Ameri na mjesecu. Ha_Ha_Ha

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

a tek prl harbur

svi brodovi nespremni na jednom mjestu

pa moja baba bi ih barem malo rasporedila :(
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Ako stvarno nisu sletljeli, onda bi bilo danas 1000000 naucnika koji bi dizali frku oko ovaga. A svi sute, sto sute?
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 25/08/2004 02:56, edited 1 time in total.
T-1000

Post by T-1000 »

da ne biste kenjali bez razloga:
http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html

Ja takodjer mislim da je prva apollo misija bila laz, ali ostale ne.
gracija

Post by gracija »

[quote="Fair Life"][quote="gracija"]Sam si izjavio "onda im se moze vjerovati"
povodom njihove egzistencije u Iraku 8-)[/quote]
Sama si izjavila:
[quote="gracija"]ma snimali sve u pustinji nekoj,
eto zastava leprsa u svemiru bez ikakvog vjetra
mora da je neki Bush puhao pa izpuhao[/quote]
[quote="gracija"]to je manipulacija na velikom nivou[/quote]
Nesto si dobro upucena u "manipulacije na velikom nivou". Tvrdis kao da si ti bila scenograf. I sad kako da ti ne vjerujem? Vjerujem ti, onako na rijec. Necu valjda njima - Amerikancima. Bliza si mi ti nego oni, jer "mi smo svoji".[/quote]

Ja nisam tako tvrdo nesto tvrdila da bi se moglo tvrditi :D da sam scenograf na mjestu, a sto se manipulacije tice ja nisam mislila na americku nego vec na tvoju Fair, znas ono polemisanje "sa nokta" :P
dinash

#56 Re: Ameri na mjesecu. Ha_Ha_Ha

Post by dinash »

Haber wrote:Amerikanci/covjek na mjesecu
Najveca laz svih vremena poslije "srpske istine"
"Bili, vidjeli, vratili se"
69-te ustao kao idiot-vjerevao i ubjedjivao da je to istina.
70- tih, krajem, zaznavsi neke nove spoznaje na fakultetu, dosao u dvoumicu.
80-tih spoznao da je to bila samo "patka"
Danas, nakon svjedocenja aktera tadasnjih saradnika u misiji Apollo, najveca laz u povijesti covjecanstva (isklj.srpsku laz).
taj conspiracy theory je bio aktuelan u sedamdesetim ... koliko je samo filmova snimljeno na tu temu ... cak ima i prica kako je cijelu stvar rezirao Stanley Kubrick (odiseja je izasla iste godine) u zamjenu za neke ultra-mega-delux-zajebane lece od NASE ...

blah ... whatever.
Fair Life

Post by Fair Life »

gracija wrote:Ja nisam tako tvrdo nesto tvrdila da bi se moglo tvrditi :D da sam scenograf na mjestu, a sto se manipulacije tice ja nisam mislila na americku nego vec na tvoju Fair, znas ono polemisanje "sa nokta" :P
Image
__________________________Image
gracija

Post by gracija »

:P

imam jos puno toga reci..
Fair Life

Post by Fair Life »

gracija wrote::P

imam jos puno toga reci..
Image
gracija

Post by gracija »

i..
sta bi to trebalo znaciti ovo je rat...
Fair Life

Post by Fair Life »

gracija wrote:i..
sta bi to trebalo znaciti ovo je rat...
Image
gracija

Post by gracija »

reci, ovo nije vise diskusija ovo je nesto drugo... :shock:
Fair Life

Post by Fair Life »

gracija wrote:reci, ovo nije vise diskusija ovo je nesto drugo... :shock:
Ubijedila si me !!
Image
gracija

Post by gracija »

samo mi je ovo nedostajalo
neko sto se pravi student psihologije :roll:
AhMeT

Post by AhMeT »

dok ne odem ja necu vjerovati.Tek kad vidim stope onda cu znati da je istina. :roll:
JD

Post by JD »

Drug_Tito wrote:Ako stvarno nisu sletljeli, onda bi bilo danas 1000000 naucnika koji bi dizali frku oko ovaga. A svi sute, sto sute?
Zato sto slijepo vjeruju sve sto im amerikanci kazu, kao i ti npr.

By the way za ove pametnjakovice sto misle da sve znaju, jedno pitanje, ili mozda dva:

1. Ako su fakat sletjeli na mjesec, zasto nikad niko od te famozne '69 nije to ponovio?????? Pored ove silne tehnologije danas, niko da opet ode na mjesec. Sto li...
2. Kad vec tako vjerujete onim sto vam amerikanci govore putem medija, zasto onda na 9/11 nijedan Jevrej nije dosao na posao u WTC ? Imali su predskazanje, ha?
Fair Life

Post by Fair Life »

JD wrote:2. Kad vec tako vjerujete onim sto vam amerikanci govore putem medija, zasto onda na 9/11 nijedan Jevrej nije dosao na posao u WTC ? Imali su predskazanje, ha?
Ako si na dan iscitavanja imena poginulih poslije teroristickog napada na WTC sjedio pored TV aparata mogao si cuti na desetke, ako ne i stotine jevrejskih imena i prezimena.

