All about Dragan Čović
- Kolinda
#651 Re: All about Dragan Čović
Zašto se ne bi pojavio?
-
Seyfo
#652 Re: All about Dragan Čović
Hahahahaaaa znaci ako on sutra izjavi "Hrvati u BiH ne treba da nise cetnicke kokarde",istog dana svi vi koliko vas je (300.000 valjda?) navlacite kokardu na celu sa Covicem. Isto za cirilicu,on je u tome najbolji. Ako kaze "ne biste trebali jesti govna"istog momenta....znas vec. "Ne biste trebali ciniti protuprirodni blud iliti incest",odmah...znas vec. Kakav nivo razvoja,kanibalska plemena su za vas presavrsenaKolinda wrote:Što sam to drugo tvrdio???BHCluster wrote:Sto si onda jucer tvrdio nesto drugo?Kolinda wrote: Znači, Zvanicno, javno, prvavno i proceduralno zahtjev Jovanova malog nije mogao ući u dnevni red. A to što on populistički bleji a vi se hvatate je drugi par cipela. Eto Čović će sigurno dići ruku za lika koji se lažno predstavljaKad smo kod laznog predstavljanja, zar se Covic nije identificirao kao Jugosloven?
Uzurpatora treba tretirati upravo ovako, svaku njegovu inicijativu odbaciti i ne davati nikakve komentare.
U naredne 4 godine cijeli smisao boravka u hrvatskom klubu ovog Uzurpatora će se svesti na populistički mjere koje će uvijek i iznova biti odbačene.
-
kakavdanakneiskustvu
#653 Re: All about Dragan Čović
Kolinda wrote:Pa zovete ga godinama, to nešto novo...kakavdanakneiskustvu wrote:i čemu to jovanov mali,hocemo li i covica shodno tome ovdje poceti zvati jugoslav???
ko mi??
- Kolinda
#654 Re: All about Dragan Čović
Malim slovom vi....kakavdanakneiskustvu wrote:Kolinda wrote:Pa zovete ga godinama, to nešto novo...kakavdanakneiskustvu wrote:i čemu to jovanov mali,hocemo li i covica shodno tome ovdje poceti zvati jugoslav???
ko mi??
-
kakavdanakneiskustvu
#655 Re: All about Dragan Čović
Malim slovom vi....[/quote]Kolinda wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Pa zovete ga godinama, to nešto novo...kakavdanakneiskustvu wrote:i čemu to jovanov mali,hocemo li i covica shodno tome ovdje poceti zvati jugoslav???
ko mi??
da,vidio sam,pitam ko mi?
- Kolinda
#656 Re: All about Dragan Čović
Seyfo
Već sam pojasnio ali evo da ponovim...
Zlatko, Željko, Anel, Edim i svi takvi prevarant i uzurpatori za većinu, ili barem 80% Hrvata su zrakoprazni prostor, vakum, nula, ništa.
Zlatko kao i Željko će svoj mandat koristiti za zabavljanje "narodnih" masa (ne mislim pri tome na normalni narod kome je pun kufer politike) od Ivan sedla do Ilijaša, sa naglaskom na medije.
Željko u 4 godine u parlamentu u svim rublikama ima stanje 0, ali za vas je on heroj, branitelj države, spasitelj Bosne... Bravo, s ovakvima će država sigurno naprijed...
Zlatko, Željko, Anel, Edim i svi takvi prevarant i uzurpatori za većinu, ili barem 80% Hrvata su zrakoprazni prostor, vakum, nula, ništa.
Zlatko kao i Željko će svoj mandat koristiti za zabavljanje "narodnih" masa (ne mislim pri tome na normalni narod kome je pun kufer politike) od Ivan sedla do Ilijaša, sa naglaskom na medije.
Željko u 4 godine u parlamentu u svim rublikama ima stanje 0, ali za vas je on heroj, branitelj države, spasitelj Bosne... Bravo, s ovakvima će država sigurno naprijed...
-
kakavdanakneiskustvu
#657 Re: All about Dragan Čović
kakavdanakneiskustvu wrote:Kolinda wrote:Pa zovete ga godinama, to nešto novo...kakavdanakneiskustvu wrote:i čemu to jovanov mali,hocemo li i covica shodno tome ovdje poceti zvati jugoslav???
ko mi??
i dalje čekam odgovor
- Kolinda
#658 Re: All about Dragan Čović
Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.
