Ma daj, odkud to velicanje kruske...Topla voda wrote:a kruska je za sljivu kristal
Mislim znamo da smo medjedi pa nam je bliza, ali dobra sljiva se nikom nije pokorila
Ma daj, odkud to velicanje kruske...Topla voda wrote:a kruska je za sljivu kristal
Ma znam, ali nisam dosad osjetio neke probleme, prestao bih da jesam. Više tu bude vodke nego RB-aTopla voda wrote:to ti je pravo zajebano piti,izbjegavaj to...secer u krvi tako rapidno ide gore dole,da te moze opaliti,a neces ni skontati.ultima_palabra wrote:Nakon 7-8 piva se prebaciš na vodku-red bull... toliko si dobar da možeš ujutru komotno na posaoJes da je malo jebeno zaspat
il nemoj puno...fakat
ja pijem rijetko, i u granicamaastrid wrote:..ja kao što napisah pijem vinoplain vanilla wrote:bas naprotiv, svi samo pivo pijuastrid wrote:Ovdje svi alkoholičari![]()
![]()
ne bih se imala s kim zapit'piva nije alkoholno piće
headbanger wrote:uhhhhh
poslje pivske noci ujutro
-proljev
-glavobolja, zavisi koja je piva, ako je sarajevska klipaca glavu trazite u spajzu
-nagla glad
-zgaravica
-nadutost
-konjski prdezi
-smrdim da kanalizaciju
jutro poslje sljive
-ko pticica
-malo se smrdi
-supak izgori
kruska
-isto ko sljiva samo supak ne gori
-zgaravica
loza
-samo glavobolja
vlahov ili lavov, jeger i te travnate perverzije
-ne znam gdej mi je glava tri dana poslje
tako da mi najvise odgovara loza, po mogucnoasti domaca iz hercegovine
Probaj sljivu piti bez pedera u bliziniheadbanger wrote:uhhhhh
-proljev
-glavobolja, zavisi koja je piva, ako je sarajevska klipaca glavu trazite u spajzu
-nagla glad
-zgaravica
-nadutost
-konjski prdezi
-smrdim da kanalizaciju
jutro poslje sljive
-ko pticica
-malo se smrdi
-supak izgori
kruska
-zgaravica
loza
-samo glavobolja
..osim vina..odlično ide i votkaplain vanilla wrote:ja pijem rijetko, i u granicamaali iskljucivo zestoka picapivo i vino nikad
madner wrote:Probaj sljivu piti bez pedera u bliziniheadbanger wrote:uhhhhh
-proljev
-nagla glad
-zgaravica
-nadutost
-konjski prdezi
-smrdim da kanalizaciju
jutro poslje sljive
-ko pticica
-malo se smrdi
-supak izgori
kruska
-zgaravica
loza
-samo glavobolja
madner wrote:Probaj sljivu piti bez pedera u bliziniheadbanger wrote:uhhhhh
-proljev
-nagla glad
-zgaravica
-nadutost
-konjski prdezi
-smrdim da kanalizaciju
jutro poslje sljive
-ko pticica
-malo se smrdi
-supak izgori
kruska
-zgaravica
loza
-samo glavobolja
eto onda, mogle bismo se zapit'astrid wrote:..osim vina..odlično ide i votkaplain vanilla wrote:ja pijem rijetko, i u granicamaali iskljucivo zestoka picapivo i vino nikad![]()
..ma popijem samo na dobrim dernecima,ali nikad se ne naločem da ne znam za sebe

black wrote:pa oni koji me ne znaju kad vide da sam cupav i tako to, obicno kazu de ne zajebavaj2407 wrote:
Da mi je samo znati kako na kraj izlazis s rajom koja te zeza zbog toga sto ne pijes![]()
pa kad vide da sam ozbiljan kazu pa eto moze makar piva
eto ko piva nije bas alkohol
![]()
ja se obicno zezam, moze gemisht, vi pijete vino a ja kiselu
Kako je ne zanima kad je pravo opterecena alkoholomastrid wrote:..ama niste na tenane obrazložili ženi ,zašto pijeteSvi napisaše koliko mogu popiti i šta,a to nju ne interesuje
pa ona je vec zakljucila, jer smo smotaniastrid wrote:..ama niste na tenane obrazložili ženi ,zašto pijeteSvi napisaše koliko mogu popiti i šta,a to nju ne interesuje
madner wrote:Sjo nemoj na Kosevo, znas kako tamo lijece.
Dok doktori cugaju i igraju saha kazu sestrama da proberu neki ljek i daju pacijentu. Kao nema veze koji jer je svakom isteko rok trajanja.hana_montana wrote:madner wrote:Sjo nemoj na Kosevo, znas kako tamo lijece.
kako![]()
..i iskompleksiraniplain vanilla wrote:pa ona je vec zakljucila, jer smo smotani pijem da zaboravima onda zaboravim da pijem..i et
...nijemadner wrote:Kako je ne zanima kad je pravo opterecena alkoholom