Američki snajper u Samari na minaretu dzamije iz IX st.!
-
dawud
#1 Američki snajper u Samari na minaretu dzamije iz IX st.!
Američko snajpersko gnijezdo stacionirano na mineratu dzamije u Samari (Iraq) koja je sagradjena u IX stoljeću.
Šta reci......Luciferi jasu.
Šta reci......Luciferi jasu.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Izvor informacije...slike...agencijska vijest...?Prvo-aprilska shala
?
-
The_Fluid
dawud wrote:ne Bobi,ovo nije prvoaprilska sala već kuluminacija američke drskosti i bezobrazluka.odkako su iskorijenili indijanska plemena nimalo se nisu promjenili.Barbari bili,barbari ostali.
u svakom ratu, posebno iz novije istorije vjerski objekti se koriste u vojne svrhe, a tako je bilo i u pradavna vremena, znachi nishta novo
- Fair Life
Vidis... sve to nije smetalo da SDA pokloni svoj glas Veliboru Ostojicu prije nekoliko godina da bude izabran za... predsjedatelja Odbora za ljudska prava parlamenta Bosne i Hercegovine.sanjanin wrote:Dzamija u Foci u ratu je iskoristena kao sabirni centar za Bosnjake. Kad ih sabrase zapalise dzamiju, zapjevase pjesmu i zaigrase.....ne znam tacno sta su pjevali...ne da mi se trazit...uglavnom.....tako je bilo.
Posrali su se na zrtve... pravo.
PS__Sve slicne primjedbe uputi na adresu SDA. Treba li opet dati glas shupcima iz razloga sto su "nasi" ??[img]http://www.bh-hchr.org/images/podnas.gif[/img] [size=200][url]http://www.bh-hchr.org/saopstenja/14-01-98.htm[/url][/size] wrote:(...)
Demokratsku javnost posebno je pogodila cinjenica da je Velibor Ostojic, bliski saradnik Radovana Karadzica, konsenzusom tri vladajuce nacionalne stranke (Srpska demokratska stranka, Hrvatska demokratska zajednica i Stranke demokratske akcije- najjaca politicka organizacija kojoj je na celu predsjedavajuci Predsjednistva BiH Alija Izetbegovic) izabran za predsjednika Komisije za ljudska prava, imigraciju, izbjeglice i azil Parlamentarne skupstine BiH. Time je izrazena krajnja arogancija prema genocidu sto se zbio u BiH, otvoren prostor za politicko amnestiranje odgovornih i ismijavanje napora na podrucju ljudskih prava u BiH i institucija koje se time bave unutar ustavnog sistema bosanskohercegovacke drzave i kroz djelovanje mirovne misije.
(...)
- Fair Life
... a da li je tebi poznato i jaranstvo SDA sa SDS-om koji je direktni naredbodavac poljenja te (pretpostavljam Aladza dzamije) i svih drugih sirom BiH ?harisl wrote:Daleko od toga da bi trebalo glasati za SDA, ali samo da kazem da SDA nije zapalila dzamiju u Foci... Barem koliko je meni poznato... i da bi ista planula sa, ili bez SDA..... Kruske i jauke....
Daj malo o tome...
Muka mi je od takve kuknjave dok SDA-e i SDS-a jedna drugoj ruke peru i lizu shupak...
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUj !!!!
-
Sila Nebeska
#11 re
Sta je ova se poruka ne brise gdje se blati Islam moj post o Vlaskom porijeklu Srba je odmah izbrisan novi rekord jebote izbrisase mi post za 10 sekundi
-
sanjanin
Fair, u drzavnoj vladi sa SDP-om i DNZ-om sjedio je Svetozar Mihajlovic, sef MUP-a u Bijeljini kad su sutali glave i kad je Jerko Doko ljubio Arkana u cipelu pred Fikretom Abdicem i Biljanom Plavsic.
Medjutim, nasi eminentni mediji nikad se nisu bavili tom cinjenicom.
Svetozaru Mihajlovicu, Veliboru Ostojicu, Borislavu Paravcu i Draganu Cavicu mjesto je u Haagu. Medjutim, niko od nasih vlastodrzaca (ni SDA ni SDP) nije kriv zbog toga sto su ti ljudi danas u politici. Kriva je medjunarodna zajednica koja je nagradila zlocin.
A najtuznije od svega je prepucavanje po medijima i medjusobno optuzivanje za koaliranje sa zlocincima. A u biti i jedni i drugi koaliral su sa istima. SDA sa HDZ i SDS. SDP sa NHI (imaju istu politiku kao HDZ, samo malo umivenu) i sa PDP (SDS je kad je SDP dosao na vlast ustupio PDP-u drzavnu vlast ispred RS-a pod pritiskom OHR-a da bi izgledalo da SDS nije na vlasti i da bi se prof.dr. Zlatko Lagumdzija mogao prsiti i govoriti kako su nacionalisti porazeni).
Sve je to jadno i cemerno. Jedni koaliraju sa SDS-om a drugi sa DNZ-om. Nema nikakve razlike.
Medjutim, nasi eminentni mediji nikad se nisu bavili tom cinjenicom.
Svetozaru Mihajlovicu, Veliboru Ostojicu, Borislavu Paravcu i Draganu Cavicu mjesto je u Haagu. Medjutim, niko od nasih vlastodrzaca (ni SDA ni SDP) nije kriv zbog toga sto su ti ljudi danas u politici. Kriva je medjunarodna zajednica koja je nagradila zlocin.
A najtuznije od svega je prepucavanje po medijima i medjusobno optuzivanje za koaliranje sa zlocincima. A u biti i jedni i drugi koaliral su sa istima. SDA sa HDZ i SDS. SDP sa NHI (imaju istu politiku kao HDZ, samo malo umivenu) i sa PDP (SDS je kad je SDP dosao na vlast ustupio PDP-u drzavnu vlast ispred RS-a pod pritiskom OHR-a da bi izgledalo da SDS nije na vlasti i da bi se prof.dr. Zlatko Lagumdzija mogao prsiti i govoriti kako su nacionalisti porazeni).
Sve je to jadno i cemerno. Jedni koaliraju sa SDS-om a drugi sa DNZ-om. Nema nikakve razlike.
-
JBL
Stvarno si dosadan vise SDA. SDA nije napao Bosnu. SDA clanovi nisu bili u cetnicima. Jasno? Znaci nije problem sto SDA saradjiva sa cetnicima vec sto je neko cetnik? Jel ti to jasno ili ti moram nacrtati?Fair Life wrote:... a da li je tebi poznato i jaranstvo SDA sa SDS-om koji je direktni naredbodavac poljenja te (pretpostavljam Aladza dzamije) i svih drugih sirom BiH ?harisl wrote:Daleko od toga da bi trebalo glasati za SDA, ali samo da kazem da SDA nije zapalila dzamiju u Foci... Barem koliko je meni poznato... i da bi ista planula sa, ili bez SDA..... Kruske i jauke....
Daj malo o tome...
Muka mi je od takve kuknjave dok SDA-e i SDS-a jedna drugoj ruke peru i lizu shupak...
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUj !!!!
I odhebi vise sa tim "nacionalne" stranke fazonom, fakat je dosadio vise. Bio je i SDP na vlasti pa je neko u BL dobio ciglu u glavu....... ili si to zaboravio?
Znaci isti problem je bio kod vlasti SDA i SDP. E de sa skontaj gdje je tu problem? Hoces moci?