Amar Jašarspahić Gile ZG

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
insomnia78

#201 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by insomnia78 »

Joj kad cujem rjec "cajke" od kud vam to hljeba vam?
Pokupili od hrvata?

s' moje sokocalo
awaken

#202 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by awaken »

Ne znam druže šta su cajke, valjda ove sisulje sa DM-a, mada sam viđao te natpise i kad je Sergej trebao svirati u Sarajevu, zato je najbolje da pitaš onu ekipu što je držala te transparente ispred Doma pa naveče svi fino otišli na Acu Lukasa :lol: :lol:

Sve je kod nas lažno, još malo i nećemo imati ništa svoje jer sve što vidimo prihvatamo, a svoje zaboravljamo ili ga se stidimo.
cyprus

#203 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by cyprus »

Arteta wrote:
cyprus wrote:Šta želiš reći? Da velika imena zaobilaze Sarajevo zato što se ovdje sluša turbofolk? :mrgreen:
Da, zelim reci.
Dobro, sad znam da zajebavaš :mrgreen: It's OK, samo nastavi :thumbup:
Mustang1

#204 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by Mustang1 »

9 stranica sad pa sad ? Da pogadjam o cemu pricate .. O Grandu i nekvalitetu muzike ili o poredjenju hayata i ZG ? :D Samo sam procitao prva tri i zadnji post :D
(Uglavnom Gile se rijetko ili nikako spominje ?) :D
Arteta

#205 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by Arteta »

cyprus wrote:
Arteta wrote:
cyprus wrote:Šta želiš reći? Da velika imena zaobilaze Sarajevo zato što se ovdje sluša turbofolk? :mrgreen:
Da, zelim reci.
Umjetnici nemaju sta traziti medju seljacinama.
Sta ce u Sarajevu kada se ovdje ne voli umjetnost, ovdje je GIle in.
Arteta

#206 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by Arteta »

awaken wrote: Sve je kod nas lažno, još malo i nećemo imati ništa svoje jer sve što vidimo prihvatamo, a svoje zaboravljamo ili ga se stidimo.
A sta je to nase?
relativno84

#207 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by relativno84 »

Arteta wrote:
cyprus wrote:Šta želiš reći? Da velika imena zaobilaze Sarajevo zato što se ovdje sluša turbofolk?

Da, zelim reci.
Eto uspio si da na temi o necemu sto ocito mrzis cak vise i od samog sebe postanes tema, svojim anti stavom prema svemu sto tvom komunjarskom uhu ne prija privukao si paznju drugih na sebe.
Uredu je opusti se znamo da si tu i to nam je dosta, sad pusti ostale koji bi mozda i da pohvale ovog momka sto pjevati zna neka se pokazu.
Nisam ni sam ljubitelj granda niti ovih nota ali to nije tema, Amar je dobar i ako ga vec neces podrzati nemoras mu ni odmagati.
Nije lose biti drugaciji i biti van tora ali brate ti pokazujes ozbiljan stepen poremecaja provjeri da nisi pomijesao tablete i postedi nas svojih urbanih vrijednosti s padina trebevica. :thumbup:
Arteta

#208 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by Arteta »

relativno84 wrote:
Arteta wrote:
cyprus wrote:Šta želiš reći? Da velika imena zaobilaze Sarajevo zato što se ovdje sluša turbofolk?

Da, zelim reci.
Eto uspio si da na temi o necemu sto ocito mrzis cak vise i od samog sebe postanes tema, svojim anti stavom prema svemu sto tvom komunjarskom uhu ne prija privukao si paznju drugih na sebe.
Uredu je opusti se znamo da si tu i to nam je dosta, sad pusti ostale koji bi mozda i da pohvale ovog momka sto pjevati zna neka se pokazu.
Nisam ni sam ljubitelj granda niti ovih nota ali to nije tema, Amar je dobar i ako ga vec neces podrzati nemoras mu ni odmagati.
Nije lose biti drugaciji i biti van tora ali brate ti pokazujes ozbiljan stepen poremecaja provjeri da nisi pomijesao tablete i postedi nas svojih urbanih vrijednosti s padina trebevica. :thumbup:
Zbog takvih kao sto ste ti i jos par ovdje forumasa i jesmo tu gdje jesmo.
Njegujemo dvije najvece sramote ove drzave, piramide i turbofolk.
Naucnici i umjetnici zbog toga zaobilaze ovaj primitivizam u sirokom luku.
Ali hajde, tesko je to nekima objasniti.
Mustang1

#209 Re: Amar Jašarspahić Gile ZG

Post by Mustang1 »

Arteta wrote:
cyprus wrote:
Arteta wrote:
Da, zelim reci.
Umjetnici nemaju sta traziti medju seljacinama.
Sta ce u Sarajevu kada se ovdje ne voli umjetnost, ovdje je GIle in.
:D :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked