Thanks
Amel curic je urnebes
Moderator: _BataZiv_0809
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#1 Amel curic je urnebes
Thanks
- Lace
-
Lejdi
Sto odmah ismijavate nekog ko tek pocinje karijeru..ok ako ne volite nekog pjevaca..al shvatite da svako mora poceti..nije niko rodjen poznat i kao zvijezda...sjecam se d aje jednom neko pitao za Leu Deklevu i da je i tu odmah bilo ismijavanja kao jel to neko ko Rizo..sta vam smetaju ljudi koji pokusavaju nesto od sebe stvoriti..meni je licno Amel OK..ima dobar glas, fine pjesme, i kao osoba je sasvim na zemlji..ali svako ima svoj ukus muzike i svak ne slusa sta hoce...i pita za koga hoce..sta fali i Dadi i Al'dinu i Maji i Almi..svako ima svoje mjesto..i svoju publiku..sto se tice Selme nek se prihvati violine:D
-
rihakm
#10 Re: Amel curic je urnebes
WTF !!!aida05 wrote:E sada da vidim imam li ja ijednog istomisljenika?Ima li iko da ga voli?Obicno mi se ljudi smiju kada kazem da mi je simpatican,ali meni stvarno jeste.Imala sam priliku da ga vidim 2-3 puta i poppricam s njim i bas je simpatican decko.E sada,ako ga ja jedina volim imam jednu molbu.Ako imate njegove slike ili spotove,jos bolje da ih postavite....
Thanks
-
Umjetnik a
amel je bolji od ovih crvenihstochar wrote:meni je amel bezveze, ja najvolim dadu causevica i al' dina! oni su neprevazidjeni! nije mi los ni rizzo ruza, volim i almu cardzic, a najsladja mi je selma muhedinovic! ah da, i maja milinklovic mi je cool!
-
puki
#13 Re: Amel curic je urnebes
amel curic je fakat urnebesaida05 wrote:E sada da vidim imam li ja ijednog istomisljenika?Ima li iko da ga voli?Obicno mi se ljudi smiju kada kazem da mi je simpatican,ali meni stvarno jeste.Imala sam priliku da ga vidim 2-3 puta i poppricam s njim i bas je simpatican decko.E sada,ako ga ja jedina volim imam jednu molbu.Ako imate njegove slike ili spotove,jos bolje da ih postavite....
Thanks
za one koji misle da je to dio odrastanja JA imam 27, godina i prosla sam faze od boys grupa, preko onih sladunjavog popa, pa sve do hard rocka... balasevica nikad nisam slusala, nega naprosto zivim....
I ja mislim da je Amel URNEBES, nesto najbolje sto se moglo desiti Bosni....
Last edited by puki on 19/01/2008 22:02, edited 1 time in total.
-
puki
O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJAstochar wrote:meni je amel bezveze, ja najvolim dadu causevica i al' dina! oni su neprevazidjeni! nije mi los ni rizzo ruza, volim i almu cardzic, a najsladja mi je selma muhedinovic! ah da, i maja milinklovic mi je cool!
Ali ako tvoj komentar nije sarkastican, onda nemas pravo(sudeci po favoritima), komentarisati niciju muziku!!!!
Last edited by puki on 19/01/2008 22:35, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
hmm nista posebno meni, ne slusam vala nasu muziku al mislim da nema potrebe za ismijavanjem i omalovazavanjem nekoga ko tek pocinje karijeru kao sto neko gore rece.
-
zmogi
#21 Re: Amel curic je urnebes
aidice ja mislim da si ti super, jer nas zezas. Ako si ozbiljna.......................... ja sam razocaranaida05 wrote:E sada da vidim imam li ja ijednog istomisljenika?Ima li iko da ga voli?Obicno mi se ljudi smiju kada kazem da mi je simpatican,ali meni stvarno jeste.Imala sam priliku da ga vidim 2-3 puta i poppricam s njim i bas je simpatican decko.E sada,ako ga ja jedina volim imam jednu molbu.Ako imate njegove slike ili spotove,jos bolje da ih postavite....
Thanks
- stochar
a,el je shuuupak, zhivjla selma muhedinovic! a, amel dadi i rizzi nije ni do koljena!puki wrote:O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJAstochar wrote:meni je amel bezveze, ja najvolim dadu causevica i al' dina! oni su neprevazidjeni! nije mi los ni rizzo ruza, volim i almu cardzic, a najsladja mi je selma muhedinovic! ah da, i maja milinklovic mi je cool!
Ali ako tvoj komentar nije sarkastican, onda nemas pravo(sudeci po favoritima), komentarisati niciju muziku!!!!

- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#23 Re: Amel curic je urnebes
zmogi wrote: aidice ja mislim da si ti super, jer nas zezas. Ako si ozbiljna.......................... ja sam razocaran