Dzemidzic wrote:B.Medjed wrote:

I onda se pitajte zasto ostala dva konstitutivna naroda ne zele da zive u zajednickoj drzavi
Nisi mogao bolje potvrditi tvrdnje Dodika da je sarajevo Teheran.

I sta je logika sad..pojasni mi.
Da bi eto konstutivni bili sa mnom ili sa nama..ja bi trebo lokati sa njima u svetom mjesecu. Trebao bi bjezati sam od sebe..ulaziti mu u supak kad vec ne mogu u srce.
Trebam se citav zivot dokazivati da sam bio za bratsvo i jedinstvo.
Sada trebam dokazivati da sam za multikulturu..tako sto cu eto ne postovati nista sveto,ne postiti,jesti svinjetinu,piti u Ramazanu,lizati supak svakoj fukari,bilo da je Dodik ili neko drugi.Trebamo porusiti dzamije po Sarajevu da eto neko ne pomisli da je to Teheran.
Daj te prijedloge sta trebamo raditi da jednom dokazemo taj multi, multi..imaju li neke granice ispod kojih se ne moze ici.
Ti niti treba da loces sa njima niti da jedes svinjetinu, niti bilo sta od toga sto si tu fino nakitio. Nemam pojma koja ti je to logika da zakljucis da ja to tvrdim. Halo ba!!! Gdje sam ja to napisao???
Treba da stavis i onaj upis koji sam ja citirao a ne samo da izvadis ove rijeci.
Potrebno je samo da se ne cudis sto ima i ljudi koji ne poste za ramazan, i koji piju pivu. I kao sto je to i inace u Sarajevu, hoce da budu posluzeni u restoranu u kojem se inace toci piva. U onom u kojem se i ne toci je nema iovako ionako.
A ako hoces da zabranis u Sarjevu prodaju piva za ramazan, onda je Sarajevo ko i Teheran, i onda ce naravno biti jos mnogo vise onih koji nece htjeti da zive u takvoj drzavnoj zajednici i sa takvima, bez obzira kojem narodu pripadali.
To ti je logika a ti sad shvati kako hoces jer to ionako cinis.