Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
respo wrote:joj manki poredis nas sa hrvatskom i rumunijom
rumunija u eu hrvatska samo sto ne udje a mi nismo ni blizu
pomenu neko onaj u zadru trzni centar
inspekcija izlazi narod ulazi pa gdje to ima
izgleda da nemaju nikako uporabnu dozvolu ili kako se vec to kaze
kod nas bar manje vise dovrse objekat
Pa eto ne mora s Hrvatskom i Rumunijom, može sa Srbijom i Crnom Gorom, i one nas šišaju po ovom pitanju, ni blizu EU-a.
mislis beograd?
pa beograd koji sada broji nekih 2 miliona stanovnika je prije 30 godina imao prodavnice svjetskih brendova
i ocekujes da se s njim aporedi sarajevo sa jedva pola miliona ne budi smijesan
respo wrote:
mislis beograd?
pa beograd koji sada broji nekih 2 miliona stanovnika je prije 30 godina imao prodavnice svjetskih brendova
i ocekujes da se s njim aporedi sarajevo sa jedva pola miliona ne budi smijesan
pa vidis li koliko su oni napredovali od osamostaljenja
rusi kupise pola crnogorskog primorja
shinavatra im drzavljanin crne gore
svjetska krema se mota dole i ti njih poredis
to isto porediti dubrovnik i u svijetu sa nekim drugim gradom ovdje
Kenan-sa wrote:Triland u aprilu naredne godine pocinje sa gradnjom nebodera na M.D. odmah iza Alte,svaka cast investitoru!
prvi put to cujem
jel to mozes necim potvrditi.
Radi se o neboderu BRAVO! Neko je vec fino stavio sliku i mjesto na kojem se gradi! u aprili se aBd pocinje graditi,definitivno! izvor,ljudi koji rade u Trilandu..
kako bi ja volila kad bi neko na ovim temama o silnim centrima sto se prave, napisao kako se negdje pravi veliki park umjesto ovih ogromnih gradjevina koje vecinom zjape prazne
Dile wrote:kako bi ja volila kad bi neko na ovim temama o silnim centrima sto se prave, napisao kako se negdje pravi veliki park umjesto ovih ogromnih gradjevina koje vecinom zjape prazne
ja bih volila cuti da se pravi neka velika i dobra fabrika u nekom od nasih davno zaboravljenih gradica...gdje god se otvaraju nova radna mjesta dobro je ali smatram da su nama prioriteti fabrike a ne trzni centri a parkovi ??? od ove nezaposlenosti i jada svugdje oko nas jedino cemo jos u park moci i izaci jer ostalo ce se ciniti luksuz za vecinu...