All about Dragan Čović

Post Reply
tramvajtrojka

#2751 Re: All about Dragan Čović

Post by tramvajtrojka »

Login77777 wrote: 11/06/2022 01:38
tramvajtrojka wrote: 11/06/2022 01:34

i sto je najgore to pišu da stalno govorimo u nasem svakodnevnom govoru ev nadji pet osoba u Sarajevu il u bilo kojem drugom gradu sta to znaci moze me pola foruma popljuvati :lol: :lol: :lol:

il ono muyguri ne znas sta je debilnije i vecina ovih stvari im dolazi od lika iz Austrije koji je kao siva eminencija tih foruma novinarcic opskurnog hrvatskog portalcica u Austriji koji se provalio kad su bili izbori u Mostaru i javno izasao na svjetlo dana :mrgreen: :mrgreen:
Imena :mrgreen:
Image

sta ce imena kad i dan dns stoji tekst na ovom portalu :mrgreen: :mrgreen: odmah pri objavi teksta ga njegovi prepoznali na forumima hahahahahah i koliko god se mi ismijavali za ove budale ovo postaje ozbiljan sigurnosni problem gdje se dozvoljava na opskurnim portalima , forumima da se siri sjeme mrznje gdje se podstice cisti fašizam prema bošnjacima uz sadejstvo sa istocnim orcima , gdje obje skupine pozivaju na nova etnička čišćenja, logore, genocide , nazivanje pogrdnim imenima citav narod, urušavanje javne sigurnosti, boga oca su prekršili i niko prstom da mrdne da to sankcionise i ugasi. jer tolika količina mrznje i stvaranja nekog laznog rata izmedju bosnjaka i hrvata je poprimila siroke obrise i krenula je sa tih opskurnih sajtova i foruma sve pod kontrolom i pokroviteljstvom HDZ-a

al mogu reci da me podjednako mrze sda i hdz botovi :lol: :lol: :mrgreen: forumski bellingcat za sirotinju :lol: :lol:
Login77777

#2752 Re: All about Dragan Čović

Post by Login77777 »

@tramvajtrojka
A to je onaj Robbie MO. :lol:
tramvajtrojka

#2753 Re: All about Dragan Čović

Post by tramvajtrojka »

Login77777 wrote: 11/06/2022 02:07 @tramvajtrojka
sve znas sve ti je jasno :mrgreen: :mrgreen: :lol: bolesnik koji stoji iza naziva muyguri , takija, dzenosajd , bazniak muslims, itd itd. koji godinama siju mrznju i fasizam na društvenim mrežama i sajtovima sve halal placeno od strane HDZ-a parama iz budžeta

najzalosnije je sto je komsina ambasadorica bila perjanica tih naziva i kad je otisla kod komse izopcili su je i izbacili iz svog malog fasistickog orgijanja :lol: :lol: :lol: :|

jednostavno koliku su energiju ulozili u ovo sve godinama radili na sijanju mrznje i pripremi za treci , od pravljenja karata hzhb dosli su do toga da su završili sa američkim sankcijama i kako nas nazivaju "glupi muyguri" ih nadmasise lobiranjem :zjev: :mrgreen:
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#2754 Re: All about Dragan Čović

Post by PreWiBa »

tramvajtrojka wrote: 11/06/2022 02:18
sve znas sve ti je jasno :mrgreen: :mrgreen: :lol: bolesnik koji stoji iza naziva muyguri , takija, dzenosajd , bazniak muslims, itd itd. koji godinama siju mrznju i fasizam na društvenim mrežama i sajtovima sve halal placeno od strane HDZ-a parama iz budžeta

najzalosnije je sto je komsina ambasadorica bila perjanica tih naziva i kad je otisla kod komse izopcili su je i izbacili iz svog malog fasistickog orgijanja :lol: :lol: :lol: :|

jednostavno koliku su energiju ulozili u ovo sve godinama radili na sijanju mrznje i pripremi za treci , od pravljenja karata hzhb dosli su do toga da su završili sa američkim sankcijama i kako nas nazivaju "glupi muyguri" ih nadmasise lobiranjem :zjev: :mrgreen:
Svaka ti čast

Ne mogu da vjerujem da to sve dolazi od takvih balavaca u inostranstvu. Zamisli koliko ljudi takve bljuvotine čita pa onda bude agresivan, koliko mržnje je sijano od nekog dalekog luđaka.

Ja cijelo vrijeme konto to od nekog novinara HMS-a, dnevnika.ba i tkd...

