pa vidis sta pisefrngla wrote:dobro ali otkud BiH na listi drzava an wikipediji?
imaju sporazum sa vojskom
znaci ako jos uvijek ima kakva baza americka kod nas ima i bk
pa vidis sta pisefrngla wrote:dobro ali otkud BiH na listi drzava an wikipediji?
referirao sam na opis domena "web prezentacija hungry jacka"...karanana wrote:znam, ali ako kupis licencu, moras kupiti ime u svom originalnom pisanju. sumnjam da ce se mcdonald's ako ikad dodje ovdje zvati mcdonald bez " 's ".holowey wrote:to za logo stoji, a sto se tice naziva, nas jezik prisvojne ne oznacava sa 'skaranana wrote:nije to isto.
logo nije isti, a plus ta frahshiza burger kinga se ne zove hungry jack nego hungry jack's i ima je samo u australiji.
upravo. ima bk u butmiru u bazi.respo wrote:pa vidis sta pisefrngla wrote:dobro ali otkud BiH na listi drzava an wikipediji?
moglo bi biti...ali baza na butmiru je us teritorija, bar usps tako isporucuje postu... ne znam da je ijedan px koji posluje dole morao traziti ikakve dozvole od nasih da pokrenu biznis tako da nisam siguran da je to to...respo wrote:pa vidis sta pisefrngla wrote:dobro ali otkud BiH na listi drzava an wikipediji?
na isti nacin i bk direktno ide... ne radi u bosni nego u us (apo/fpo) po njihovim pravilimarespo wrote:ambasada da al bas za baze ne vjerujem da se racunaju kao us teritorij
to sto ups dostavlja tako postu je sigurno zbog procedura koje idu kad ide na drugu teritoriju a ovako direktno ide
odosmo mi u daaaaaaaaaleki off
sad razmisljam zar nije jednostavnije onda da i mc donalds otvore u bazi sa isturenim prozorcicem za nas ostale
a mogu i pokoju radnju odjece otvoriti
da ne grade bezveze altu i ostale trzne centre
i mi smo u europi ali nismo u europskoj uniji...respo wrote:opet je na teritorij bosne bez obzira kako poslovali
NewYorker, Vapiano, DM, Mercator, Mango, Burger House, Koton, Yam Yam, Avalon Fitness, Colin's, LC Waikiki, Parfois, Bellissima, Guliver...paipan wrote:Zna li neko koje ce biti marke :Waikiki, neki Coton...? Mislim, nesto novo.
A izvini, šta to ima loše što neko o brandovima raspravlja?zonbirile wrote:ja manje kasabe ,a većeg naprđivanja o brendovima ja ne vidjeh.Doduše viđam gužve po pijacama,buvljacima,seond hand-ovima,kineskim "buticima"....
PA slobodno otidji do nekoh trznog centra, mozes i samo gledat.zonbirile wrote:ja manje kasabe ,a većeg naprđivanja o brendovima ja ne vidjeh.Doduše viđam gužve po pijacama,buvljacima,seond hand-ovima,kineskim "buticima"....
madner wrote:PA slobodno otidji do nekoh trznog centra, mozes i samo gledat.zonbirile wrote:ja manje kasabe ,a većeg naprđivanja o brendovima ja ne vidjeh.Doduše viđam gužve po pijacama,buvljacima,seond hand-ovima,kineskim "buticima"....
Koliko znam otvorio se je u Bosmal City Centru.Gospoda Ministarka wrote:![]()
![]()
Neznam koji je jaci.
BTW. Hocu Cesare Paciotti da se otvori u mojoj mahali da mogu da gledam.
Mozemo i o svemirskom programu BiH, pa kakve koristi?manki wrote:A izvini, šta to ima loše što neko o brandovima raspravlja?zonbirile wrote:ja manje kasabe ,a većeg naprđivanja o brendovima ja ne vidjeh.Doduše viđam gužve po pijacama,buvljacima,seond hand-ovima,kineskim "buticima"....
manki wrote:Koliko znam otvorio se je u Bosmal City Centru.Gospoda Ministarka wrote:![]()
![]()
Neznam koji je jaci.
BTW. Hocu Cesare Paciotti da se otvori u mojoj mahali da mogu da gledam.
ja idem u bbi..platim 24 termina 130 KM...i imam fore da ih iskoristim u roku od tri mjeseca (dodje ti 2x sedmicno)..sto je za moje potrebe sasvim ok...znaci i cijena po terminu je neka normalna! imam 2h gratis parkinga, sto je opet dovoljno za fin trening...ne znam koliko je zanimljiva raji koja se bavi nekim zahtjevnijim fitnesom, jer nema sad nesto puno sprava...ali, meni za rekreaciju je sasvim dovoljno...ja sam tamo krenula jer je relativno cisto, nema propuha i vlage, treneri su ok i mislim da je prihvatljiva cijena za to sto dobijes...karanana wrote:pa jebo vas, koliko je ona u centralu ili ona u bbi-u? nisu nista jeftinije.
A kakve stete?fixer wrote:Mozemo i o svemirskom programu BiH, pa kakve koristi?manki wrote:A izvini, šta to ima loše što neko o brandovima raspravlja?zonbirile wrote:ja manje kasabe ,a većeg naprđivanja o brendovima ja ne vidjeh.Doduše viđam gužve po pijacama,buvljacima,seond hand-ovima,kineskim "buticima"....