Ameri na mjesecu. Ha_Ha_Ha
-
Haber
#1 Ameri na mjesecu. Ha_Ha_Ha
Amerikanci/covjek na mjesecu
Najveca laz svih vremena poslije "srpske istine"
"Bili, vidjeli, vratili se"
69-te ustao kao idiot-vjerevao i ubjedjivao da je to istina.
70- tih, krajem, zaznavsi neke nove spoznaje na fakultetu, dosao u dvoumicu.
80-tih spoznao da je to bila samo "patka"
Danas, nakon svjedocenja aktera tadasnjih saradnika u misiji Apollo, najveca laz u povijesti covjecanstva (isklj.srpsku laz).
Najveca laz svih vremena poslije "srpske istine"
"Bili, vidjeli, vratili se"
69-te ustao kao idiot-vjerevao i ubjedjivao da je to istina.
70- tih, krajem, zaznavsi neke nove spoznaje na fakultetu, dosao u dvoumicu.
80-tih spoznao da je to bila samo "patka"
Danas, nakon svjedocenja aktera tadasnjih saradnika u misiji Apollo, najveca laz u povijesti covjecanstva (isklj.srpsku laz).
-
Haber
Koje dokaze, dragi Tito?Drug_Tito wrote:Haj sada ti Habere daj dokaza da je to "patka" ... Ameri su dali svoje dokaze, daj da vidim te tvoje dokaze pa da mogu onda i ja odluciti ko je u pravu.
Hvala
1. Jesi li ikad imao priliku gledati let prema Mjesecu? Sto je bilo sasvim normalno i izuzetno aktuelno? Nisi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
velika podvala najveće kapitalističke velesile
u toku hladnog rata rusi su imali prvi satelit i prvog čovjeka = KOMUNISTU u svemiru
amerikanci su uvijek pravili bolje filmove tako da su uspjeli prevariti svijet
citirat ću svoga pradjeda iz 1969
MA LAŽU BRE POPELI SE NA NEKU PLANINU
u toku hladnog rata rusi su imali prvi satelit i prvog čovjeka = KOMUNISTU u svemiru
-
Haber
Nisu se ni penjali, nego su sjedili u 53-onekomi wrote:velika podvala najveće kapitalističke velesile
-
Haber
Tito dragi, Ameri "bili" na Mjesecu '69. I do danas nikakvog profita????Drug_Tito wrote:Sigurno da lazu ! Ja im ne vjerujem ni da su u Iraku. Fukare lazljive !I ja pocinjem da sumnjam u Irak
Mozda si Habere u pravu, mozda su i Ameri u pravu. Trebo bi citati knjige pa da znam, ali nevjerujem ako neko drugi nesto provali.
Je li to cudno? Hha?
-
Drug_Tito
Nije. Mozda nemaju nikakvog profita tamo pa se spustili nazad i rekli nikada vise necemo ici. Kako ti gledas TV? Ako koristis mobitel kako onda koristis? Putem satelita. Satelit napravljen od metala a sigurno imai plastike. Satelit hoda/leti gore po atmosferi. Izlozen je sucnim zrakama. Po tvojoj lozici svaki taj satelit se trebo istopiti i mi nebi mogli gledati nadrealiste a ti nebi mogao imati phone sex.
-
gracija
[quote="Fair Life"][quote="Haber"][quote="Fair Life"]Sigurno da lazu ! Ja im ne vjerujem ni da su u Iraku. Fukare lazljive ![/quote]Fair, nazalost, jesu u Iraku.[/quote]Onda, moze im se vjerovati.[/quote]
Fair ovo se znaci sve svodi na to da ti amerikancima vjerujes i da mislis da i mi trebamo?
to je manipulacija na velikom nivou
Fair ovo se znaci sve svodi na to da ti amerikancima vjerujes i da mislis da i mi trebamo?
to je manipulacija na velikom nivou
-
Haber
Fair, budi fer pa mi reci, postoji li danas ikakva letilica/naprava koja moze slijetati i uzlijetati/slijetati uspravno u zemaljskim uslovima (a ne u uslovima sile teze Mjeseca). Pokusaji Amera koje sam ja gledao, bili su vise nego smijesni.Fair Life wrote:Onda, moze im se vjerovati.Haber wrote:Fair, nazalost, jesu u Iraku.Fair Life wrote:Sigurno da lazu ! Ja im ne vjerujem ni da su u Iraku. Fukare lazljive !
- Fair Life
Tebi vjerujem ... njima nikako. Nece oni mene vise "zednog preko vode".Haber wrote:Fair, budi fer pa mi reci, postoji li danas ikakva letilica/naprava koja moze slijetati i uzlijetati/slijetati uspravno u zemaljskim uslovima (a ne u uslovima sile teze Mjeseca). Pokusaji Amera koje sam ja gledao, bili su vise nego smijesni.Fair Life wrote:Onda, moze im se vjerovati.Haber wrote:Fair, nazalost, jesu u Iraku.
-
Haber
Satelit, izmedju 200-450 km iznad zemljeDrug_Tito wrote:Nije. Mozda nemaju nikakvog profita tamo pa se spustili nazad i rekli nikada vise necemo ici. Kako ti gledas TV? Ako koristis mobitel kako onda koristis? Putem satelita. Satelit napravljen od metala a sigurno imai plastike. Satelit hoda/leti gore po atmosferi. Izlozen je sucnim zrakama. Po tvojoj lozici svaki taj satelit se trebo istopiti i mi nebi mogli gledati nadrealiste a ti nebi mogao imati phone sex.