ALTA Centar
- chuchumbamayumbe
#977 Re: ALTA Centar
Napeto je kao u debelom crijevu
-
StupskaBitanga
#978 Re: ALTA Centar
koliko god ti bio sarkastičan i ironičan ima fakat ljudi koji jedva čekaju da se ovo otvori i kojima je NewYorker vrh još jedan Mercator i još jedna poslovnica Hypo bankekaranana wrote:dobro jutro rajaaaaaaa!
ima li uzbudjenja kod vaaaaaaas?
kod mene je brojcanik sada na 5 dana, da svega 5 dana je ostalo do otvaranja. i dok smo usli u posljednju radnu sedmicu prije otvaranja, atmosfera je uzarena, nestrpljenje i uzbudjenje se moze rezati u zraku koliko ga ima.
zna li neko sat i minut otvaranja u subotu?
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#979 Re: ALTA Centar
Napeto k'o na tuti 
-
VjecitiStudent
#980 Re: ALTA Centar
Zasto je sad izostalo napeto odbrojavanje?StupskaBitanga wrote:koliko god ti bio sarkastičan i ironičan ima fakat ljudi koji jedva čekaju da se ovo otvori i kojima je NewYorker vrh još jedan Mercator i još jedna poslovnica Hypo bankekaranana wrote:dobro jutro rajaaaaaaa!
kod mene je brojcanik sada na 5 dana, da svega 5 dana je ostalo do otvaranja. i dok smo usli u posljednju radnu sedmicu prije otvaranja, atmosfera je uzarena, nestrpljenje i uzbudjenje se moze rezati u zraku koliko ga ima.
Zar je moguce da skrti Amerikanac nije nista odvojio za PR preko uglednog foruma?
- vicious
#981 Re: ALTA Centar
Fakat, evo ja se nađoh ovdje... Sad će mi ta banka biti blizu posla, inače mi nikako nije na rukuStupskaBitanga wrote:koliko god ti bio sarkastičan i ironičan ima fakat ljudi koji jedva čekaju da se ovo otvori i kojima je NewYorker vrh još jedan Mercator i još jedna poslovnica Hypo bankekaranana wrote:dobro jutro rajaaaaaaa!
- ultima_palabra
#982 Re: ALTA Centar
Meni je najbolje što će mi proširit izbor doručka na pauzi 
- Irm@
#983 Re: ALTA Centar
u mom slucaju ruckaultima_palabra wrote:Meni je najbolje što će mi proširit izbor doručka na pauzi
-
zonbirile
#984 Re: ALTA Centar
uskoro AL šidi pa Sarajevo postaje centar kasaba sa najviše šoping kvadrata po glavi gladnog,polupismenog domorodačkog stanovništva.Samo se zadnji primitivac možće radovati tome,mediokritet iz tamnih balkanskih šuma,sa zavijanjem vukova još u ušima i stalnim strahom od nepoznatog.Sada provalio šopinge i udri,nikad kraja-fuj.
- energIs
#985 Re: ALTA Centar
vapiano restoran se otvara u cetvrtak... samo nek je veselo 
- Lakat Jebić
#986 Re: ALTA Centar
nek su njujorčani pismenizonbirile wrote:uskoro AL šidi pa Sarajevo postaje centar kasaba sa najviše šoping kvadrata po glavi gladnog,polupismenog domorodačkog stanovništva.Samo se zadnji primitivac možće radovati tome,mediokritet iz tamnih balkanskih šuma,sa zavijanjem vukova još u ušima i stalnim strahom od nepoznatog.Sada provalio šopinge i udri,nikad kraja-fuj.
- CherryLips
#987 Re: ALTA Centar
Nije Amerikanac,nego MiskovicVjecitiStudent wrote:Zasto je sad izostalo napeto odbrojavanje?StupskaBitanga wrote:koliko god ti bio sarkastičan i ironičan ima fakat ljudi koji jedva čekaju da se ovo otvori i kojima je NewYorker vrh još jedan Mercator i još jedna poslovnica Hypo bankekaranana wrote:dobro jutro rajaaaaaaa!
Zar je moguce da skrti Amerikanac nije nista odvojio za PR preko uglednog foruma?
