Alu stolarija

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
E&E

#1 Alu stolarija

Post by E&E »

Eh molim pomoc forumasa koji imaju skorija iskustva sa alu stolarijom i alu vanjskim roletnama... Situacija je slijedeca: Postoji mogucnost prelaska u novi stan (u kojem je neka bezveze drvena stolarija) eh ako dodje do tog koraka interesuje me gdje je najbolje i kod koga raditi alu stolariju i alu roletne? Preporuke, savjeti, kritike su dobro dosli.
E&E

#2 Re: Alu stolarija

Post by E&E »

Niko nista?
_Astra_

#3 Re: Alu stolarija

Post by _Astra_ »

Kod mene je drvo-elox aluminijum stolarija i mogu ti reci da je PREDOBRA... neunistiva.. A, nazalost, nije kupljena u BiH...
pojedinac

#4 Re: Alu stolarija

Post by pojedinac »

_Astra_ wrote:Kod mene je drvo-elox aluminijum stolarija i mogu ti reci da je PREDOBRA... neunistiva.. A, nazalost, nije kupljena u BiH...
:thumbup:
Imam 100 % ista iskustva samo je kod mene Made in BiH.
cyber_kurajber

#5 Re: Alu stolarija

Post by cyber_kurajber »

Schuco ti je extra ali je baš skup, a za cca. 50% para može naći Fealove proizvode, koji su sigurno jako kvalitetni.
Lady Bug

#6 Re: Alu stolarija

Post by Lady Bug »

Ja se razumijem nešto u prozore, jer sam prije dvije godine radila na izvozu naših prozora u EU. I uvijek je kombinacija drvo-aluminij najskuplja ali najbolja. Preporučila bih da se raspitaš u Kontinental Kiseljak, ili da probaš preko Fabulasa jer oni su preko Fabulasa radili ovaj izvoz ;)
Misterxy

#7 Re: Alu stolarija

Post by Misterxy »

Aluminij stolarija je po meni dobra samo su cijene "žara" :shock: :shock: :shock:
Post Reply