Ameri zele Iran
-
Bosančeros
Sirija je tanka, mada mislim da su spremni tamo za borbu, pa ce biti malo problema, ali Iran bi stvarno mogao biti tvrd orah, mada kako ja vidim, cilj je samo uvesti nered i oni odoše!!
-
Vozdra_123
ja sta je generala ovdje majko mila 
-
Vozdra_123
ja sta je generala ovdje majko mila
ovo ti je ono ko u obdanistu
moj tata moze tvog tatu izbubati.... hajde samo probaj pa ces vidjeti da je moj tata jaci od tvog...
ovo ti je ono ko u obdanistu
moj tata moze tvog tatu izbubati.... hajde samo probaj pa ces vidjeti da je moj tata jaci od tvog...
- libertyBiH
Neznam pratite li ekonomsku stranu rata gdje je opste poznato da je USA u dugovima do grla i da bi sada najradije izasla iz IRAKA da moze od sramote svijeta i zato se nemojte zavaravati sa nekim novim ratom.....sve je to Bushova patka i neka vrsta zastrasivaljnja..........NO war NO
-
tataratira
Produkt C wrote:tataratira wrote:osnovni problem je što ovi i dalje obogaćuju uranijum, a taj režim koje javno osuđuje ljude, ma šta da je NAPISAO, i ne treba da ima atomsku
a to što je ameri i "izraelićani" imaju ne znači da sada svima treba podijeliti pa da se bore ravnopravno!?.. kao što neki priželjkuju kao da ovo posmatraju sa Marsa
danas je EU osudio, opet, Iran radi obogaćivanja
a EU nije USA a ako opet ovi ništa ne urade izraelci sigurno hoće
kao i u Iraku, ako nastave donji su u svakom slučaju
hvala Bogu pa perzijanci imaju vise mudrosti od arapa
a program obogacenja je ipak malo duzi
sa uzitkom iscekujem pozitivne vijesti o stvaranju nuklearke u iranu
definitivno svijet nece biti isti u kontekstu odnosa i djelovanja
eh, još kad bi je bacili na izrael
maho bi ti repom, jelde?
ali, sumnjam da češ dočekati
-
tataratira
hikmeli wrote:Izrael ima snage da zauzme sve arapske zemlje.
ne jedno 10 minuta i šta onda?
-
Produkt C
tataratira wrote:Produkt C wrote:tataratira wrote:osnovni problem je što ovi i dalje obogaćuju uranijum, a taj režim koje javno osuđuje ljude, ma šta da je NAPISAO, i ne treba da ima atomsku
a to što je ameri i "izraelićani" imaju ne znači da sada svima treba podijeliti pa da se bore ravnopravno!?.. kao što neki priželjkuju kao da ovo posmatraju sa Marsa
danas je EU osudio, opet, Iran radi obogaćivanja
a EU nije USA a ako opet ovi ništa ne urade izraelci sigurno hoće
kao i u Iraku, ako nastave donji su u svakom slučaju
hvala Bogu pa perzijanci imaju vise mudrosti od arapa
a program obogacenja je ipak malo duzi
sa uzitkom iscekujem pozitivne vijesti o stvaranju nuklearke u iranu
definitivno svijet nece biti isti u kontekstu odnosa i djelovanja![]()
![]()
![]()
eh, još kad bi je bacili na izrael
maho bi ti repom, jelde?![]()
ali, sumnjam da češ dočekati
drzi se ti sarajeva dobri moj
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Vidi jekana sto se europeizirao
:D
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
CIcIbaNNNNNNN
gdje si
valja li nam
fotka

-
Panasonic
Amerika je pretrpjela velike stete u Iraku, i kako mislite da ce napasti Iran kada ni nad Irakom ne mogu drzati kontrolu? Usput, Iran ima jedno 4-5 puta vise stanovnika i tamo su slozni narodi, nije kao u Iraku da stavljaju sami sebi bombe u auta! Plus Iranski reljef je katastrofa za Amere. Nece moci bas sa tenkovima tako lako doci do sredista Irana. Plus Britanija tada ne bi poslala svoju vojsku Amerima i sta onda? Amerika kada bi napala Iran to bi bio njen definitivni kraj kao sile. Svi to znaju samo Bush ne zna on hoce samo nafte i para a sto ce ljudi (Amerikanci i Iracani) zbog toga izginuti to nema veze.
-
Panasonic
Thomas Friedman, New York Times:
"Krieg für Öl ? Meine kurze Antwort lautet: Ja. Jeder Krieg, den wir im Irak beginnen, wird sicherlich ums Öl gehen. Das zu bestreiten, wäre lächerlich."
Prevod:
"Rat za ulje? Moj kratki odgovor - DA! Svaki rat kojeg zapocinjemo u Iraku je zbog ulja. To da negiramo bilo bi smijesno."
"Krieg für Öl ? Meine kurze Antwort lautet: Ja. Jeder Krieg, den wir im Irak beginnen, wird sicherlich ums Öl gehen. Das zu bestreiten, wäre lächerlich."
Prevod:
"Rat za ulje? Moj kratki odgovor - DA! Svaki rat kojeg zapocinjemo u Iraku je zbog ulja. To da negiramo bilo bi smijesno."