LDxxxxxx wrote:u dnevnom avazu uveliko imaju reklamu za alta city te da je otvorenje negdje pocetkom aprila , ja se nadam samo da nece biti iste trgovine kao i u bbi , po meni iskreno bbi i nije pravi trgovacki centar , koje ima zagreb ,, kad ce kod nas otvoriti nesto poput avenue mall , city centra , west gate ( to im je zasad najveci trgovacki centar sa 250 trgovina ) , ili takodjer novi garden mall , ili king cross , steta je sto sarajevo zasad ima samo jedan centar ja se nadam da ce alta biti barem malo veca i drugacija od bbi , i naravno drugi brandovi . Bilo bi super da se otvore trgovine poprilicno normalnih cijena poput bershke , jednim dijelom i zara ,only ,deichmana , C& A,topshop,vero moda i slicne. Ipak nema sva raja za kupiti odjecu poput navigare , stefanela i slicne , ne sad da ocrnjujem bbi, ali dajte neke marke za osrednji standard .
Ovo je tacno, samo je BBI centar pravi shoppingcentar i onaj u Zenici.
Samo Alta nece biti veca od BBI, ali nadam se dobroj ponudi, trebaju nam shoppovi koji nisu bas toliko skupi poput: Deichman, Jack and Jones, C&A, Zara, Only, NewYorker i tako dalje.
Evo danas se u Zagrebu otvorio jos jedan megaaaaaaaaa centar!
Evo par slika:
Zagreb ima 3 Zare, 2 Bershke, 4 NewYorkera, 2 C&A, Sarajevo nazalost 0!
Colliers se povukao iz Alte, jedino oni mogu dovesti vake radnje u Sarajevu.
Ocekujem u Alti radnje poput Sportina(Nikad da se otvori samostalni shop od Jack & Jones ili VeroModa), Bellissima, MobilMedia(100%) i tako te radnje.
Mozda jedino u Alti bude NewYorker.
Cak Slavonski Brod dobija u aprilu Zaru.