Aluminij Mostar
Moderator: anex
- moa
#4826 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
meni samo nije jasno zasto niko od ovih sto bi trebali biti u preduzecu nisu otisli u mostar. sta akademik hoda po preduzecu nije to njegovo. vlada fbih i vlada hr bi trebali shesti i vidjeti sta i kako dalje.
-
zavrzlama
#4827 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Jebes aluminijum i pare,vaznije je imati odanog i dobrog druga...............dodika.
-
Hafis
-
Hafis
-
Nivelacija
#4830 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Erdogan je babuka svih nas a Turska nasa mati 
-
Hafis
#4831 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Tako je. A još nas je Alija birvaktile u amanet čovjeku ostavio. Jedino se ove uje i čete bune protiv te činjenice, ali polahko, nadoći će i oni.Nivelacija wrote:Erdogan je babuka svih nas a Turska nasa mati
- Humljanin
#4832 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Dirljivo.
Nego, života vam jel stari most ikako svjetlio za podrsku zrtvama na Sri Lanki?
Sve sad ce, danas ce, sutra ce...na kraju nista.
Ili se meni cini ili je Safa Orucevic privatizirao nacionalni spomenik pa sa njeg šalje neke svoje privatne poruke?

Nego, života vam jel stari most ikako svjetlio za podrsku zrtvama na Sri Lanki?
Sve sad ce, danas ce, sutra ce...na kraju nista.
Ili se meni cini ili je Safa Orucevic privatizirao nacionalni spomenik pa sa njeg šalje neke svoje privatne poruke?
-
Hafis
#4833 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Kaže Safa da nisu nikako mogli doći do zastave Sri Lanke...guglali pojam Cejlon i tako se tu zajebali.
Uglavnom kaže da je do njega, pa ako bude kakva repriza dole, onda će sto posto nakačiti sliku zastave na ćupriju.
Uglavnom kaže da je do njega, pa ako bude kakva repriza dole, onda će sto posto nakačiti sliku zastave na ćupriju.
Last edited by Hafis on 16/07/2019 10:56, edited 1 time in total.
-
Nivelacija
#4834 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Tako je, najbolji prijatelj Bosne je Turska koja je pomagala u ratu na razne nacine dok su neki susjedi pocinili agresiju i genocid. Zato svi volimo Bosnu pa Tursku jer ipak to su dvije bratske muslimanske drzave.Hafis wrote:Tako je. A još nas je Alija birvaktile u amanet čovjeku ostavio. Jedino se ove uje i čete bune protiv te činjenice, ali polahko, nadoći će i oni.Nivelacija wrote:Erdogan je babuka svih nas a Turska nasa mati
-
Hafis
#4835 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Tako je.Nivelacija wrote:Tako je, najbolji prijatelj Bosne je Turska koja je pomagala u ratu na razne nacine dok su neki susjedi pocinili agresiju i genocid. Zato svi volimo Bosnu pa Tursku jer ipak to su dvije bratske muslimanske drzave.Hafis wrote:Tako je. A još nas je Alija birvaktile u amanet čovjeku ostavio. Jedino se ove uje i čete bune protiv te činjenice, ali polahko, nadoći će i oni.Nivelacija wrote:Erdogan je babuka svih nas a Turska nasa mati
Pa to i govorim. Ja da sam kojim slučajem musliman isto bih govorio kao i ti. To brato
- Rampage
#4836 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
MerHaba asker!Hafis wrote:Tako je. A još nas je Alija birvaktile u amanet čovjeku ostavio. Jedino se ove uje i čete bune protiv te činjenice, ali polahko, nadoći će i oni.Nivelacija wrote:Erdogan je babuka svih nas a Turska nasa mati
Pa slomiše se glavni u vas, s obje strane Drine, koji će se više uvuči Sultanu u pakaš
To su činjenice, pajdo
-
Hafis
#4837 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Ma oni su djeca, kako to naši političari, a i narod radi. Nema selendre bez nekog uzdruženja bosansko-turskog prijateljstva, ili barem kakve škole nazvane po nekom od sultana.Rampage wrote:MerHaba asker!Hafis wrote:Tako je. A još nas je Alija birvaktile u amanet čovjeku ostavio. Jedino se ove uje i čete bune protiv te činjenice, ali polahko, nadoći će i oni.Nivelacija wrote:Erdogan je babuka svih nas a Turska nasa mati
Pa slomiše se glavni u vas, s obje strane Drine, koji će se više uvuči Sultanu u pakaš![]()
To su činjenice, pajdo
Još oni trebaju mlaćanice piti da nas ovdje prestignu u uvlačenju
-
Nivelacija
#4838 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
A da si srbin bil zapjevao OSMANAGA SULTANE ?Hafis wrote: Tako je.
