ALTA Centar
- karanana
#1651 Re: ALTA Centar
ovo je odlicna reklama. kolko danas idem u tu parfimeriju nadajuci se da cu biti dovoljno sumnjiv da me skine i pretrazi.
- karanana
#1652 Re: ALTA Centar
uh, zar tamo ima i takvih.babyline wrote:tebe će da pretraži izblajhani crnac
ipak necu u parfimeriju.
- Hemera
#1653 Re: ALTA Centar
Možda nisu krale nego previše prskale po sebi parfema...Wutkica wrote:LisaSimpson wrote:Zna li neko kako se zove parfimerija na prvom spratu?
Prodavačica u istoj je moju prijateljicu i mene optužila da krademo.
Pa pripazite, ako ste normalne dvije djevojke koje su došle kupiti parfem možda Vas izblajhana paranoična prodavačica zamoli da se skinete da Vas pretraži.![]()
![]()
a sta ste krale
![]()
Neka stave one bar kodove košto svugdje ima i zbogom.
I njihove politike....
- LisaSimpson
#1654 Re: ALTA Centar
Hahhaha Wutkice ne možeš rahat ni ukrasti!Hemera wrote:Možda nisu krale nego previše prskale po sebi parfema...Wutkica wrote:LisaSimpson wrote:Zna li neko kako se zove parfimerija na prvom spratu?
Pa pripazite, ako ste normalne dvije djevojke koje su došle kupiti parfem možda Vas izblajhana paranoična prodavačica zamoli da se skinete da Vas pretraži.![]()
![]()
a sta ste krale
![]()
![]()
Neka stave one bar kodove košto svugdje ima i zbogom.
I njihove politike....
A nismo ni prskale parfeme, stajale smo čekajući da prijateljica javi hoće li crveni ili plavi Joop!, sve ukupno 5 min, kad je prodavačica rekla da smo stavile karmin u rukav. Ja mislila skrivena kamera.
Politika njihova kao i svaka u našoj državi.
A je li reklama ili anti-reklama...samo sam morala napisati kako ljubazne i suptilne prodavačice imamo.
Nikad mi neugodnije nije bilo!
-
kojeime
-
kojeime
- Jara
#1657 Re: ALTA Centar
kojeime wrote:Nije Alta, ali moram ispricati: U Merkatoru (Socijalno) zena platila na kasi i krenula kad poce da zvoni. Dodjose zastitari, pa pretresi tasnu, pa ovo pa ono, i kako se zena usplahirena pocela nekontrolisano kretati podigne malo nogu, kada na djonu cipele zalijepljena ona plocica zbog koje zvoni. Otpala sa nekog artikla pa jadna zena nagazila. E, kad je pocelo izvinjavanje.LisaSimpson wrote:...Nikad mi neugodnije nije bilo!
Nesto mislim, da je bila u SAD kako bi tuzba legla iste sekunde
- Cholina_Lokica
#1658 Re: ALTA Centar
na parkingu vec haman svi stubovi oni izmedju mjesta udareni

- Zena_drugog_sistema
#1659 Re: ALTA Centar
parfimerija sense da nije..uuzasno neljubazne prodavacice rade...pogotova ona plavka..rezi na ljude..babyline wrote:LisaSimpson wrote:Zna li neko kako se zove parfimerija na prvom spratu?
Pa pripazite, ako ste normalne dvije djevojke koje su došle kupiti parfem možda Vas izblajhana paranoična prodavačica zamoli da se skinete da Vas pretraži.
-
Tea lana
#1660 Re: ALTA Centar
u Springfildu BBI centar ima obicnih pamucnih majica u bojama,snizenje im je trenutno pa su 19.00 KM
- makkaj
#1661 Re: ALTA Centar
imaš u ''Bagateli''kojeime wrote:Ja ne vidjeh.debela wrote:ima li u tim jeftinim radnjama, koje spominjete, obicnih pamucnih majica dugih rukava? bez slika, natpisa, icega, najobicnija majica u raznim bojama mi treba.
Vec godinama kada zelim obicnu pamucnu majicu bez ikakvih natpisa se spremim na neuspjeh. Pa prvo potrazim na pijaci i to prije kod onih sto prodaju na cesti do pijace nego na samoj pijaci. Ima godinama da u radnjama nisam vidio majicu bez bilo kakve aplikacije. Ne kazem da se ne moze naci, ali tesko. U Alti nisam vidio, ali, opet, nisam se bas ni zavlacio po svim rafovima.
Da, isao sam sa djevojkom pa smo gledali i zenske stvari, tako da govorim o ponudi i za muskarce i zene.