Hahahahaa provala stoljeća, iako je bilo očekivano...
nota1969

#2755 Re: All about Dragan Čović

Post by nota1969 »

Sanjarko wrote: 10/06/2022 20:42
nota1969 wrote: 10/06/2022 18:24

šta im je takija,evo i ovdje su to počeli ovi petokolonaši
takkija, laz da se spasi neki clan porodice od zlocinca koji tog clana, nevinog, hoce ubit i sl, tako meni jednom objasnjeno, ali oni, fasisti/naciji sirom interneta i svijeta to iskrivili, pa govore laganje Muslimana, ne-Muslimanima da je takkija i da Muslimani samo takkijaju tj lazu
hvala
Sanjarko

#2756 Re: All about Dragan Čović

Post by Sanjarko »

nota1969 wrote: 11/06/2022 04:56
Sanjarko wrote: 10/06/2022 20:42

takkija, laz da se spasi neki clan porodice od zlocinca koji tog clana, nevinog, hoce ubit i sl, tako meni jednom objasnjeno, ali oni, fasisti/naciji sirom interneta i svijeta to iskrivili, pa govore laganje Muslimana, ne-Muslimanima da je takkija i da Muslimani samo takkijaju tj lazu
hvala
samo sto ima medzu Muslimanima raskol po ovom pitanju kako znam, Sija Muslimani vise ovo primjenjuju da sakriju religiju/sebe svoju od progona i sl, u Sunita Muslimana manje se primjenjuje, cak nikako, i ako onda ovako vecinom kako je meni objasnjeno

mnoge Bosnje nisu ni cule za ovo, ali takkijaju stalno :lol: :( jos im islamska deklaracija viri iz gujice :-)

tako ovi naciji/fasisti po netu verglaju
Last edited by Sanjarko on 11/06/2022 10:34, edited 1 time in total.
Sanjarko

#2757 Re: All about Dragan Čović

Post by Sanjarko »

ovo on, ima ih jos, nazalost :( njbli i mi i Hrvati s ovima i ovakvima
Novak20

#2758 Re: All about Dragan Čović

Post by Novak20 »

GandalfSivi wrote: 11/06/2022 01:15
Novak20 wrote: 10/06/2022 23:35

Ne branim stranke. .ebo HDZ, HDZ 1990, HNS i sve druge što na svakoj sjednici GV Mostara ne traže izmjenu naziva ulica ako ništa da se istjera na čistac tko ne da promjene. Da ja vodim hrvatsku politiku, drukčije bih je vodio 100%.

Nego, politici se izgleda živo .ebe što im ti i ja psujemo. KS, Grad Sarajevo i neke općine vodi SDA opozicija ali promjena te vrste opet nema. Neće je ni biti.
Sve dok postoji alternativa, postoji i mogucnost promjene. Kada ti je pozicija zacementirana, onda se opustis do momenta kada pocnes izmisljati porodicne grbove.

Da je imalo pameti, HDZ bi bio daleko od vlasti, ne zbog Bosnjaka nego Hrvata…
Dok sam mislio da u BiH postoje ili iole postoje stranačke politike glasao sam za SDP i NS. Zadnji put recimo za Sanju Renić iz NS u ZDK kantonu/županiji pa i na općinskom nivou za vijećnike NS.

Danas mislim i ubijeđen sam da niti jedna stranka u BiH osim ovih nacionalnih nema ideologije. Sve stranke u BiH slijede njihove - nacionalne ideologije. Može biti da su te nacionalne ideologije ovakve ili onakve, tiše ili glasnije, žešče ili mirnije ali u suštini, razlike nema kao ni dogovora jer svi žele dominaciju tamo gdje su većina i razumijevanje tamo gdje su manjina. Neki ne žele nikako da žive sa onima drugima.

I tu je stvarni izvor političkih svađa i svakih drugih tenzija koje su manje individualne, a više kolektivne.

Bh društvo je davno podijeljeno sa tendencijom dalje podjele, a najmalobrojniji Hrvati su žrtve tih politika i ne mogu dozvoliti rasipanje glasova jer se pokazalo da ti glasovi onda služe bošnjačkoj politici. Jbg, koalicija SDP, SDA, HSP (čini mi se manje od 4 tisuće glasova) i SRzB iz 2011. trebala je poslužiti za političko eutaniziranje HDZ kao najjače hrvatske stranke u BiH.

Desilo se suprotno. Hrvati su se uvjerili da nema razlike između SDA i SDP, a i jedni i drugi bez problema biraju za suradnike prave ustaše i lopove koji nemaju podršku većine Hrvata.

Na kraju i da nema HDZ što onda ? Našla bi se neka druga stranka vjerojatno radikalnija od ove.

Nekada sam mislio da bošnjačka politika želi ukinuti sva politička prava Hrvatima i tu sam griješio jer ta politika želi da postavi svoje ljude poput Komšića pa da tim političkim pravima manipulira ne u interesu Hrvata nego isključivo u svom interesu do momenta kada procijeni da se Hrvati više ne mogu nikako vratiti u igru.

