zelim ovo izdanje Gospodara prstenova,sve sugestije dobrodosle,ako ko ima kakvu ideju,a da nije preko amazona...Kakva su kod nas izdanja i sl.
Unaprijed se izvintavam ako ima slicnih tema i ako sam fulila podforum

ovo je uzasna dezinformacijabosna123 wrote:Prosle godine nisu dostavljali ni kod nas ni u susjedne drzave, ne znam sada kako je...
Sorry... kolegica mi tako naprica prosle godine, i kao onda na kraju morala moliti nekoga iz SAD da joj dofura knjige... Fakat ne znam sta je radila, moram joj reci da provjeri...alica.k wrote:ovo je uzasna dezinformacijabosna123 wrote:Prosle godine nisu dostavljali ni kod nas ni u susjedne drzave, ne znam sada kako je...
amazon vec jako dugo dostavlja knjige, cdove i dvdove kod nas. ja barem 5 godina narucujem i svaki put mi je doslo. nista se nemoj brinut, nego naruci sta ti treba, i za jedno 15-20 dana je tu (mada ja u prosjeku dobijem posiljku za 12 dana). ako ti ne stigne (u roku u kojem oni ocekuju da stigne, to ti je ono delivery estimate), posaljes im mail i oni ti posalju nove knjige bez problema. sa amazon.co.uk stigne brze, ali tamo nije neki izbor ko na americkom.
edit: evo vox populi je sve to fino objasnio pa da se ne ponavljambez_ideje wrote:Hvala ljudovi,vratiste me u zivot........
Nesto me zbunjuje,koliko dodje postarima ,jer precizno za ovu knjigu gledam na stranici je u nekoj free postarina zoni,ali samo za Ameriku,ne pise nista za opcenito