Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kenan-sa wrote:BBI centar je ubjedljivo najbolji trzni centar u BIH,nije mu ALTA ni do koljena! hvala braci Arapima na toj investiciji,hvala im sto su obnovili Bristol i sto sada izgleda 5 puta ljepse nego prije rata,hvala im sto grade impozantni SCC koji ce biti jedinstven objekat na cijelom Balkanu,kvala braci Arapima sto su obnovili Unisove nebodere! ukratko Arapi volimo vas!
-Sad da predjem na Altu,solidan trzni centar,koji ce uljepsati Sarajevo i koji ce se zatvoriti cim se otvori SCC!
Ja kont'o da su nam Turci braća, kad ono Arapi, WTF?!
Šalu na stranu, ovaj Burger House, zna li neko nešto više?!
Ovo im stoji na web siteu
What do you get when you combine great food, quick service and the Alta Shopping Center? You get Burgerhouse! A fast food restaurant located in the Alta Shopping Center Food Court. Serving a wide variety of fast food items such as Burgers, fries, sandwiches and salads Burgerhouse's motto is Fresh and Fast with guaranteed freshness in every bite.
Ja sam mislio da će biti ovi
(burgerhouse.com)
Jer su također iz Texasa i daju franšize, a i registrovan je site burgerhouse.ba, ali sad vidim da logo nije isti. Ostaje nam da pričekamo i vidimo. Ne bi trebalo loše biti, sigurno na fazon McDonaldsa, Amerikanci se razumiju u burgere, ako ništa drugo.
na www.vapiano.ba se moze skinuti lep PDF meni sa cenama u dinarima. Ima i spanaca, i pilecih grudi, i lepog belog vina, i sve to za samo 800 dinara.
Ja mislio da se u BiH ne primaju strane valute
Kenan-sa wrote:BBI centar je ubjedljivo najbolji trzni centar u BIH,nije mu ALTA ni do koljena! hvala braci Arapima na toj investiciji,hvala im sto su obnovili Bristol i sto sada izgleda 5 puta ljepse nego prije rata,hvala im sto grade impozantni SCC koji ce biti jedinstven objekat na cijelom Balkanu,kvala braci Arapima sto su obnovili Unisove nebodere! ukratko Arapi volimo vas!
-Sad da predjem na Altu,solidan trzni centar,koji ce uljepsati Sarajevo i koji ce se zatvoriti cim se otvori SCC!
Dado dijasporitus wrote:Pricajte sta hocete ali Alta je jedina cista i najveca privatna investicija Amerikanaca u privredu BiH u toj kategoriji. Ako vam smeta ne idite u nju. Eto vam BBI centar gdje vam Arapi zabranjuju da kupujete alkohol i svinjetinu. Neznam kako drugi gledaju na to i nije da sam alkoholicar niti da jedem svinjetinu ali i ne podnosim kad mi tudji obicaji sufliraju sta i kako trebam da trosim svoje pare.Takva politika nikad nije zazivjela niti je ikad dugo opstala na ovim prostorima.
da hoće više ući taj kapital.
manjeg centra da se duže pravi odavno nisam vidio.ljudi kad imaju pare to sad pa sad završe.ovo nekakvi kokuzi?
čuj arapi nam zabranjuju da kupujemo krmetinu?što će nam zabranjivati kad je uopšte ne jedemo?
za taj alkohol bi ih trebalo malo pritisnuti.
u svakom slučaju niko nikoga ne tjera da negdje ide.svak će sam izabrati ono šta mu odgovara,a nek ljudi prave,grade i ameri i arapi i ostali.ko god ima para nek ulaže.
nova_korisnica wrote:kad sam vidjela cijene avalon fitnessa...zamantalo mi se....wtf?? dnevna karta 20 KM?? je li me to neko nosa i radi vjezbe za mene ili kako??
samo se od sebe sve obavi,kada uđeš...stegeš se i fit...
...Za kraj su dodali da će UNITIC-u biti pušteno grijanje ako potpišu novi ugovor, uplate sedam zaostalih rata u iznosu od gotovo pola miliona KM, dozvole popravak kvara i puštanje grijanja u objekat Alta Shopping Centar.
banovan wrote:...Za kraj su dodali da će UNITIC-u biti pušteno grijanje ako potpišu novi ugovor, uplate sedam zaostalih rata u iznosu od gotovo pola miliona KM, dozvole popravak kvara i puštanje grijanja u objekat Alta Shopping Centar.
Teretana ce navodno imati kompletnu opremu uvezenu iz Amerike. Mislim da je cijena uglavnom zbog lokalne americke ambasade i generalno radi stranaca koji se ocekuju kao glavni korisnici.
Burger House nije Texaska franchiza vec Beogradska. Isti takav ima u Delti u Beogradu. Mada nisam siguran i ovo je nepotvrdjena informacija
Dado dijasporitus wrote:Teretana ce navodno imati kompletnu opremu uvezenu iz Amerike. Mislim da je cijena uglavnom zbog lokalne americke ambasade i generalno radi stranaca koji se ocekuju kao glavni korisnici.
Burger House nije Texaska franchiza vec Beogradska. Isti takav ima u Delti u Beogradu. Mada nisam siguran i ovo je nepotvrdjena informacija
Gdje ima Burger House u Delti u Beogradu? Ja ga nigdje ne vidjeh, a nema ni na web siteu.