- madner
#1662 Re: ALTA Centar
To da ti bude lekcija, sljedeci put nesto ukradi da imas razlog da te ofirajuLisaSimpson wrote: Hahhaha Wutkice ne možeš rahat ni ukrasti!
A nismo ni prskale parfeme, stajale smo čekajući da prijateljica javi hoće li crveni ili plavi Joop!, sve ukupno 5 min, kad je prodavačica rekla da smo stavile karmin u rukav. Ja mislila skrivena kamera.![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno!
A je li reklama ili anti-reklama...samo sam morala napisati kako ljubazne i suptilne prodavačice imamo.
- Wutkica
#1663 Re: ALTA Centar
Tea lana wrote:u Springfildu BBI centar ima obicnih pamucnih majica u bojama,snizenje im je trenutno pa su 19.00 KM
- minjonja
#1664 Re: ALTA Centar
u waikikiju sam jucer vidjela bijelu obicnu pamucnu majicu, samo sto ne pogledah koliko rapa.
- LisaSimpson
#1665 Re: ALTA Centar
Jeste, ta je. Znala sam da je nešto Sensi, SentiZena_drugog_sistema wrote:parfimerija sense da nije..uuzasno neljubazne prodavacice rade...pogotova ona plavka..rezi na ljude..babyline wrote:LisaSimpson wrote:Zna li neko kako se zove parfimerija na prvom spratu?
Pa pripazite, ako ste normalne dvije djevojke koje su došle kupiti parfem možda Vas izblajhana paranoična prodavačica zamoli da se skinete da Vas pretraži.
Biće i da goorimo o istoj plavuši
- LisaSimpson
#1666 Re: ALTA Centar
Ma da, idem sad u nabavku za novogodišnju noć, ovi me valjda neće dva puta optužitimadner wrote:To da ti bude lekcija, sljedeci put nesto ukradi da imas razlog da te ofirajuLisaSimpson wrote: Hahhaha Wutkice ne možeš rahat ni ukrasti!
A nismo ni prskale parfeme, stajale smo čekajući da prijateljica javi hoće li crveni ili plavi Joop!, sve ukupno 5 min, kad je prodavačica rekla da smo stavile karmin u rukav. Ja mislila skrivena kamera.![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno!
- LisaSimpson
#1667 Re: ALTA Centar
Neugodnjak fakat.kojeime wrote:Nije Alta, ali moram ispricati: U Merkatoru (Socijalno) zena platila na kasi i krenula kad poce da zvoni. Dodjose zastitari, pa pretresi tasnu, pa ovo pa ono, i kako se zena usplahirena pocela nekontrolisano kretati podigne malo nogu, kada na djonu cipele zalijepljena ona plocica zbog koje zvoni. Otpala sa nekog artikla pa jadna zena nagazila. E, kad je pocelo izvinjavanje.LisaSimpson wrote:...Nikad mi neugodnije nije bilo!
Nesto mislim, da je bila u SAD kako bi tuzba legla iste sekunde
Da sam i ja bar zazujala pa bih rekla: hajde, ljudi rade svoj posao, ali ovako ni kriva ni dužna
- madner
#1668 Re: ALTA Centar
Primas li narudbe, meni mrsko otic jer nema parkinga normalnog.LisaSimpson wrote:Ma da, idem sad u nabavku za novogodišnju noć, ovi me valjda neće dva puta optužitimadner wrote:To da ti bude lekcija, sljedeci put nesto ukradi da imas razlog da te ofirajuLisaSimpson wrote: Hahhaha Wutkice ne možeš rahat ni ukrasti!
![]()
![]()
Nevjerovatno!
-
debela
#1669 Re: ALTA Centar
altasi, imam jos jedno pitanje. da li je dm ista prostraniji od onog u bbi centru?
- Karabaja
#1670 Re: ALTA Centar
taj dm je površinom najveći u bihdebela wrote:altasi, imam jos jedno pitanje. da li je dm ista prostraniji od onog u bbi centru?
-
debela
#1671 Re: ALTA Centar
eh, to mi bas i ne znaci puno. moze biti za dva kvadrata veci od ovih po centru grada, a to je opet prcvarnica od prodavnice.
- Cholina_Lokica
#1672 Re: ALTA Centar
puno je veci od onoga u bbi
- minjonja
#1673 Re: ALTA Centar
dm na otoci je veci od onog u BBI cini mi se.
-
duboka_misao
#1674 Re: ALTA Centar
tema se treba zvati ciji je veci....Cholina_Lokica wrote:puno je veci od onoga u bbi
- Cholina_Lokica
#1675 Re: ALTA Centar
da se ne urekneduboka_misao wrote:tema se treba zvati ciji je veci....Cholina_Lokica wrote:puno je veci od onoga u bbi