alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA
- lijek-za-sve
#151 Re: alkohol
-
mirzet87sa
#152 Re: alkohol
Da bog da mi zadnje bilo ako lazem.. imam ih dvojicu na cumu, jedan portir drugi tehnicar..supercali wrote:Taj haver jedino moze biti pokojni jer sam to mogao samo negdje na nebeskom cumu raditi a ti imao objavu nekumirzet87sa wrote:Respo, prica mi haver scene s cuma... vristo si, pjevo, povraco, pado, dobacivo KLUPI, grlio automat.. AHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH
- supercali
#153 Re: alkohol
Divljo nepokretan e onda sam koperfild kad se napijem
-
splinter
#154 Re: alkohol
Ok, jbg al mojne odustajati, u mene je kolega s posla našao poslije dobrih 11 dana. Haj sretno sa oporavkom i pronalaskom moba.supercali wrote:Nisam jossplinter wrote:Šta bi s pstavljačem teme, jel našao mobitel, haman da je bio zijanio i to?
Nadam se da jeste.
- supercali
#155 Re: alkohol
Hvala u svakom slucajusplinter wrote:Ok, jbg al mojne odustajati, u mene je kolega s posla našao poslije dobrih 11 dana. Haj sretno sa oporavkom i pronalaskom moba.supercali wrote:Nisam jossplinter wrote:Šta bi s pstavljačem teme, jel našao mobitel, haman da je bio zijanio i to?
Nadam se da jeste.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#156 Re: alkohol
ne daj se respo 
-
l33t
#157 Re: alkohol
ja sam jednom vodku pio, povratio ne mogu je pomirisat, i vino isto tako. to se zove okusna averzija.... super stvarbroj dva wrote:Nekad rani 90-i, tamo negdje u prvom ili drugom srednje htjeo se malo kurcit pred nekim trebama i skrho 14 dupli vodki. Nisam na ispiranju zavrsio ali se ne sjecam kako sam dospio kuci. A sjecam se sta mi je stari radio kad sam se otrjeznio..ali poenta je da i dan danas, preko 20 godina kasnije, zna mi se desit da me miris vodke na mucninu tjera...Nisam od tada kapi vodke popio i mislim da za zivota necu...
- mayab
#158 Re: alkohol
Ovdje se prije svega govori o NEUMJERENOSTI, a neumjerenost je nezgodna u bilo čemu!
Alkohol (ali onaj iole kvalitetan i prefinjen) je užitak, naravno u nekim normalnim količinama, šta ja znam, jedna dvije žeste, ili 2-3 piva, ili pola litre vina, uz odgovarajuće jelo!
A i ljekovit je , u tim umjerenim količinama!
A on došao ovde otvarati temu, a ubio se ko svinja!

Alkohol (ali onaj iole kvalitetan i prefinjen) je užitak, naravno u nekim normalnim količinama, šta ja znam, jedna dvije žeste, ili 2-3 piva, ili pola litre vina, uz odgovarajuće jelo!
A i ljekovit je , u tim umjerenim količinama!
A on došao ovde otvarati temu, a ubio se ko svinja!
-
mirzet87sa
#159 Re: alkohol
Hodao si po hodniku, teturao, padao, povracao, vrist'o smijao se, grlio/cuvao se za automat, pricao sa klupom.. ljudi te nosili goresupercali wrote:Divljo nepokretan e onda sam koperfild kad se napijem
- supercali
#160 Re: alkohol
Otvorio sam temu da neko ne bi ponovio isto moju gresku
Svjestan sam da ne mogu zabraniti alkohol da se konzumira al mogu valjda uticati da se neko ne ubije alkoholom kao ja i da jos mozda i umre od alkohola
Svjestan sam da ne mogu zabraniti alkohol da se konzumira al mogu valjda uticati da se neko ne ubije alkoholom kao ja i da jos mozda i umre od alkohola
- supercali
#161 Re: alkohol
Kako da ne ljudi kako su me utovarili u hitnu samo me prebacili na lezaljku u bolnici i tako se probudiomirzet87sa wrote:Hodao si po hodniku, teturao, padao, povracao, vrist'o smijao se, grlio/cuvao se za automat, pricao sa klupom.. ljudi te nosili goresupercali wrote:Divljo nepokretan e onda sam koperfild kad se napijemkakav si tj KING
Ja sam bio toliko pijan da se nisam micao do ujutro
-
l33t
#162 Re: alkohol
to ti mislissupercali wrote:Kako da ne ljudi kako su me utovarili u hitnu samo me prebacili na lezaljku u bolnici i tako se probudiomirzet87sa wrote:Hodao si po hodniku, teturao, padao, povracao, vrist'o smijao se, grlio/cuvao se za automat, pricao sa klupom.. ljudi te nosili goresupercali wrote:Divljo nepokretan e onda sam koperfild kad se napijemkakav si tj KING
Ja sam bio toliko pijan da se nisam micao do ujutro
- fatamorgana
#163 Re: alkohol
Respo, vidi hin, traĆaju te! 
