All about Dragan Čović

Post Reply
Kolinda

#651 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

Zašto se ne bi pojavio?
Seyfo

#652 Re: All about Dragan Čović

Post by Seyfo »

Kolinda wrote:
BHCluster wrote:
Kolinda wrote: Znači, Zvanicno, javno, prvavno i proceduralno zahtjev Jovanova malog nije mogao ući u dnevni red. A to što on populistički bleji a vi se hvatate je drugi par cipela. Eto Čović će sigurno dići ruku za lika koji se lažno predstavlja :lol:
Sto si onda jucer tvrdio nesto drugo? :lol: Kad smo kod laznog predstavljanja, zar se Covic nije identificirao kao Jugosloven? :lol:
Što sam to drugo tvrdio???
Uzurpatora treba tretirati upravo ovako, svaku njegovu inicijativu odbaciti i ne davati nikakve komentare.
U naredne 4 godine cijeli smisao boravka u hrvatskom klubu ovog Uzurpatora će se svesti na populistički mjere koje će uvijek i iznova biti odbačene.
Hahahahaaaa znaci ako on sutra izjavi "Hrvati u BiH ne treba da nise cetnicke kokarde",istog dana svi vi koliko vas je (300.000 valjda?) navlacite kokardu na celu sa Covicem. Isto za cirilicu,on je u tome najbolji. Ako kaze "ne biste trebali jesti govna"istog momenta....znas vec. "Ne biste trebali ciniti protuprirodni blud iliti incest",odmah...znas vec. Kakav nivo razvoja,kanibalska plemena su za vas presavrsena
kakavdanakneiskustvu

#653 Re: All about Dragan Čović

Post by kakavdanakneiskustvu »

Kolinda wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:i čemu to jovanov mali,hocemo li i covica shodno tome ovdje poceti zvati jugoslav???
Pa zovete ga godinama, to nešto novo...

ko mi??
Kolinda

#654 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Kolinda wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:i čemu to jovanov mali,hocemo li i covica shodno tome ovdje poceti zvati jugoslav???

ko mi??
Malim slovom vi....
kakavdanakneiskustvu

#655 Re: All about Dragan Čović

Kolinda wrote:

ko mi??
Malim slovom vi....[/quote]

da,vidio sam,pitam ko mi?
Kolinda

#656 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

Seyfo
Već sam pojasnio ali evo da ponovim...
Zlatko, Željko, Anel, Edim i svi takvi prevarant i uzurpatori za većinu, ili barem 80% Hrvata su zrakoprazni prostor, vakum, nula, ništa.
Zlatko kao i Željko će svoj mandat koristiti za zabavljanje "narodnih" masa (ne mislim pri tome na normalni narod kome je pun kufer politike) od Ivan sedla do Ilijaša, sa naglaskom na medije.
Željko u 4 godine u parlamentu u svim rublikama ima stanje 0, ali za vas je on heroj, branitelj države, spasitelj Bosne... Bravo, s ovakvima će država sigurno naprijed...
kakavdanakneiskustvu

#657 Re: All about Dragan Čović

Kolinda wrote:

ko mi??

i dalje čekam odgovor
Kolinda

#658 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.
kakavdanakneiskustvu

#659 Re: All about Dragan Čović

Kolinda wrote:Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.

pa zašto ne odgovoriš?
Kolinda

#660 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

Kolinda wrote:Čekaj, nemam nikakav problem s tim. Našao si za shodno spominjati Jugoslav kao ime za Čovića, znači to tebi nešto znači, odnosno tebi i takvima kao ti.

pa zašto ne odgovoriš?
Šta bolan više zanovetaš..
kakavdanakneiskustvu

#661 Re: All about Dragan Čović

Kolinda wrote:

pa zašto ne odgovoriš?
pitam zašto ne odgovoriš ,tako teško razumjeti napisano?

otkud ekavica???
Maraschino

#662 Re: All about Dragan Čović

Post by Maraschino »

