Amel Mekić prvak Evrope
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#1 Amel Mekić prvak Evrope
http://www.eju.net/news/?mode=showNewsItem&id=937
Svaka čast majstore !!!
Izgleda da se vraća u formu, ako ovako nastavi ni prva olimpijska medalja u historiji BiH nije daleko.
Svaka čast majstore !!!
Izgleda da se vraća u formu, ako ovako nastavi ni prva olimpijska medalja u historiji BiH nije daleko.
- Bosanac_21
#2 Re: Amel Mekić prvak Evrope
CESTITAM!!!!!!!
Samo naprijed!

Samo naprijed!
-
venividivici
#4 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Bravo care !!! Svaka čast !!!

- nellington
- Tvrtko II Kotromanić
#6 Re: Amel Mekić prvak Evrope
nellington wrote:
- AC_grom_DC
#7 Re: Amel Mekić prvak Evrope
hz__semir wrote:http://www.eju.net/news/?mode=showNewsItem&id=937
Svaka čast majstore !!!
pogotovo ako Japanci bojkotuju olimpijadu
ha ...šta misliš?
mi inače lako gubimo vezu sa realnošću....ako smo je ikada i imali.
svaka čast Mekiću, gigant STE.
još samo da su ti pustili na tronu himnu Bosne i Hercegovine pa da sve bude za 10.
Last edited by AC_grom_DC on 25/04/2011 17:13, edited 1 time in total.
- pirmin
#8 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Bravo za Majstora!nellington wrote:
Bravo za himnu!

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Momak je zmaj...svaka čast!
a ne bih se baš ovoj zajebanciji s himnom radovao, ma kako mi je ova pjesma draga. Jebeš organizatora EP-a koji nemre zvanične himne naći, a za svaku normalnu zemlju je ovo uvreda. Sumnjam nešto da bi vi isto reagovali da su pustili neku u izvedbi Hora Davidovićevih dječaka.
I svaka čast na temi, jer malo tema o sportovima u kojima imamo rezultate
a ne bih se baš ovoj zajebanciji s himnom radovao, ma kako mi je ova pjesma draga. Jebeš organizatora EP-a koji nemre zvanične himne naći, a za svaku normalnu zemlju je ovo uvreda. Sumnjam nešto da bi vi isto reagovali da su pustili neku u izvedbi Hora Davidovićevih dječaka.
I svaka čast na temi, jer malo tema o sportovima u kojima imamo rezultate
- nellington
#10 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Turcima ovo nije prvina - jednom su isto uradili na košarci, par mjeseci nakon izglasavanja nove himne - pustili staru, pa je uslijedilo izvinjenje, pa nova himna (eto, imali obje, pa nisu znali koju pustiti
)
- kurty
#11 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Bravo Amele... Svaka cast...
Nije ni organizacija za svakoga... Himna... Kakve su im ono zastave preko projektora... Nasa zastava pola crna pola plava...
AMele svaka ti cast... Slusao sam sinoc par scena o njemu i nekim momcima sa DIF-a koji se druze s njim... Svaka mu cast
Nije ni organizacija za svakoga... Himna... Kakve su im ono zastave preko projektora... Nasa zastava pola crna pola plava...
AMele svaka ti cast... Slusao sam sinoc par scena o njemu i nekim momcima sa DIF-a koji se druze s njim... Svaka mu cast
- ladyada
#12 Re: Amel Mekić prvak Evrope
cestitam i da bude jos puno medalja aBd............ 
- Don Zivconi
#13 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Svaka cast majstore i da nam budes još uspješniji i ako Bog da još jedno dijete da dobiješ
da bude uspješno kao ti....
pozdrav od raje iz ŽŠC
Capa (nemoj te ga ovako zvat prebice vas
)
pozdrav od raje iz ŽŠC
- Romanista 101%
#14 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Ovo je najveći uspjeh poslijeratnog BH-sporta...
a uz to još začinjen uz našu pravu himnu, kud ćeš bolje. Aferim! 
Last edited by Romanista 101% on 25/04/2011 18:56, edited 3 times in total.
- translater
#15 Re: Amel Mekić prvak Evrope
sve cestitke!!!!
samo naprijed momcino!!!!
a sto se tice himne...pa lijepo je cuti
ali neozbiljno od turaka...a isto su uradili i na rukometu prije nekih desetak godina kad smo igrali u ankari...ali su tada ispravili se i naknadno pustili zvanicnu himnu
samo naprijed momcino!!!!
a sto se tice himne...pa lijepo je cuti
ali neozbiljno od turaka...a isto su uradili i na rukometu prije nekih desetak godina kad smo igrali u ankari...ali su tada ispravili se i naknadno pustili zvanicnu himnu
- Obuca9
#16 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Sportski je nadati se, zar ne?AC_grom_DC wrote:hz__semir wrote:http://www.eju.net/news/?mode=showNewsItem&id=937
Svaka čast majstore !!!
pogotovo ako Japanci bojkotuju olimpijadu
ha ...šta misliš?
mi inače lako gubimo vezu sa realnošću....ako smo je ikada i imali.
svaka čast Mekiću, gigant STE.
još samo da su ti pustili na tronu himnu Bosne i Hercegovine pa da sve bude za 10.
Nek Japanci nalete jedan na drugog međusobno, što mora ijedan naletiti na njega? Uostalom, kad se već praviš pametan, ne bi bilo loše i da si malo informisan pa da znaš da je npr. prije 3 godine u njegovoj kategoriji bio samo jedan Japanac (a i taj jedan je zijanio obje borbe i to od obje od Švaba), a medalje su tri (teoretski četiri), zar ne?
P.S.
Na tronu je svirala himna, jedna i jedina himna koju svaki Bosanac i Hercegovac u srcu nosi, tako da: Turci
- AC_grom_DC
#17 Re: Amel Mekić prvak Evrope
hz__semir wrote: Sportski je nadati se, zar ne?
Nek Japanci nalete jedan na drugog međusobno, što mora ijedan naletiti na njega? Uostalom, kad se već praviš pametan, ne bi bilo loše i da si malo informisan pa da znaš da je npr. prije 3 godine u njegovoj kategoriji bio samo jedan Japanac (a i taj jedan je zijanio obje borbe i to od obje od Švaba), a medalje su tri (teoretski četiri), zar ne?
P.S.
Na tronu je svirala himna, jedna i jedina himna koju svaki Bosanac i Hercegovac u srcu nosi, tako da: Turci![]()
![]()
hahahahaha
ti od nosa dalje ne vidiš...tako da....no comment
u stvari da...tebi treba prevaspitavanje da skontaš konačno gdje živiš....mada ne znam imaš li kapaciteta za ''skontavanje''
- Bullet Tooth Tony
#18 Re: Amel Mekić prvak Evrope
tebi treba kucnog odgoja .... da skontas , da je komunikacija moguca bez da se neko vrijedja i da se poklopis kad ti covjek argumentovano spustihahahahaha
u stvari da...tebi treba prevaspitavanje da skontaš konačno gdje živiš....mada ne znam imaš li kapaciteta za ''skontavanje''
- zeleni xy
#19 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Čestitke za ovaj veliki uspjeh i nadam se da će nas i ubuduće oduševljavati svojim nastupima na velikim takmičenjima.

