Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eee pozdrav svima, ne mogu a da ne primjetim kolko je to brate los covjek:
1. frizura mu je
2.smisao za humor katastrofa
3.inteligencija -mozak spava pa on ne moze recenicu sastaviti a da ne pogrijesi
i koji talenat on prosipa
a da vam iskreno kazem ima i onaj iz ovih zadnjih talenata...bio je u finalu al ne znam kako se zove, ono uvjek domace pjesme pjeva, bas sam sad gledala, onaj sto kad izadje uvjek kaze "ma bravo" kao da publika pjeva njegovu pjesmu-fuj! koji je to bezveznjak....bljaak
Cekaj ti pitas da li je talenat, a nabrajas sve one stvari koje nemaju veze s talentom (inteligencija, smisao za humor i izgled). I gdje je opcija "Da" u anketi. To ti neki Saddamovski rezim preuzela
Banshee wrote:Cekaj ti pitas da li je talenat, a nabrajas sve one stvari koje nemaju veze s talentom (inteligencija, smisao za humor i izgled). I gdje je opcija "Da" u anketi. To ti neki Saddamovski rezim preuzela
pa opcija:slusam kad moram je dovoljno DA za to smece
1. Nemojte srat.
2. kad postavljaš opcije za odgovor na anketi postavi i one sa drug strane.
3. Koje je vaše muzičko znanje pa da vi možete pričat o njegovom talentu. Malo se preispitajte koliko zate. Npr pitajte stručnjaka.
A i fakat smo mi bosanci papci. Jedan uspoje a ostala tri ili četiri miliona koko nas ima hajmo ga pokopat. Svi ste ga gledalč niste propustili ni jednu emisiju ja glavu dajem.
I kakve veze fakat ima frizura sa njegovim talentom. Pročito sam dva odgovora i bilo mi je dopsta
E sad sam pročito sve. Fakat pričate gluposti Bolje vam je ukinita ovu temu.
A ti _MaYa_ kad postavljaš temu onda raspravu vodi u onom pravcu na koji tema glasi. I opet vam kažem preispitajte se koliko ste kompetentni da pričate o njegovom talentu
dragi gospodine, moje glazbena naobrazba? sta ce mi naobrazba kad gledam bezveznjaka i laik bi skuzio da je bezveze, rijetko koji pjevac glup moze opstati...
neda mi se ni pricati o svemu tome, on je jednostavno BEZVEZE....
_MaYa_ wrote: dragi gospodine, moje glazbena naobrazba? sta ce mi naobrazba kad gledam bezveznjaka i laik bi skuzio da je bezveze, rijetko koji pjevac glup moze opstati...
nemaš ti pojma
ako sama priznaješ da si8 muzički neobrazovana zašto onda uopše raspravljaš o muzici a njego talenat je isključivo vezan za muziku.
_MaYa_ wrote: dragi gospodine, moje glazbena naobrazba? sta ce mi naobrazba kad gledam bezveznjaka i laik bi skuzio da je bezveze, rijetko koji pjevac glup moze opstati...
nemaš ti pojma
ako sama priznaješ da si8 muzički neobrazovana zašto onda uopše raspravljaš o muzici a njego talenat je isključivo vezan za muziku.
dragi gospodine, ne sluslusaju muziku ljudi s glazbenom naobrazbom jasno? nema se tu sta raspravljati....
on je jednostavno bezveze...hjeli vi to prihvatiti ili ne
od onog momenta kada si ti ,draga gospo, napravila ovu temu, sama si dokazala da Amel vredi, i time si potvrdila i njegovu popularnost, koju je ocigledno zasluzio.
Ako ti se on ne dopada kao osoba (sto je za mene ), to je vec drugo, al to ne bi trebalo da budi pitanje dali je "talenat", jer je on vec dokazao da jeste, a to su odlucile mnogo "zrelije" osobe (barem u muzickom planu). Zato, ako nemas prave argumente, bolje...