ALTA Centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BiH-x

#951 Re: ALTA Centar

Post by BiH-x »

Kenan-sa wrote:ovaj centar ce da propadne samo tako,nemaju 10 000 KM dovrse objekat,sramota! BBI je plafon za Altu!
Vala ne znam ko je dosadniji, ti ili zonbirile. Ponavljate se na svakoj drugoj stranici :-)

ps, zaboravio si se zahvaliti "braci Arapima" ovaj put :lol:
smoki_choko

#952 Re: ALTA Centar

Post by smoki_choko »

Kenan-sa wrote:Zna li iko jesu li u Alti skupili para za LCD? traze od nekih dobavljaca na 24 rate...ovaj centar ce da propadne samo tako,nemaju 10 000 KM dovrse objekat,sramota! BBI je plafon za Altu!
dovest ce za male pare jeftine radne snage iz sjeverne koreje da im glumi display
50ak mini koreanaca bi taman moglo stati u onu supljinu :lol: :lol: :lol: :lol:
chino

#953 Re: ALTA Centar

Post by chino »

žena sa broja 6 wrote:
fa84 wrote:da li neko zna kakve su cijene u waikikiju i u ovom 7camicie????
Što se tiče LC Waikikija, cijene su im pristupačne, bar je tako u Istanbulu, pa valjda ni ovdje neće biti drugačije. Inače, imaju baš super stvari.
7camicie je predobra radnja sa kosuljama, u Bg su cijene oko 70 - 80 eura
mrki09

#954 Re: ALTA Centar

Post by mrki09 »

BiH-x wrote:
Kenan-sa wrote:ovaj centar ce da propadne samo tako,nemaju 10 000 KM dovrse objekat,sramota! BBI je plafon za Altu!
Vala ne znam ko je dosadniji, ti ili zonbirile. Ponavljate se na svakoj drugoj stranici :-)

Ma mozda se braci danas zahvalio na sa-c forumu, i tamo nam je aktivan.
Nego hvala braci Amerima sto nam podarise ovako lijep i funkcionalan objekat :D . Sto jest, jest, sama zgrada nema kitch detalja po sebi, pristojnog je i nenametljivog izgleda, nema one agresivnosti izraza koje imaju ostale u okolini (zgrade u Kranjcevicevoj) i neki buduci objekti :D , nema ni primjese dzoniranja kao oblizni plavi neboderi sa WTC om, visinski a bogme i gabaritno ne ugrozava stari dio Marindvora, istina nema ni simbolike kao Neidhartovi objekti, pa su joj to sve mane. Ustvari, bar je moje misljenje, da joj je najveca mana sto ju nisu projektovali rezimski arhitekti, isti oni koji su radili u zadnjih 10-15 raznorazne mastodonte po gradu.
karanana

#955 Re: ALTA Centar

Post by karanana »

jos 6 dana.
Comrad

#956 Re: ALTA Centar

Post by Comrad »

BiH-x wrote:

Ma nema sanse da Alta propadne. Ima ono sto je najbitnije - lokaciju i dobar prilaz automobilom, definitvno bolji od Importaneovog, a mozda i od BBI-ovog. :) Pa nisu ameri glupi.
Mjesanac

#957 Re: ALTA Centar

Post by Mjesanac »

citroen wrote:
Mjesanac wrote:
citroen wrote:

A sta fali BBI centru :?: :?: :?:

Fati to sto je ponuda ocajna da ne moze biti ocajnija
kakvu to ti hoces ponudu,70% stanovnistva siromasno u nasoj zemlji i hoces mozda armani do armanija da bude,ne kaki.Ako si spreman davati toliko love onda ti nije problem otici i do Zagreba,Beograda ili Milana pa se tamo oblaci ili kupuj dzidze kakve zazelis.Cuj ocajna ponuda :-) :-) :-) :-) :-)

Armani do Armanija :lol: :lol: :lol: eee bas si me skonto svaka ti cast

Haj baci malo pogled:

http://www.oc-letnany.cz/en/obchody-a-sluzby/

Znaci centar u jednom Pragu, nit Armani nit Dolce Gabbana.
adnan_hz

#958 Re: ALTA Centar

Post by adnan_hz »

Nas narod moli boga da neko propadne.. stvarno nisam vidio cudnije naroda od naseg... za nesto sto nisu ni otvorili jos uvijek njima je to vec propalo. za bbi govre odkad radi d aje vec propao a ja bas ne vidim da je propao. importane svi stanovi i poslovni prostori zakupljeni.
manki