- saibaba
#988 Re: ALTA Centar
a sta ti predlazes da se pravi na u centru grada ?zonbirile wrote:uskoro AL šidi pa Sarajevo postaje centar kasaba sa najviše šoping kvadrata po glavi gladnog,polupismenog domorodačkog stanovništva.Samo se zadnji primitivac možće radovati tome,mediokritet iz tamnih balkanskih šuma,sa zavijanjem vukova još u ušima i stalnim strahom od nepoznatog.Sada provalio šopinge i udri,nikad kraja-fuj.
- maslina
#989 Re: ALTA Centar
Lijepo je to. Samo mi objasni kako se može biti "jedan od 2 najbolja"??? Ili si najbolji ili nisi. Il` si prvi il` si drugi.zonbirile wrote:Kenan-sa wrote:BBI je za Altu plafon plafona! tacnije Alta ni po cemu nije ni do koljena BBI Centru! na kraju krajeva BBI Centar je najbolji trzni centar u BIH,bez konkurencije,jedan od 2 najbolja trza centra u Evropi u svojoj kategoriji!!!!NeKi_LiK wrote:Ako je ponuda u BBI očajna, i pored najbolje namjere, ne mogu da skontam kako ćeš biti zadovoljan Altom ? Kakav god bio, BBI je Ušće za Altu...
-
Eborg
#990 Re: ALTA Centar
Ako se ne varam nominovan je u finale - još se nije izabrao pobjednik između BBI i još nekog centra.
- smoki_choko
#991 Re: ALTA Centar
ja jutros otiso da postavim sator pred ulaz. da se osiguram da prvi uletim. 
- -TheChosenOne-
#992 Re: ALTA Centar
a ono je tvoj sator ispredsmoki_choko wrote:ja jutros otiso da postavim sator pred ulaz. da se osiguram da prvi uletim.
- smoki_choko
#993 Re: ALTA Centar
jest i onaj covjek sto spava u njemu je unajmljeni cuvar mjesta. nemoj da ga ko pipne. imace posla samnom-TheChosenOne- wrote:a ono je tvoj sator ispredsmoki_choko wrote:ja jutros otiso da postavim sator pred ulaz. da se osiguram da prvi uletim.![]()
-
GOLFER
#994 Re: ALTA Centar
ja sam postavio odmah pored, hajd naleti na kafu.smoki_choko wrote:ja jutros otiso da postavim sator pred ulaz. da se osiguram da prvi uletim.
- Joey Tribbiani
#995 Re: ALTA Centar
daleBu. smrznut će vam se prkna.
- karanana
#996 Re: ALTA Centar
mislice policija poljoprivrednici se vratili da strajkuju
- smoki_choko
#997 Re: ALTA Centar
javicu ja ovom svom sto cami cekajuci pred altom da navrati kod tebe. a ja cu vam se pridruziti nakon tekmeGOLFER wrote:ja sam postavio odmah pored, hajd naleti na kafu.smoki_choko wrote:ja jutros otiso da postavim sator pred ulaz. da se osiguram da prvi uletim.
- sodom
#998 Re: ALTA Centar
zonbirile wrote:uskoro AL šidi pa Sarajevo postaje centar kasaba sa najviše šoping kvadrata po glavi gladnog,polupismenog domorodačkog stanovništva.Samo se zadnji primitivac možće radovati tome,mediokritet iz tamnih balkanskih šuma,sa zavijanjem vukova još u ušima i stalnim strahom od nepoznatog.Sada provalio šopinge i udri,nikad kraja-fuj.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#999 Re: ALTA Centar
Joj ste nemogu podnijeti ove isfurane traceve oko Miskovica. Ako vec tracas, tracaj socno a ne da plasiras trac kojem je istekao rok upotrebe jos prije 6 mjeseciCherryLips wrote:Nije Amerikanac,nego MiskovicVjecitiStudent wrote:Zasto je sad izostalo napeto odbrojavanje?StupskaBitanga wrote: koliko god ti bio sarkastičan i ironičan ima fakat ljudi koji jedva čekaju da se ovo otvori i kojima je NewYorker vrh još jedan Mercator i još jedna poslovnica Hypo banke
-
StupskaBitanga
#1000 Re: ALTA Centar
Načelnik Bečirević radi u nedelju za kasom DM od 13-15 i taj novac ide nekom oboljelom klinji za oporavak