Alternativa SDA-u, SDS-u, HDZ-u, SBiH, SDP-u,PDP-u?
-
mostarac
bona slazemo se misenada wrote:i samo da dodam "umro je mostar" da je pogubno svako razdvajanje Bosne od Hercegovine, a to znaci da ako se tijelo BiH na bilo kom dijelu ranjava ili lijeci, mora da osjeca cijela BiH :)sigurno ti se slucajno omakao moj predzadnji komentar![]()
-
senada
ne smijem si vise nikada bola dopustiti komoditet da vjerujem na rijec nikome pa makar to bio i ti, "umro je mostar" :)sam nick ulijeva dovoljnu dozu povjerenjaumro je mostar wrote:slazemo se mi na forumusenada wrote:i samo da dodam "umro je mostar" da je pogubno svako razdvajanje Bosne od Hercegovine, a to znaci da ako se tijelo BiH na bilo kom dijelu ranjava ili lijeci, mora da osjeca cijela BiH :)sigurno ti se slucajno omakao moj predzadnji komentar![]()
-
senada
Stranka Za subVlast?Druga polovica SDA?MystiC wrote:Kratko i jasno : SBiH
Ta stranka ima dobre ambicije ka buducnosti, i ne smatra da se odmah sav svijet rusi ukoliko na "poluvremenu" nekih ustavnih dogovora jos nije bas mnogo postignuto, bas kao sto to cini gosp. Lagumdzija
Moj glas imaju!
-
senada
...izvisila je ova jadna crkavica od "drzave" sa sposobnim nam "drzavnicima" da nam navuku strana ulaganja u vidu bjelosvjetskih "strucnjaka" od biltova, i westerndofova, preko volfgangova do pedija... nasi ih navuku kako bi im pomogli da svih pet potpisa umjesto za pet - deset dana rijese za dicnih deset godina.... pa koji cu vam ja vrag kad imamo "drzavnike" - cak tri komada, pljus jedan inostrani u-lagac
da mi je strani nick, npr.serenada, mozda bi gavro bio i ozbiljan, kao pravi nas drzavnik 
- Fair Life
Kad bi ti nasi politicki foteljasi znali da ce, svaki put kad se neodgovorno ponasaju prema drzavi i narodu koji ih je izabrao, od kuce do fotelje dobiti po nekoliko samara... bilo bi znatno bolje...
Ovako... od sada pa nadalje i ubuduce... naguzi se narode.
Ovako... od sada pa nadalje i ubuduce... naguzi se narode.