#959 Re: ALTA Centar

Post by manki »

adnan_hz wrote:Nas narod moli boga da neko propadne.. stvarno nisam vidio cudnije naroda od naseg... za nesto sto nisu ni otvorili jos uvijek njima je to vec propalo. za bbi govre odkad radi d aje vec propao a ja bas ne vidim da je propao. importane svi stanovi i poslovni prostori zakupljeni.
:thumbup:

Danas se nije moglo proći od naroda u BBI, i to ne mislim na hodnike i stepenice, nego trgovine, bile su krcate, ljudi su kupovali sa svih strana, baš se pitam gdje su sad svi oni koji govore da nam centri zjape prazni, i da ljudi hodaju samo i ništa ne kupuju.

Importanne također, otvara se trgovina za trgovinom, neki dan Diesel, poslije Carpisa, sad Daily Fresh restoran, i treba uskoro Tom Tailor. Niđe veze, našem narodu nikad ugoditi. U pravu si ti skroz, mi smo najgora nacija koja postoji na svijetu, sami ćemo sebe ukopati.
citroen

#960 Re: ALTA Centar

Post by citroen »

Mjesanac wrote:
Mjesanac wrote:
citroen wrote:

A sta fali BBI centru :?: :?: :?:

Fati to sto je ponuda ocajna da ne moze biti ocajnija
kakvu to ti hoces ponudu,70% stanovnistva siromasno u nasoj zemlji i hoces mozda armani do armanija da bude,ne kaki.Ako si spreman davati toliko love onda ti nije problem otici i do Zagreba,Beograda ili Milana pa se tamo oblaci ili kupuj dzidze kakve zazelis.Cuj ocajna ponuda :-) :-) :-) :-) :-)

Armani do Armanija :lol: :lol: :lol: eee bas si me skonto svaka ti cast

Haj baci malo pogled:

Znaci centar u jednom Pragu, nit Armani nit Dolce Gabbana.[/quote]

sad ti opet procitaj ono sto sam ti ja napisao :-) :-) :-) Kakv standard takva i ponuda,cak i ovo sto vec postoji je nedostizno za vecinu stanovnistva :sax: :sax: :sax:
NeKi_LiK

#961 Re: ALTA Centar

Post by NeKi_LiK »

Ako je ponuda u BBI očajna, i pored najbolje namjere, ne mogu da skontam kako ćeš biti zadovoljan Altom ? Kakav god bio, BBI je Ušće za Altu :D...
alica.k

#962 Re: ALTA Centar

Post by alica.k »

manki wrote:
adnan_hz wrote:Nas narod moli boga da neko propadne.. stvarno nisam vidio cudnije naroda od naseg... za nesto sto nisu ni otvorili jos uvijek njima je to vec propalo. za bbi govre odkad radi d aje vec propao a ja bas ne vidim da je propao. importane svi stanovi i poslovni prostori zakupljeni.
:thumbup:

Danas se nije moglo proći od naroda u BBI, i to ne mislim na hodnike i stepenice, nego trgovine, bile su krcate, ljudi su kupovali sa svih strana, baš se pitam gdje su sad svi oni koji govore da nam centri zjape prazni, i da ljudi hodaju samo i ništa ne kupuju.

Importanne također, otvara se trgovina za trgovinom, neki dan Diesel, poslije Carpisa, sad Daily Fresh restoran, i treba uskoro Tom Tailor. Niđe veze, našem narodu nikad ugoditi. U pravu si ti skroz, mi smo najgora nacija koja postoji na svijetu, sami ćemo sebe ukopati.
jucer isto tako. ja mislila neka snizenja nesto al jok...sve iste cijene.
Prpa.ba

#963 Re: ALTA Centar

Post by Prpa.ba »

Nekako sam stekao dojam da se ovaj n-ti po redu soping centar vise iscekuje zbog nekakvog LCD-a na fasadi nego zbog eventualnih radnji u samom centru. :lol:
Kenan-sa

#964 Re: ALTA Centar

Post by Kenan-sa »

