Svijet ima Chucka Norrisa. Mi, Hrvati iz BiH imamo Dragana Čovića. Milijun je razloga zašto ga obožavamo, a ovdje smo izdvojili samo neke.
Mi, Hrvati iz BiH moramo se više naučiti i loviti ribu, a ne da nam je Hrvatska daje već ulovljenu.
Zašto? Zato što smo i mi svjesni da svijet ima Chucka Norrisa, a mi imamo Dragana Čovića. Iz poštovanja svehrvatskom mesiji iznijeli smo nekoliko činjenica o našem mesiji, kako bi i svijet shvatio o kome se radi.
Neke stvari se mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Dragan Čović.
Dragan Čović je poput sv. Franje Asiškog. Kad je opća skupština HDZ-a BiH i on priča sa životinjama.
Dragan Čović je kaskader Jackiea Chana.
Uđe Čoviću žena u WC dok se tušira i kaže: „Oh, Bože, oprosti što upadoh!”. On će njoj: „koliko puta ti moram reći da me privatno možeš zvati Dragane!”
Dragan Čović je napisao svoj doktorat sa brojkama na tipkovnici i to bez da je pritisnuo num lock.
Čović će spasiti Soko tako što će nakon ulaska u EU praviti autobuse u boci i to u omjeru veličine 1:1.
Dragan Čović ne može pogriješiti izgovor neke riječi. U slučaju da se to dogodi, „Matica hrvatska” jednostavno promijeni izgovor te riječi.
U BiH Dragan Čović pobjeđuje u šahu i nakon što mu pojedu kralja.
Kako je Ljuti Dolac dobio ime? Prije sezvao samo Dolac, ali se naljutio kad je Čović otišao u Mostar.
Dragan Čović – daje ti kriiila!

izvor: http://dragancovic.com/izdvojeno/svijet ... na-covica/