Edit:

Sve sam više uvjeren da nacionalne stranke trebaju same i što prije dovršiti posao koji su započele prije trideset godina. Bolje se u to ne miješati.
Last edited by Novak20 on 11/06/2022 12:36, edited 1 time in total.
Sanjarko

#2759 Re: All about Dragan Čović

Post by Sanjarko »

Novak20 wrote: 11/06/2022 11:46
GandalfSivi wrote: 11/06/2022 01:15

Sve dok postoji alternativa, postoji i mogucnost promjene. Kada ti je pozicija zacementirana, onda se opustis do momenta kada pocnes izmisljati porodicne grbove.

Da je imalo pameti, HDZ bi bio daleko od vlasti, ne zbog Bosnjaka nego Hrvata…
Dok sam mislio da u BiH postoje ili iole postoje stranačke politike glasao sam za SDP i NS. Zadnji put recimo za Sanju Renić iz NS u ZDK kantonu/županiji pa i na općinskom nivou za vijećnike NS.

Danas mislim i ubijeđen sam da niti jedna stranka u BiH osim ovih nacionalnih nema ideologije. Sve stranke u BiH slijede njihove - nacionalne ideologije. Može biti da su te nacionalne ideologije ovakve ili onakve, tiše ili glasnije, žešče ili mirnije ali u suštini, razlike nema kao ni dogovora jer svi žele dominaciju tamo gdje su većina i razumijevanje tamo gdje su manjina. Neki ne žele nikako da žive sa onima drugima.

I tu je stvarni izvor političkih svađa i svakih drugih tenzija koje su manje individualne, a više kolektivne.

Bh društvo je davno podijeljeno sa tendencijom dalje podjele, a najmalobrojniji Hrvati su žrtve tih politika i ne mogu dozvoliti rasipanje glasova jer se pokazalo da ti glasovi onda služe bošnjačkoj politici. Jbg, koalicija SDP, SDA, HSP (čini mi se manje od 4 tisuće glasova) i SRzB iz 2011. trebala je poslužiti za političko eutaniziranje HDZ kao najjače hrvatske stranke u BiH.

Desilo se suprotno. Hrvati su se uvjerili da nema razlike između SDA i SDP, a i jedni i drugi bez problema biraju za suradnike prave ustaše i lopove koji nemaju podršku većine Hrvata.

Na kraju i da nema HDZ što onda ? Našla bi se neka druga stranka vjerojatno radikalnija od ove.

Nekada sam mislio da bošnjačka politika želi ukinuti sva politička prava Hrvatima i tu sam griješio jer ta politika želi da postavi svoje ljude poput Komšića pa da tim političkim pravima manipulira ne u interesu Hrvata nego isključivo u svom interesu do momenta kada procijeni da se Hrvati više ne mogu nikako vratiti u igru.
bilo vas je skoro milion pa ste vecinski glasali za HDZ, bilo vas oko pola miliona donedavno pa ste opet vecinski glasali za HDZ, sad vam populacija ide na oko cetvrt miliona i opet vecinski glasate za HDZ

kod nas uvijek pola-pola, ni toliko mozda, SDA vs ostale stranke

nepije ti ovo vode
Tvrtko II Kotromanić

#2760 Re: All about Dragan Čović

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Sanjarko wrote: 11/06/2022 10:27
nota1969 wrote: 11/06/2022 04:56

hvala
samo sto ima medzu Muslimanima raskol po ovom pitanju kako znam, Sija Muslimani vise ovo primjenjuju da sakriju religiju/sebe svoju od progona i sl, u Sunita Muslimana manje se primjenjuje, cak nikako, i ako onda ovako vecinom kako je meni objasnjeno

mnoge Bosnje nisu ni cule za ovo, ali takkijaju stalno :lol: :( jos im islamska deklaracija viri iz gujice :-)

tako ovi naciji/fasisti po netu verglaju
Ja za tukju, mimo čitanja neke opskurne vehabijske online literature, sam "u stvarnom svijetu" prvi put čuo na hrvatskim forumima hahah
Fakat ispade ovdje mujguri (kako odvratan naziv) po sijelima se dogovaraju šta će takijati iduće braniteljima europskih vrijednosti

Isto šta mi je smiješno, baš haman eugenicki nekako, kako se prebrojava svaka rođena bhs beba i umrli, to demografija, to predviđanja, ma haos
Novak20

#2761 Re: All about Dragan Čović

Post by Novak20 »

.....
skafiskafsnjak

#2762 Re: All about Dragan Čović

Post by skafiskafsnjak »

Hrvati , gdje ste, ako niste na svome? Ne kontam....