- lijek-za-sve
#164 Re: alkohol
ma respo neznam cemu pravdanje i da jesi to uradio,koliko njih bi imalo muda ko ti ovde doci i to napisati..... ja to stalno ponavljam ,ljudi se vise vole radovati tudjoj nesreci nego svojoj sreci.....
- supercali
#165 Re: alkohol
Ma ne pravdam se nego govorim kako jeste a i da sam radio ja sam uradio i ne stidim se svega ovoga
Moj cilj je da neko ovo ne ponovi
Moj cilj je da neko ovo ne ponovi
- fatamorgana
#166 Re: alkohol
Uzimanje je zakon!lijek-za-sve wrote:mirzet87sa wrote:Respo, prica mi haver scene s cuma... vristo si, pjevo, povraco, pado, dobacivo KLUPI, grlio automat.. AHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHmozda se i uzmu na kraju
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#167 Re: alkohol
Joj Respe ko da je rak pobijedio a ne isao na ispumpavanje
.
Covjek se prosvijetlio samo tako, od sada ilmihal pod rukicom nosi kad krene u izlazak, nista absint il kafa
Covjek se prosvijetlio samo tako, od sada ilmihal pod rukicom nosi kad krene u izlazak, nista absint il kafa
- esmasaric
#168 Re: alkohol
Drži se Respo!
Pa, ako ništa, sada sam naučila da budem umjerena u alkoholu. Mislim, mogu i bez njega. Ali nikad se ne bih usudila napiti od nečeg žestokog, pogotovo absint, pa sigurno bih imala osjećaj da umirem nakon par čašica. Što je i neko prije napisao, sve je dobro u umjerenim količinama.
Osim toga, jednom sam pokušala zaspati u alkoholiziranom stanju (nisam količinski puno pila, ali pomješala sam rakiju i pivo, plus bila sam glupa tinejdžerica) i legnem ja u krevet. Rodice tad pravile pidžama party, mene zapao krevetić koji je visio sa plafona, kao ja jedina mogla da stanem tu jer sam bila sva kompresovana pa ok. Legnem, vrti se soba, vrtim se ja na krevetu, mislila sam da sam gotova. Nakon te traume, neka hvala, dosta su dvije čašice bilo čega....
Pa, ako ništa, sada sam naučila da budem umjerena u alkoholu. Mislim, mogu i bez njega. Ali nikad se ne bih usudila napiti od nečeg žestokog, pogotovo absint, pa sigurno bih imala osjećaj da umirem nakon par čašica. Što je i neko prije napisao, sve je dobro u umjerenim količinama.
Osim toga, jednom sam pokušala zaspati u alkoholiziranom stanju (nisam količinski puno pila, ali pomješala sam rakiju i pivo, plus bila sam glupa tinejdžerica) i legnem ja u krevet. Rodice tad pravile pidžama party, mene zapao krevetić koji je visio sa plafona, kao ja jedina mogla da stanem tu jer sam bila sva kompresovana pa ok. Legnem, vrti se soba, vrtim se ja na krevetu, mislila sam da sam gotova. Nakon te traume, neka hvala, dosta su dvije čašice bilo čega....
- JThomas
#169 Re: alkohol
žešća nesreća...lijek-za-sve wrote:ma respo neznam cemu pravdanje i da jesi to uradio,koliko njih bi imalo muda ko ti ovde doci i to napisati..... ja to stalno ponavljam ,ljudi se vise vole radovati tudjoj nesreci nego svojoj sreci.....
- dale cooper
#170 Re: alkohol
Uvijek sam mislio da će respu sjebati velike količine kafe...kad vidi đavola...alkohol.
Šalu na stranu, get well soon!
Šalu na stranu, get well soon!
- supercali
#171 Re: alkohol
kafu sam doktorirao pa me kafa ne moze sjebati
a ovo sam mislio da sam doktorirao a onda me poklopilo
a ovo sam mislio da sam doktorirao a onda me poklopilo
- supercali
#172 Re: alkohol
e trebao bih pitati admina da mi odblokira onaj nik uskrsno respo 
-
mirzet87sa
#173 Re: alkohol
Sta imam majke ti od toga da te slazem? Eto odvest cu te pa ih pitaj
donijeli te jesu, stavili te u krevet jesu, ustao si i radio sve pobrojano.. pa te sibali bocama 
-
FreakyStyley
#174 Re: alkohol
A ti si mu mogo haveru sve to na pp napisat.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#175 Re: alkohol
štok ubio boga u meni prije tačno šest godina, od tad ga pomirišem i odmah mi loše... dakle, nije samo kod mene tako_BataZiv_0809 wrote:Ima tako pica koja se zgade covjeku i ne mozes ih vise pomirisati![]()
Meni je tako bilo sa Štokom od maturske veceri i sa bijelim vinom od 5-godisnjice maturske veceri. Slijedece godine 10 godina od maturske veceri, kontam da ne odem