hvala 
-
Seyfo
#2 Re: Američki univerzitet u Sarajevu
Malo skuplje obdanište.
Ili, kako čuh neki dan, u privatnim univerzitetima student ne može dati pogrešan odgovor, jer...
"mušterija je uvijek u pravu"
Ili, kako čuh neki dan, u privatnim univerzitetima student ne može dati pogrešan odgovor, jer...
-
PPscroW
#3 Re: Američki univerzitet u Sarajevu
Je li govoriš iz iskustva ili prenosiš "rekla-kazala"?Seyfo wrote:Malo skuplje obdanište.
Već sam se raspitivao, i kažu da je pasti nemoguće, ali da nije lahko dobiti 10. Iskreno strašno me zanima grafički dizajn, a ovo je jedina ustanova u gradu gdje se to može studirati. Isto tako sam čuo da su profesori uvijek spremni odvojiti vrijeme da ti objasne ono što te zanima, i to me privuklo. Inače, grafički dizajn je kao zanat, ako želiš dobro raditi svoj posao, moraš se dobro potruditi da ga naučiš.