NeKi_LiK wrote:Ako je ponuda u BBI očajna, i pored najbolje namjere, ne mogu da skontam kako ćeš biti zadovoljan Altom ? Kakav god bio, BBI je Ušće za Altu :D...
BBI je za Altu plafon plafona! tacnije Alta ni po cemu nije ni do koljena BBI Centru! na kraju krajeva BBI Centar je najbolji trzni centar u BIH,bez konkurencije,jedan od 2 najbolja trza centra u Evropi u svojoj kategoriji!!!!
jedaneska

#965 Re: ALTA Centar

Post by jedaneska »

Mjesanac wrote:
Haj baci malo pogled:

Znaci centar u jednom Pragu, nit Armani nit Dolce Gabbana.
:shock: Uh, nekad je bolje zivjeti u neznanju, nisam znao da su Česima toliko gladne oči, pa kod njih šoping ko pola Sarajeva, ipak dobro je što kod nas nikad neće biti zastupljeni neki od tih "brendova", bila bi bruka za cijelu državu, npr. http://www.oc-letnany.cz/object/obchod_ ... _vetsi.png :mrgreen: :lol: :oops:
alica.k

#966 Re: ALTA Centar

Post by alica.k »

Kenan-sa wrote:
NeKi_LiK wrote:Ako je ponuda u BBI očajna, i pored najbolje namjere, ne mogu da skontam kako ćeš biti zadovoljan Altom ? Kakav god bio, BBI je Ušće za Altu :D...
BBI je za Altu plafon plafona! tacnije Alta ni po cemu nije ni do koljena BBI Centru! na kraju krajeva BBI Centar je najbolji trzni centar u BIH,bez konkurencije,jedan od 2 najbolja trza centra u Evropi u svojoj kategoriji!!!!
jest jest, hvala braci arapima itd itd
manki

#967 Re: ALTA Centar

Post by manki »

alica.k wrote:
Kenan-sa wrote:
:lol: :thumbup:
Cholina_Lokica

#968 Re: ALTA Centar

Post by Cholina_Lokica »

mene zbunjuju ovi bratski odnosi :|
krusty

#969 Re: ALTA Centar

Post by krusty »

alica.k wrote:
Kenan-sa wrote:

i ja bih da se zahvalim braci arapima sto su nam omogucili jedan od 2 najbolja trzna centra u europi :lol: :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#970 Re: ALTA Centar

Post by burek_in_space »

Cholina_Lokica wrote:mene zbunjuju ovi bratski odnosi :|
Brat je mio, ma koje vjere bio....samo nek je musliman. :mrgreen:
Cholina_Lokica

#971 Re: ALTA Centar

Post by Cholina_Lokica »

Zdravko Cholic wrote:
i dalje sam zbuniTA :| zar nam nekidan nisu turci bili braca, kako sad arapi :|
Kenan-sa

#972 Re: ALTA Centar

Post by Kenan-sa »

Cholina_Lokica wrote:
Zdravko Cholic wrote:
i dalje sam zbuniTA :| zar nam nekidan nisu turci bili braca, kako sad arapi :|
zavisi kako kome,znam dosta njih koji se ne mogu odluciti izmedju pive i sljive.. da u BBI centru ima nesto za pivovce i sljivovce onda bi za takve Arapi i bili braca,ovako su vam sigurno blizi turci,kod njih se moze naci piva, da da i sljiva :D
zonbirile

#973 Re: ALTA Centar

Post by zonbirile »

Kenan-sa wrote:
-------------------------------------
lako je Arapima kada su izmislili trgovačke šopove
karanana

#974 Re: ALTA Centar

Post by karanana »

dobro jutro rajaaaaaaa!
ima li uzbudjenja kod vaaaaaaas?

kod mene je brojcanik sada na 5 dana, da svega 5 dana je ostalo do otvaranja. i dok smo usli u posljednju radnu sedmicu prije otvaranja, atmosfera je uzarena, nestrpljenje i uzbudjenje se moze rezati u zraku koliko ga ima.

zna li neko sat i minut otvaranja u subotu?
ultima_palabra

#975 Re: ALTA Centar

Post by ultima_palabra »

karanana wrote:dobro jutro rajaaaaaaa!
ima li uzbudjenja kod vaaaaaaas?

kod mene je brojcanik sada na 5 dana, da svega 5 dana je ostalo do otvaranja. i dok smo usli u posljednju radnu sedmicu prije otvaranja, atmosfera je uzarena, nestrpljenje i uzbudjenje se moze rezati u zraku koliko ga ima.
Napeto ko u brijačnici za vrijeme vrelih julskih dana :evil:
Post Reply