Ovakvom svojom glupom tvrdnjom dajes do znanja da tebi predskazanja nisu strana. Mozda predskazanja iz salice crne kave.

PS__Ovo sto pitas nema apslolutno nikakve veze sa postavljenom temom. Ali eto zelio si i ti dati svoj doprinos euforiji. Primljeno k znanju.
Haber

Post by Haber »

Fair Life wrote:
JD wrote:2. Kad vec tako vjerujete onim sto vam amerikanci govore putem medija, zasto onda na 9/11 nijedan Jevrej nije dosao na posao u WTC ? Imali su predskazanje, ha?
Ako si na dan iscitavanja imena poginulih poslije teroristickog napada na WTC sjedio pored TV aparata mogao si cuti na desetke, ako ne i stotine jevrejskih imena i prezimena.

Ovakvom svojom glupom tvrdnjom dajes do znanja da tebi predskazanja nisu strana. Mozda predskazanja iz salice crne kave.

PS__Ovo sto pitas nema apslolutno nikakve veze sa postavljenom temom. Ali eto zelio si i ti dati svoj doprinos euforiji. Primljeno k znanju.
Mozda i nema direktne veze, ali ima indirektnu. Radi se o necemu sto se zove manipulacija medijima tj. istinom. OK, ako se za prva dva aviona koji su udarili u WTC nije moglo "znati", tj. predvidjeti, kako objasniti da je treci pao na Pentagon oko 95 min. kasnije. Cuj Pentagon, centar moci i najvece ovozemaljske sile. :roll:
Ja licno postavljajuci ovaj "razgovor", namjerno necu da kazem temu, nisam htio da o njoj razgovaramo/diskutujemo na politikantski nacin.
No, vidim da ne ide. Cini mi se da si opcinjen Amerima i sve sto je americko. Sto bi rek'o moj Haber, sve ti je to Coca&cola. 8) 8-) Hha.
Potrositi tolike milijarde $ od II svjetskog rata u nista i priznati poraz ne ide u americke okvire.
Otkud Dysnijevoj comp. odjednom toliki novac (a bili pred bankrotom) da grade nova studija, ponovo snimaju masu filmova. Palo im sa Mjeseca, Fair. Da tacno sa Mjeseca. ;-) Zastitno odijelo astronauta ni danas nije 100% sigurno ni na satelitu iznad Zemlje, a kamoli van atmosfere. Najjednostavniji primjer je veza izmedju rukavice i rukava, kacige i odijela, itd...... Snimci sa misije A-11 su indeticni sa dva ostala (mislim na pozadinu snimka. Potpuno ista konfiguracija. Sletjeli na isto mjesto?Hha?
Otkud smetnje u prvim minutama, sam znas da signal iz gornjih dijelova atmosfere nema ama bas nikakvih smetnji. Ja jos nisam vidio ni jedan snimak samog leta prema Mjesecu. Nisu imali tejpa. :shock:
Na samom Mjesecu, skakutanje astronauta lici na djecju igru. U stvari kombinacija tehnike hodanja sa brzinomsnimka. :roll: :shock:
Mj. teza je 7 puta manja od zemljine tako da bi ti skokovi trebali biti bar kao Bob Beamonovi tih godina. Da ne spominjem leprsanje zastave, kao na Bijeloj kuci. 8) 8) Sama letjelica skojom su se "vratili" (Orao ili tako nekako) napravila je "takav" krater na Mjesecu, da se i danas vidi oblak prasine na Mjesecu sa malo jacim teleskopom. Haos. Rakete koje se ispaljivaju za Novu godinu ili Bozic ostavljaju vise tragova nego ta letjelica. Vatra iz motora iste kao malo veca prskalica. :shock: :shock:
Ja sam licno za razvoj tehnologije, i sam ucestvujem mozda u razvitku sa mojim skromnim doprinosom. Ovaj vid komunikacije je bio nezamisliv prije kratkog vremena, a danas skoro pola svijeta komunicira na ovaj nacin.
Zato mislim da bi bilo mnogo korisnije za nauku, da su tada rekli da je za sada nemoguce izaci van atmosfere. 8) 8)
Jah, Fair, jos i danas oko 50-tak% Amera vjeruje da Superman egzistira u stvarnosti. (necu provjeravati tekst na moguce greske 8-) )
bosniaque

Post by bosniaque »

raja vjerovali ili ne ali i ja sam gledao jednu reportazu na njemackom spiegel-tv u kojoj americki strucnjaci koji su nekada radili za NASA isto sumnjaju da su se ameri ikada popeli na mjesec isto tako tvrde i ruski strucnjaci koji cak kazu da to za sada u opste nije moguce!!!! :?