-
kakavdanakneiskustvu
#659 Re: All about Dragan Čović
Kolinda wrote:Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.
pa zašto ne odgovoriš?
- Kolinda
#660 Re: All about Dragan Čović
Šta bolan više zanovetaš..kakavdanakneiskustvu wrote:Kolinda wrote:Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.
pa zašto ne odgovoriš?
-
kakavdanakneiskustvu
#661 Re: All about Dragan Čović
pitam zašto ne odgovoriš ,tako teško razumjeti napisano?Kolinda wrote:Šta bolan više zanovetaš..kakavdanakneiskustvu wrote:Kolinda wrote:Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.
pa zašto ne odgovoriš?
otkud ekavica???
- Maraschino
#662 Re: All about Dragan Čović
Jugoslav

-
kakavdanakneiskustvu
#663 Re: All about Dragan Čović
pa kad se moze koristiti jovanov mali,sto ne i jugoslav,covjek je bio bas jugosloven
- bh.tornjak
#664 Re: All about Dragan Čović
malo i ekavicom....Kolinda wrote:Šta bolan više zanovetaš..kakavdanakneiskustvu wrote:Kolinda wrote:Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.
pa zašto ne odgovoriš?
mozda pocnete i cirilicom pisati....ko veliki vodja..
- bh.tornjak
#665 Re: All about Dragan Čović
naucilo to udarati na nejac....Kolinda wrote:Eto ti sad sretan kad napadate 50 na 1. Umjesto 50 na 4.mO k3 wrote:hafis , novak??Maraschino wrote:Kolinda, padose ti braca.
Pravda za Matu, Miju i Ivu.
jedino jos kolinda gusla![]()
![]()
toliko o nosiocima evropskih vrijednosti ...tek sada je eu svjesna sta je primila u zajednicu
vidis kako su se ostrvili...
- mO k3
#666 Re: All about Dragan Čović
Kolinda wrote:Šta bolan više zanovetaš..kakavdanakneiskustvu wrote:Kolinda wrote:Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.
pa zašto ne odgovoriš?
Kolinda ti je pravoslavac , kontaj .....
Provaljen odavno
-
Seyfo
#667 Re: All about Dragan Čović
Trol je zanimanje. Odavno.
- mO k3
#668 Re: All about Dragan Čović
Hercegovci ovdje se registruju neki bošnjački nick kao nećemo provaliti , najbolji primjer hafis
, drugi primjer Kolinda 
-
Seyfo
#669 Re: All about Dragan Čović
Ali ne znaju ni to kako treba:Hafis a ne Hafiz,svjedobno NihaT a ne NihaD...
- Kolinda
#670 Re: All about Dragan Čović
Vidi bojovnika što su se udružili, od dragosti jedan drugog nogom u guzicu udaraju 
- mO k3
#671 Re: All about Dragan Čović
DaaaaaKolinda wrote:Vidi bojovnika što su se udružili, od dragosti jedan drugog nogom u guzicu udaraju
Ali poštovani kolega
- Kolinda
#672 Re: All about Dragan Čović
Na skelu i kacigu na glavu.mO k3 wrote:DaaaaaKolinda wrote:Vidi bojovnika što su se udružili, od dragosti jedan drugog nogom u guzicu udaraju
![]()
Ali poštovani kolegaidi pobrini se oko žene , da ti na kraju ne budne ko Renatu
!
- Better Man
#673 Re: All about Dragan Čović
Zlatko Miletić je bio najbolji direktor Federalne uprave policije od kada ona postoji. Prvi koji ju je ustrojio po PS-u.Kolinda wrote:Seyfo
- mO k3
#674 Re: All about Dragan Čović
Lepo , lepoKolinda wrote:Na skelu i kacigu na glavu.mO k3 wrote:DaaaaaKolinda wrote:Vidi bojovnika što su se udružili, od dragosti jedan drugog nogom u guzicu udaraju
![]()
Ali poštovani kolegaidi pobrini se oko žene , da ti na kraju ne budne ko Renatu
!
- Kolinda
#675 Re: All about Dragan Čović
Može biti i astronaut što se mene tiče ali samo jedno je istina a to je da je varalica, uzurpator i osoba koja se lažno predstavlja samo i isključivo radi sinekura...Better Man wrote:Zlatko Miletić je bio najbolji direktor Federalne uprave policije od kada ona postoji. Prvi koji ju je ustrojio po PS-u.Kolinda wrote:Seyfo