AMBASADA CRNE GORE - PROTEST

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Kwaheri

Post by Kwaheri »

Ne mogu da ne mislim o tebi. Znam ja, da bi rekao.. "Dijete, pusti. Napravi najbolje sto mozes i živi, raduj se... i slušaj mater... " Znam ja, ali znaš li što ne mogu, da pustim, da šutim, da te prepustim zaboravu... Zato što znam, da bi ti meni dao više od ovoga što ja dajem tebi... Zato što znam, da bi ti mene tražio i više i bolje... I da bi na sva zvona do kojih bi ti došao, zvonila u sjećanje na mene...
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Yes & No wrote:Posto sam skrenuo sa teme ( Nancy Nancy ti si kriva :) ) da dodam nesto u vezi sa temom .Uvijek je u istoriji nazalost bilo slicnih slucajeva.Najpoznatiji je onaj kada su Svicarci 1939 godine sa granice vratili Jevrje jer nisu imali vize :sad: :o Inace ako cemo pravo kada su ti Jevreji proganjani u njemackoj vecina evropskigh zemalja je imala zatvorena vrata za te jadne ljude koji su proganjani kao zvijeri.Slicna ali ne ista sudbina je zadesila bosanske muslimane.Na zapadu su primali izbjeglice ali bi bilo bolje da su zaustavili rat .Crna Gora ce morati da zivi sa tom sramotom .To im stalno treba spominjati .
nista se svijet nije promjenio od 1933 naovamo. 1999 Makedonci nisu htjeli primiti albanske izbjeglice koje su bjezale sa Kosova. Zatvorili su granicu. Na granici izmedju Makedonije i Kosova je napravljen izbjeglicki kamp gdje su ljudi zivjeli pod vedrim nebom. Kada su se Kosovari vratili na Kosovo u novinama su se pojavili natpisi kako su izbjeglice toliko uprljale okolis da seljaci iz okolnih sela vodu ne smiju koristiti najmanje 3 godine. A o Svicarcima dovoljno govori cinjenica da su donedavno na granici sa Njemackom drzali zicanu ogradu postavljenu 30-ih godina proslog vijeka.
Kwaheri

Post by Kwaheri »

"Kada - ako ne sad, gdje - ako ne ovdje, tko - ako ne mi."
Kwaheri

Post by Kwaheri »

NTV Hayat, ide film KARNEVAL :(
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

jos jedan ratni zlocinac zavrsio u Crnoj Gori

http://www.sarajevo-x.com/clanak/070528137

ako ovog silovatelja i pedofila ne pronadju odnosno i on "nestane" kao Batko, takodjer silovatelj i pedofil, trebace protestirati
Post Reply