- nellington
#20 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Ja sam diskusiju o himni pokušao prenijeti na pdf Politika, jer joj nije mjesto na sportu, ali tamo se nije 'primila' 
Ovo treba da bude tema za zaslužene čestitke
Ovo treba da bude tema za zaslužene čestitke
- AC_grom_DC
#21 Re: Amel Mekić prvak Evrope
tebe ću malčice za uši povuć'Bullet Tooth Tony wrote: tebi treba kucnog odgoja .... da skontas , da je komunikacija moguca bez da se neko vrijedja i da se poklopis kad ti covjek argumentovano spusti
ajd bjež
ono...niže si biće pa nema smisla za dalju spiku
šta je argumentovano...to da je ''jedna si jedina'' himna BH..???
Pa da..za tebe i takve kao ti su šupljaci argumenti, ne sumnjam u to
Last edited by AC_grom_DC on 25/04/2011 19:26, edited 1 time in total.
- Obuca9
#22 Re: Amel Mekić prvak Evrope
To ja zovem argumentovan odgovor.AC_grom_DC wrote:hz__semir wrote: Sportski je nadati se, zar ne?
P.S.
Na tronu je svirala himna, jedna i jedina himna koju svaki Bosanac i Hercegovac u srcu nosi, tako da: Turci![]()
![]()
hahahahaha
- Obuca9
#23 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Ho'š argument? Bujrum, pojačaj zvučnike do kraja i uživaj:AC_grom_DC wrote:šta je argumentovano...to da je ''jedna si jedina'' himna BH..???
Pa da..za tebe i takve kao ti su šupljaci argumenti, ne sumnjam u to
8.000 argumenata. Nadam se da ti je dovoljno.
Intermezzo nije moja himna i nece nikad ni biti. A onima koji ne vole "Jednu i jedinu", vjeruj mi da neće voljeti ni "Intermezzo", niti bilo koju drugu muzičku kompoziciju, tako da je njima to potpuno svejedno. Ali idemo predaleko od teme.
P.S.
Ne odgovori mi za te silne Japance, šta misliš kako će doći na red za medalje, od onolikih Japanaca?
- AC_grom_DC
#24 Re: Amel Mekić prvak Evrope
slušaj adolescentu nemam ja s tobom šta raspravljat ...ti si meni ono....prvačić...eto ti ovaj plavi zub pa njemu šuplju prosipaj...on je tek u obdaništu. dakle , tvoj nivohz__semir wrote: 8.000 argumenata. Nadam se da ti je dovoljno.
Intermezzo nije moja himna i nece nikad ni biti. A onima koji ne vole "Jednu i jedinu", vjeruj mi da neće voljeti ni "Intermezzo", niti bilo koju drugu muzičku kompoziciju, tako da je njima to potpuno svejedno. Ali idemo predaleko od teme.
P.S.
Ne odgovori mi za te silne Japance, šta misliš kako će doći na red za medalje, od onolikih Japanaca?
- Obuca9
#25 Re: Amel Mekić prvak Evrope
Izvini penzioneru, čučnuću pa da budem tvoj nivo, nije problem.
Evo čučnuo sam, sad smo na istom nivou, haj mi sad odgovori, šta ćemo s ovim silnim Japancima, šta misliš hoće li ih Mekić moći sve pobjediti, ako se opet pojave u ovolikom broju kao u Pekingu?
Evo čučnuo sam, sad smo na istom nivou, haj mi sad odgovori, šta ćemo s ovim silnim Japancima, šta misliš hoće li ih Mekić moći sve pobjediti, ako se opet pojave u ovolikom broju kao u Pekingu?