Pa to i govorim. Ja da sam kojim slučajem musliman isto bih govorio kao i ti. To brato
-
Hafis
#4839 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Ma jebo jednu pjesmu. Valja ovaj Bakirov potez jučer, k'o deset Grand natjecanja i 5 proslava one povijesne turske marisane u Sanskom Mostu.
Jučer smo 5 godina prednosti u uvlačenju stekli nad suparnicima
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4840 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Koji gospodinDragan Čović: Ne postoji moja odgovornost za Aluminij, treba mi se zahvaliti!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4841 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Kako bolan, a Mile precjednik trči u Carigrad, pa pozivi da dođe u političko Sarajevo, pa kad Erdogan dođe, samo što ga krkače ne nosiHafis wrote:Tako je. A još nas je Alija birvaktile u amanet čovjeku ostavio. Jedino se ove uje i čete bune protiv te činjenice, ali polahko, nadoći će i oni.Nivelacija wrote:Erdogan je babuka svih nas a Turska nasa mati
- Rampage
#4842 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Jašta su nego k'o djeca, zato im sve i 'alalite, moj pajdara, čak i onda kad vas, da prostiš, u zdrav mozakHafis wrote:Ma oni su djeca, kako to naši političari, a i narod radi. Nema selendre bez nekog uzdruženja bosansko-turskog prijateljstva, ili barem kakve škole nazvane po nekom od sultana.Rampage wrote:MerHaba asker!Hafis wrote: Tako je. A još nas je Alija birvaktile u amanet čovjeku ostavio. Jedino se ove uje i čete bune protiv te činjenice, ali polahko, nadoći će i oni.
Pa slomiše se glavni u vas, s obje strane Drine, koji će se više uvuči Sultanu u pakaš![]()
To su činjenice, pajdo
Još oni trebaju mlaćanice piti da nas ovdje prestignu u uvlačenju
Šta kaže u glavnog vam s ove strane Drine najdraža kuja, trebate mu se zahvaliti za Aluminij
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dragan- ... /190715074
Svi vi koji pratite njihovu politiku morate itekako popiti još mlaćanice, nebil' malo došli do sebe
- SmokingMan
#4843 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Hhahhaha,on ko fol ne zna ko je sve zadužio partijske knjižice,hhahahahahha.
-
Nivelacija
#4844 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Pa nije bas da nije, pametan je Bakir, vidis kako je dotjerao bosanske katolike da kmece na koljenima za struju ?Hafis wrote:Ma jebo jednu pjesmu. Valja ovaj Bakirov potez jučer, k'o deset Grand natjecanja i 5 proslava one povijesne turske marisane u Sanskom Mostu.
- SaraFina
#4845 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Pustite priĆe! Spekoše li se ćelije(?) kad će elektroliza proraditi? Do jeseni? Šta kaže Dragutin Čović?
Njegove krivnje nema. Jok. Vego mu zavalnicu pišite!
Ostavka đubre lažljivo!
P.S u jesen ću temu o kladarama otvoriti. Dabogda da ljeto 2020 dočekaju
Njegove krivnje nema. Jok. Vego mu zavalnicu pišite!
Ostavka đubre lažljivo!
P.S u jesen ću temu o kladarama otvoriti. Dabogda da ljeto 2020 dočekaju
- SaraFina
#4846 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Tomahawk11 wrote:Koji gospodinDragan Čović: Ne postoji moja odgovornost za Aluminij, treba mi se zahvaliti!
Dragutin Čović kad je vidio da devedesetih stvarno propala Yuga, taj se prekrstio, krizmao, crkveno oženio i učlanio u HDZ. Onda je počeo polako i latinicu učiti
-
realna do boli
#4847 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Nekontam ovoliku frku oko aliminijuma..nesta energoinvest, tas, bratstvo, soko, rudi cajevac..pa sta..nista...
-
emric
#4848 Aluminij
SVE LIJEPO PRIKAZANO i samo mogu reći HVALA BOGU što je propalo:
https://www.radiosarajevo.ba/infografik ... ija/344261
https://www.radiosarajevo.ba/infografik ... ija/344261
- arzuhal
#4849 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Kako mene ove stvari - kao Bošnjaka, glasača SDA i nacionalistu - pogađaju, baška kada ih neko od anamoonih uoči, pa vrate milo za drago, hepemti...
- SaraFina