Ambasador zemlje koju mrzi

Post Reply
Barbarez

#1 Ambasador zemlje koju mrzi

Post by Barbarez »

Cao !

Citam u oslobodjenju da nas ambasador u israelu ne zeli da istakne BOSNASKU zastavu ???

Hoce li meni neko objasniti da li ja ovo sanjam ili ................???

Nece da istakne BiH zastavu a hoce pare od BiH. I onda mi recite kako smosvi isti.

Jesmo da sta smo. Moj tata je drzao logore u kragujevcu i sisku 1992-1995 a i sve ali bas sve crkve i katedrale su popaljene gdje su bosanski muslimani bili u vecini tokom rata.

Ironija MOZDA upotrebljena !
violentjack

Post by violentjack »

Jel Jevrej..Srbin kako se zove :?
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

violentjack wrote:Jel Jevrej..Srbin kako se zove :?
e ti bi crk'o da srbina ne pomenes... :lol: :lol: :lol:
verbal

#4 Re: Ambasador zemlje koju mrzi

Post by verbal »

Barbarez wrote:Cao !

Citam u oslobodjenju da nas ambasador u israelu ne zeli da istakne BOSNASKU zastavu ???

Hoce li meni neko objasniti da li ja ovo sanjam ili ................???

Nece da istakne BiH zastavu a hoce pare od BiH. I onda mi recite kako smosvi isti.

Jesmo da sta smo. Moj tata je drzao logore u kragujevcu i sisku 1992-1995 a i sve ali bas sve crkve i katedrale su popaljene gdje su bosanski muslimani bili u vecini tokom rata.

Ironija MOZDA upotrebljena !
a ko ti to, jadan, govori da smo svi isti?

govori se upravo kontra, da nismo svi isti i da se ne smije cijeli jedan narod procjenjivati na osnovu djela pojedinaca ili grupacija iz tog naroda. bez obzira bila ta djela dobra ili losa.
kalauz

Post by kalauz »

ne znam koje je taj ku od ambasadora nacionalnosti ali da se zakljuciti.....treba ga ostaviti bez icega tamo u Izraelu pa nek ga sharon onda primi....treba mu zabraniti ulazak u bosnu i hercegovinu a u slucaju da se zali oduzeti mu svu imovinu u ime tih postupaka......ma ne znam sta da kazem...objesit ga za jaja ili naruciti jednog bombasa iz palestine da ga ubije......EH DA SAM JA NEKO I NESTO KAO STO SAM NIKO I NISTA licno bi ga .......ma ne treba se uznemiravati....ionako su to sve ista govna SDS HDZ SDA.....ne trebaju nam nacionalisti jer sigurno bi se vise pricalo o tome da su normalni ljudi na vlasti a ne ovako Bog zna kakve su tu sve kombinacije, dogovori ispod stola ispred nasih ociju i ko je taj debil, je be m mu kcerku a njega vala ....
bas sam se iznervirao nisam ja inace ovako zivcan
verbal

Post by verbal »

kalauz wrote:...objesit ga za jaja ili naruciti jednog bombasa iz palestine da ga ubije......
smejem se (3x), a plakao bih

al ova jest dobra
kalauz wrote:treba ga ostaviti bez icega tamo u Izraelu pa nek ga sharon onda primi....treba mu zabraniti ulazak u bosnu i hercegovinu a u slucaju da se zali oduzeti mu svu imovinu u ime tih postupaka
Post Reply