Čović u Zagrebu govorio o reorganizaciji BiH kako bi "Hrvati bili svoj na svome"
http://www.klix.ba/clanak/220611039
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2763 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Cuj ne znaju sta je takija

To je laganje zarad visih interesa
Npr slazes da nisi vjernik kako te ne bi ubili
Slazes da glasas za ns a zapravo si sda da ti se raja ne smije
Tvrtko II Kotromanić

#2764 Re: All about Dragan Čović

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Black swan wrote: 11/06/2022 13:54 Cuj ne znaju sta je takija

De ba druže Komi, barem ti živiš među mujgurima i pored svih tih mana koje imamo znaš da bosnjo hoće cakijati al takijati jok :bih:
Truba

#2765 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Pa po prici sda dozivljava potop od 1998
Niko ne glasa za sda :mrgreen:
To je to
Sanjarko

#2766 Re: All about Dragan Čović

Post by Sanjarko »

Tvrtko II Kotromanić wrote: 11/06/2022 13:58

De ba druže Komi, barem ti živiš među mujgurima i pored svih tih mana koje imamo znaš da bosnjo hoće cakijati al takijati jok :bih:
+1 sjekirati, slabije cakijati
kasnas

#2767 Re: All about Dragan Čović

Post by kasnas »

skafiskafsnjak wrote: 11/06/2022 13:23 Hrvati , gdje ste, ako niste na svome? Ne kontam....

Čović u Zagrebu govorio o reorganizaciji BiH kako bi "Hrvati bili svoj na svome"
BiH je multietničko društvo i kao takvo ne može imati na vlasti desničare. Logično je da ima ljude širokih shvatanja za lidere. Čović ne može biti ništa u takvom sistemu jer je desničarsko đubre koje mrzi čak i ljevičare iz vlastitog naroda, npr Ž. Komšića. Ne može se od takvih majmuna očekivati da imaju razumijevanje za Bošnjaka, Srbina, ateistu, muslimana, pravoslavca, jevreja, jer im je bolesni mozak zapeo u 19. stoljeću.
Kiki_Musampa

#2768 Re: All about Dragan Čović

Post by Kiki_Musampa »

skafiskafsnjak wrote: 11/06/2022 13:23 Hrvati , gdje ste, ako niste na svome? Ne kontam....

Sobzirom da ih ima više u Njemačkoj,nekoliko puta,nego u BiH,kada će početi tražiti svoje parče Njemačke,kako bi bili svoj na svom ;-)
skafiskafsnjak

#2769 Re: All about Dragan Čović

Post by skafiskafsnjak »

Kiki_Musampa wrote: 11/06/2022 14:36

Sobzirom da ih ima više u Njemačkoj,nekoliko puta,nego u BiH,kada će početi tražiti svoje parče Njemačke,kako bi bili svoj na svom ;-)
Ma nije rijec o brojnosti, glupo je porediti sa onima u Deu.
U BiH su njeni narodi dok su u Njemackoj stranci.

Ali gospodin zeli prisvajati dio drzave.... Sve dok ne odustanu od takvih misli,.nema nam dobra.
Kiki_Musampa

#2770 Re: All about Dragan Čović

Post by Kiki_Musampa »

skafiskafsnjak wrote: 11/06/2022 14:43
Kiki_Musampa wrote: 11/06/2022 14:36

Ali gospodin zeli prisvajati dio drzave.... Sve dok ne odustanu od takvih misli,.nema nam dobra.
Bosanac u Bosni je ko Hrvat u Njemačkoj...
skafiskafsnjak

#2771 Re: All about Dragan Čović

Post by skafiskafsnjak »

Kiki_Musampa wrote: 11/06/2022 14:47
skafiskafsnjak wrote: 11/06/2022 14:43

Bosanac u Bosni je ko Hrvat u Njemačkoj...
Pa zahvaljujuci govnima koja nas "vode"....
nota1969

#2772 Re: All about Dragan Čović

Post by nota1969 »

hvala,bolje od Bošnjaka znaju katolici :lol:
Project Lucian

#2773 Re: All about Dragan Čović

Post by Project Lucian »

Ja ovo prvi puta ovdje na farumu vidio. :-)
Truba

#2774 Re: All about Dragan Čović

Post by Truba »

Project Lucian wrote: 11/06/2022 16:49
I ja sam prvi put neke stvari o hrvatima i katolicima cuo medju srbima i bosnjacima
Project Lucian

#2775 Re: All about Dragan Čović

Post by Project Lucian »

Black swan wrote: 11/06/2022 16:54
Project Lucian wrote: 11/06/2022 16:49
I ja sam prvi put neke stvari o hrvatima i katolicima cuo medju srbima i bosnjacima
Ne čudi me, možel primjer neki baš me interesuje?
Post Reply