Američki snajper u Samari na minaretu dzamije iz IX st.!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dawud

#1 Američki snajper u Samari na minaretu dzamije iz IX st.!

Post by dawud »

Američko snajpersko gnijezdo stacionirano na mineratu dzamije u Samari (Iraq) koja je sagradjena u IX stoljeću.
Šta reci......Luciferi jasu.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Izvor informacije...slike...agencijska vijest...?Prvo-aprilska shala :roll: ?
Toozla

Post by Toozla »

sta reci....ti nisi ucestvovao u ratu '92-'95...
....gdje god mozes i kako god mozes, unisti neprijatelja.... :( :shock: :(
dawud

Post by dawud »

ne Bobi,ovo nije prvoaprilska sala već kuluminacija američke drskosti i bezobrazluka.odkako su iskorijenili indijanska plemena nimalo se nisu promjenili.Barbari bili,barbari ostali.
The_Fluid

Post by The_Fluid »

dawud wrote:ne Bobi,ovo nije prvoaprilska sala već kuluminacija američke drskosti i bezobrazluka.odkako su iskorijenili indijanska plemena nimalo se nisu promjenili.Barbari bili,barbari ostali.

u svakom ratu, posebno iz novije istorije vjerski objekti se koriste u vojne svrhe, a tako je bilo i u pradavna vremena, znachi nishta novo
digger

Post by digger »

Davno sam se prestao cuditi!

Image
sanjanin

Post by sanjanin »

Dzamija u Foci u ratu je iskoristena kao sabirni centar za Bosnjake. Kad ih sabrase zapalise dzamiju, zapjevase pjesmu i zaigrase.....ne znam tacno sta su pjevali...ne da mi se trazit...uglavnom.....tako je bilo.
Fair Life

Post by Fair Life »

sanjanin wrote:Dzamija u Foci u ratu je iskoristena kao sabirni centar za Bosnjake. Kad ih sabrase zapalise dzamiju, zapjevase pjesmu i zaigrase.....ne znam tacno sta su pjevali...ne da mi se trazit...uglavnom.....tako je bilo.
Vidis... sve to nije smetalo da SDA pokloni svoj glas Veliboru Ostojicu prije nekoliko godina da bude izabran za... predsjedatelja Odbora za ljudska prava parlamenta Bosne i Hercegovine.

Posrali su se na zrtve... pravo.
[img]http://www.bh-hchr.org/images/podnas.gif[/img] [size=200][url]http://www.bh-hchr.org/saopstenja/14-01-98.htm[/url][/size] wrote:(...)
Demokratsku javnost posebno je pogodila cinjenica da je Velibor Ostojic, bliski saradnik Radovana Karadzica, konsenzusom tri vladajuce nacionalne stranke (Srpska demokratska stranka, Hrvatska demokratska zajednica i Stranke demokratske akcije- najjaca politicka organizacija kojoj je na celu predsjedavajuci Predsjednistva BiH Alija Izetbegovic) izabran za predsjednika Komisije za ljudska prava, imigraciju, izbjeglice i azil Parlamentarne skupstine BiH. Time je izrazena krajnja arogancija prema genocidu sto se zbio u BiH, otvoren prostor za politicko amnestiranje odgovornih i ismijavanje napora na podrucju ljudskih prava u BiH i institucija koje se time bave unutar ustavnog sistema bosanskohercegovacke drzave i kroz djelovanje mirovne misije.
(...)
PS__Sve slicne primjedbe uputi na adresu SDA. Treba li opet dati glas shupcima iz razloga sto su "nasi" ??
harisl

Post by harisl »

Daleko od toga da bi trebalo glasati za SDA, ali samo da kazem da SDA nije zapalila dzamiju u Foci... Barem koliko je meni poznato... i da bi ista planula sa, ili bez SDA..... Kruske i jauke....
Fair Life

Post by Fair Life »

harisl wrote:Daleko od toga da bi trebalo glasati za SDA, ali samo da kazem da SDA nije zapalila dzamiju u Foci... Barem koliko je meni poznato... i da bi ista planula sa, ili bez SDA..... Kruske i jauke....
... a da li je tebi poznato i jaranstvo SDA sa SDS-om koji je direktni naredbodavac poljenja te (pretpostavljam Aladza dzamije) i svih drugih sirom BiH ?

Daj malo o tome...

Muka mi je od takve kuknjave dok SDA-e i SDS-a jedna drugoj ruke peru i lizu shupak...

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUj !!!!
Sila Nebeska

#11 re

Post by Sila Nebeska »

Sta je ova se poruka ne brise gdje se blati Islam moj post o Vlaskom porijeklu Srba je odmah izbrisan novi rekord jebote izbrisase mi post za 10 sekundi
sanjanin

Post by sanjanin »

Fair, u drzavnoj vladi sa SDP-om i DNZ-om sjedio je Svetozar Mihajlovic, sef MUP-a u Bijeljini kad su sutali glave i kad je Jerko Doko ljubio Arkana u cipelu pred Fikretom Abdicem i Biljanom Plavsic.

Medjutim, nasi eminentni mediji nikad se nisu bavili tom cinjenicom.

Svetozaru Mihajlovicu, Veliboru Ostojicu, Borislavu Paravcu i Draganu Cavicu mjesto je u Haagu. Medjutim, niko od nasih vlastodrzaca (ni SDA ni SDP) nije kriv zbog toga sto su ti ljudi danas u politici. Kriva je medjunarodna zajednica koja je nagradila zlocin.
A najtuznije od svega je prepucavanje po medijima i medjusobno optuzivanje za koaliranje sa zlocincima. A u biti i jedni i drugi koaliral su sa istima. SDA sa HDZ i SDS. SDP sa NHI (imaju istu politiku kao HDZ, samo malo umivenu) i sa PDP (SDS je kad je SDP dosao na vlast ustupio PDP-u drzavnu vlast ispred RS-a pod pritiskom OHR-a da bi izgledalo da SDS nije na vlasti i da bi se prof.dr. Zlatko Lagumdzija mogao prsiti i govoriti kako su nacionalisti porazeni).

Sve je to jadno i cemerno. Jedni koaliraju sa SDS-om a drugi sa DNZ-om. Nema nikakve razlike.
JBL

Post by JBL »

Fair Life wrote:
harisl wrote:Daleko od toga da bi trebalo glasati za SDA, ali samo da kazem da SDA nije zapalila dzamiju u Foci... Barem koliko je meni poznato... i da bi ista planula sa, ili bez SDA..... Kruske i jauke....
... a da li je tebi poznato i jaranstvo SDA sa SDS-om koji je direktni naredbodavac poljenja te (pretpostavljam Aladza dzamije) i svih drugih sirom BiH ?

Daj malo o tome...

Muka mi je od takve kuknjave dok SDA-e i SDS-a jedna drugoj ruke peru i lizu shupak...

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUj !!!!
Stvarno si dosadan vise SDA. SDA nije napao Bosnu. SDA clanovi nisu bili u cetnicima. Jasno? Znaci nije problem sto SDA saradjiva sa cetnicima vec sto je neko cetnik? Jel ti to jasno ili ti moram nacrtati?

I odhebi vise sa tim "nacionalne" stranke fazonom, fakat je dosadio vise. Bio je i SDP na vlasti pa je neko u BL dobio ciglu u glavu....... ili si to zaboravio?

Znaci isti problem je bio kod vlasti SDA i SDP. E de sa skontaj gdje je tu problem? Hoces moci?
Post Reply