Jugoslav :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#663 Re: All about Dragan Čović

pa kad se moze koristiti jovanov mali,sto ne i jugoslav,covjek je bio bas jugosloven
bh.tornjak

#664 Re: All about Dragan Čović

Post by bh.tornjak »

Kolinda wrote:

pa zašto ne odgovoriš?
malo i ekavicom.... :D

mozda pocnete i cirilicom pisati....ko veliki vodja.. :lol:
bh.tornjak

#665 Re: All about Dragan Čović

Post by bh.tornjak »

Kolinda wrote:
mO k3 wrote:
Maraschino wrote:Kolinda, padose ti braca.
Pravda za Matu, Miju i Ivu.
hafis , novak??

jedino jos kolinda gusla :lol: :mrgreen:

toliko o nosiocima evropskih vrijednosti ...tek sada je eu svjesna sta je primila u zajednicu
Eto ti sad sretan kad napadate 50 na 1. Umjesto 50 na 4.
naucilo to udarati na nejac.... :D

vidis kako su se ostrvili... :D
mO k3

#666 Re: All about Dragan Čović

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:

pa zašto ne odgovoriš?
:mrgreen:

Kolinda ti je pravoslavac , kontaj .....

Provaljen odavno
Seyfo

#667 Re: All about Dragan Čović

Post by Seyfo »

Trol je zanimanje. Odavno.
mO k3

#668 Re: All about Dragan Čović

Post by mO k3 »

Hercegovci ovdje se registruju neki bošnjački nick kao nećemo provaliti , najbolji primjer hafis ;) , drugi primjer Kolinda :mrgreen:
Seyfo

#669 Re: All about Dragan Čović

Post by Seyfo »

Ali ne znaju ni to kako treba:Hafis a ne Hafiz,svjedobno NihaT a ne NihaD...
Kolinda

#670 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

Vidi bojovnika što su se udružili, od dragosti jedan drugog nogom u guzicu udaraju :-)
mO k3

#671 Re: All about Dragan Čović

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:Vidi bojovnika što su se udružili, od dragosti jedan drugog nogom u guzicu udaraju :-)
Daaaaa

Ali poštovani kolega :) idi pobrini se oko žene , da ti na kraju ne budne ko Renatu :)!
Kolinda

#672 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

mO k3 wrote:
Kolinda wrote:Vidi bojovnika što su se udružili, od dragosti jedan drugog nogom u guzicu udaraju :-)
Daaaaa

Ali poštovani kolega :) idi pobrini se oko žene , da ti na kraju ne budne ko Renatu :)!
Na skelu i kacigu na glavu.
Better Man

#673 Re: All about Dragan Čović

Post by Better Man »

Kolinda wrote:Seyfo
Zlatko, Željko, Anel, Edim i svi takvi prevarant i uzurpatori za većinu, ili barem 80% Hrvata su zrakoprazni prostor, vakum, nula, ništa.
Zlatko kao i Željko će svoj mandat koristiti za zabavljanje "narodnih" masa (ne mislim pri tome na normalni narod kome je pun kufer politike) od Ivan sedla do Ilijaša, sa naglaskom na medije.
Željko u 4 godine u parlamentu u svim rublikama ima stanje 0, ali za vas je on heroj, branitelj države, spasitelj Bosne... Bravo, s ovakvima će država sigurno naprijed...
Zlatko Miletić je bio najbolji direktor Federalne uprave policije od kada ona postoji. Prvi koji ju je ustrojio po PS-u.
mO k3

#674 Re: All about Dragan Čović

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:
mO k3 wrote:
Daaaaa

Na skelu i kacigu na glavu.
Lepo , lepo :mrgreen:
Kolinda

#675 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

Better Man wrote:
Kolinda wrote:Seyfo
Zlatko Miletić je bio najbolji direktor Federalne uprave policije od kada ona postoji. Prvi koji ju je ustrojio po PS-u.
Može biti i astronaut što se mene tiče ali samo jedno je istina a to je da je varalica, uzurpator i osoba koja se lažno predstavlja samo i isključivo radi sinekura...
Post Reply