izmedju ostalog americki strucnjaci tvrde da su cijeli show pipremili u AREA 51 u PUSTINJI NEVADE to podrucje je odprilike veliko kao svicarska i prikazali su satelit snimke tog podrucja na kojiima se vide krateri kao na mjesecu, onda su prikazivali takozvane snimke sa mjeseca najbolja fora je kad zabijaju amersku zastavu na mjesecu a ona sve nekako TREPERI kao bila bura na mjesecu, ali gore nema zraka znaci.... :?
muckaju ameri nest ima vise od 50 godina! :-?
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Haber wrote:
Fair Life wrote:

Mozda i nema direktne veze, ali ima indirektnu. Radi se o necemu sto se zove manipulacija medijima tj. istinom. OK, ako se za prva dva aviona koji su udarili u WTC nije moglo "znati", tj. predvidjeti, kako objasniti da je treci pao na Pentagon oko 95 min. kasnije. Cuj Pentagon, centar moci i najvece ovozemaljske sile. :roll:
Ja licno postavljajuci ovaj "razgovor", namjerno necu da kazem temu, nisam htio da o njoj razgovaramo/diskutujemo na politikantski nacin.
No, vidim da ne ide. Cini mi se da si opcinjen Amerima i sve sto je americko. Sto bi rek'o moj Haber, sve ti je to Coca&cola. 8) 8-) Hha.
Potrositi tolike milijarde $ od II svjetskog rata u nista i priznati poraz ne ide u americke okvire.
Otkud Dysnijevoj comp. odjednom toliki novac (a bili pred bankrotom) da grade nova studija, ponovo snimaju masu filmova. Palo im sa Mjeseca, Fair. Da tacno sa Mjeseca. ;-) Zastitno odijelo astronauta ni danas nije 100% sigurno ni na satelitu iznad Zemlje, a kamoli van atmosfere. Najjednostavniji primjer je veza izmedju rukavice i rukava, kacige i odijela, itd...... Snimci sa misije A-11 su indeticni sa dva ostala (mislim na pozadinu snimka. Potpuno ista konfiguracija. Sletjeli na isto mjesto?Hha?
Otkud smetnje u prvim minutama, sam znas da signal iz gornjih dijelova atmosfere nema ama bas nikakvih smetnji. Ja jos nisam vidio ni jedan snimak samog leta prema Mjesecu. Nisu imali tejpa. :shock:
Na samom Mjesecu, skakutanje astronauta lici na djecju igru. U stvari kombinacija tehnike hodanja sa brzinomsnimka. :roll: :shock:
Mj. teza je 7 puta manja od zemljine tako da bi ti skokovi trebali biti bar kao Bob Beamonovi tih godina. Da ne spominjem leprsanje zastave, kao na Bijeloj kuci. 8) 8) Sama letjelica skojom su se "vratili" (Orao ili tako nekako) napravila je "takav" krater na Mjesecu, da se i danas vidi oblak prasine na Mjesecu sa malo jacim teleskopom. Haos. Rakete koje se ispaljivaju za Novu godinu ili Bozic ostavljaju vise tragova nego ta letjelica. Vatra iz motora iste kao malo veca prskalica. :shock: :shock:
Ja sam licno za razvoj tehnologije, i sam ucestvujem mozda u razvitku sa mojim skromnim doprinosom. Ovaj vid komunikacije je bio nezamisliv prije kratkog vremena, a danas skoro pola svijeta komunicira na ovaj nacin.
Zato mislim da bi bilo mnogo korisnije za nauku, da su tada rekli da je za sada nemoguce izaci van atmosfere. 8) 8)
Jah, Fair, jos i danas oko 50-tak% Amera vjeruje da Superman egzistira u stvarnosti. (necu provjeravati tekst na moguce greske 8-) )
I ti inzinjer mashinstva..:D haj ne kaki vishe... :lol:
Haber

Post by Haber »

Sto bolan Bobi :roll:
Probaj ti jedno tri dana da ne kakhish 8) 8) :D
Last edited by Haber on 19/06/2004 17:08, edited 1 time in total.
Haber

Post by Haber »

Bobi, znas li sta povezuje ove dvije recenice ("istine")?
1. "Ovo je mali korak za covjeka ali veliki za covjecanstvo" :roll:
2. Merhaba (Hello) mr. Sadam, prenosimo ti selame od mr. Busha. :roll:
Nisu nikad izrecene na mjestu dogadjaja 8) :D
Bobi, Bobi.... :shock: :shock:
JD

Post by JD »

Haber wrote:Ja licno postavljajuci ovaj "razgovor", namjerno necu da kazem temu, nisam htio da o njoj razgovaramo/diskutujemo na politikantski nacin.
Ma Fair izgleda dr*a na ameriku i sve sto je americko :D
gracija

Post by gracija »

vidis Fair i to je JD primjetio mora da je istina
Engram

Post by Engram »

JD wrote:
Haber wrote:Ja licno postavljajuci ovaj "razgovor", namjerno necu da kazem temu, nisam htio da o njoj razgovaramo/diskutujemo na politikantski nacin.
Ma Fair izgleda dr*a na ameriku i sve sto je americko :D
zanimljiva seksualna sklonost :roll:

:evil:
Post Reply