Amel curic je urnebes

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#1 Amel curic je urnebes

Post by Šeherzada »

:-D E sada da vidim imam li ja ijednog istomisljenika?Ima li iko da ga voli?Obicno mi se ljudi smiju kada kazem da mi je simpatican,ali meni stvarno jeste.Imala sam priliku da ga vidim 2-3 puta i poppricam s njim i bas je simpatican decko.E sada,ako ga ja jedina volim imam jednu molbu.Ako imate njegove slike ili spotove,jos bolje da ih postavite....
Thanks
Šeherzada

Post by Šeherzada »

Znam i ja na google ali kako da skinem spotove sta mi vrijedi da ih gledam ovako.I ove slike,sve su malene :(
groar

Post by groar »

moram priznati da je smijesno koliki je to seljak i papak :-D
roki

Post by roki »

aida koliko ti je godina?
Šeherzada

Post by Šeherzada »

roki wrote:aida koliko ti je godina?
A sto? :(
roki

Post by roki »

Predpostavljam ispod 18.Vjerovatno ovdje neces naci na istomisljenike u vezi Amela Curića(curica)
Al,naravno i to je dio odrastanja
stochar

Post by stochar »

meni je amel bezveze, ja najvolim dadu causevica i al' dina! oni su neprevazidjeni! nije mi los ni rizzo ruza, volim i almu cardzic, a najsladja mi je selma muhedinovic! ah da, i maja milinklovic mi je cool!
Lejdi

Post by Lejdi »

Sto odmah ismijavate nekog ko tek pocinje karijeru..ok ako ne volite nekog pjevaca..al shvatite da svako mora poceti..nije niko rodjen poznat i kao zvijezda...sjecam se d aje jednom neko pitao za Leu Deklevu i da je i tu odmah bilo ismijavanja kao jel to neko ko Rizo..sta vam smetaju ljudi koji pokusavaju nesto od sebe stvoriti..meni je licno Amel OK..ima dobar glas, fine pjesme, i kao osoba je sasvim na zemlji..ali svako ima svoj ukus muzike i svak ne slusa sta hoce...i pita za koga hoce..sta fali i Dadi i Al'dinu i Maji i Almi..svako ima svoje mjesto..i svoju publiku..sto se tice Selme nek se prihvati violine:D
rihakm

#10 Re: Amel curic je urnebes

Post by rihakm »

aida05 wrote::-D E sada da vidim imam li ja ijednog istomisljenika?Ima li iko da ga voli?Obicno mi se ljudi smiju kada kazem da mi je simpatican,ali meni stvarno jeste.Imala sam priliku da ga vidim 2-3 puta i poppricam s njim i bas je simpatican decko.E sada,ako ga ja jedina volim imam jednu molbu.Ako imate njegove slike ili spotove,jos bolje da ih postavite....
Thanks
WTF !!! :? :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

stochar wrote:meni je amel bezveze, ja najvolim dadu causevica i al' dina! oni su neprevazidjeni! nije mi los ni rizzo ruza, volim i almu cardzic, a najsladja mi je selma muhedinovic! ah da, i maja milinklovic mi je cool!
amel je bolji od ovih crvenih
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

meni je Amel dobar
puki

#13 Re: Amel curic je urnebes

Post by puki »

aida05 wrote::-D E sada da vidim imam li ja ijednog istomisljenika?Ima li iko da ga voli?Obicno mi se ljudi smiju kada kazem da mi je simpatican,ali meni stvarno jeste.Imala sam priliku da ga vidim 2-3 puta i poppricam s njim i bas je simpatican decko.E sada,ako ga ja jedina volim imam jednu molbu.Ako imate njegove slike ili spotove,jos bolje da ih postavite....
Thanks
amel curic je fakat urnebes

za one koji misle da je to dio odrastanja JA imam 27, godina i prosla sam faze od boys grupa, preko onih sladunjavog popa, pa sve do hard rocka... balasevica nikad nisam slusala, nega naprosto zivim....
I ja mislim da je Amel URNEBES, nesto najbolje sto se moglo desiti Bosni....Image
Last edited by puki on 19/01/2008 22:02, edited 1 time in total.
cyprus

Post by cyprus »

A meni su na onim prvim talentima (jedinim koje sam solidno pratio) svi bili draži od Amela, ali dobro, narod je glaso...
puki

Post by puki »

stochar wrote:meni je amel bezveze, ja najvolim dadu causevica i al' dina! oni su neprevazidjeni! nije mi los ni rizzo ruza, volim i almu cardzic, a najsladja mi je selma muhedinovic! ah da, i maja milinklovic mi je cool!
O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA
Ali ako tvoj komentar nije sarkastican, onda nemas pravo(sudeci po favoritima), komentarisati niciju muziku!!!!Image
Last edited by puki on 19/01/2008 22:35, edited 1 time in total.
rihakm

Post by rihakm »

cyprus wrote:A meni su na onim prvim talentima (jedinim koje sam solidno pratio) svi bili draži od Amela, ali dobro, narod je glaso...
to ti mislis da je narod glasao!!!
zenny

Post by zenny »

pricajte sta hocete al amel je prejak pjevac... jest papak i sve al kao pjevac je druga prica
ulpinian

Post by ulpinian »

cyprus wrote:A meni su na onim prvim talentima (jedinim koje sam solidno pratio) svi bili draži od Amela, ali dobro, narod je glaso...
'arrane ti uvijek neshvaćen :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

hmm nista posebno meni, ne slusam vala nasu muziku al mislim da nema potrebe za ismijavanjem i omalovazavanjem nekoga ko tek pocinje karijeru kao sto neko gore rece.
Ergot

Post by Ergot »

Amel Curic je guzni pajac.
zmogi

#21 Re: Amel curic je urnebes

Post by zmogi »

Thanks
aidice ja mislim da si ti super, jer nas zezas. Ako si ozbiljna.......................... ja sam razocaran :D
stochar

Post by stochar »

puki wrote:
O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA
Ali ako tvoj komentar nije sarkastican, onda nemas pravo(sudeci po favoritima), komentarisati niciju muziku!!!!Image
a,el je shuuupak, zhivjla selma muhedinovic! a, amel dadi i rizzi nije ni do koljena!
Image
Šeherzada

#23 Re: Amel curic je urnebes

Post by Šeherzada »

zmogi wrote: aidice ja mislim da si ti super, jer nas zezas. Ako si ozbiljna.......................... ja sam razocaran :D
:D :D :D Nasmijah se ja lijepo i za laku noc..... :D :zzzz:
cyprus

Post by cyprus »

ulpinian wrote:
'arrane ti uvijek neshvaćen :D
:? :D
Comrad

Post by Comrad »

roki wrote:aida koliko ti je godina?
Pa pise joj u nicku :D
Jimi Hendrix je mrtav,
Jim Morrison je mrtav,
Kurt Cobain je mrtav,
a ni Amel Curic se ne osjeca bas najbolje. :zzzz:

:D
Post Reply