Ma ne zivim vise u Sarajevu. Bio 5 mjeseci i vratio se. Nisam ljubomoranmIRCerka wrote:Fox, zasto se ti nisi kandidovao za mjesto nacelnika? Damir je ispunjavao sve uslove.Fox Mulder wrote:I nisam ti ja alijaner da tvrdim da je Zlatko lopov. Kakav je narod i kakvi su mu idioti u SDP-u jos se jadnik i dobro drzi. Vazda sam bio i bit cu SDP-ovac, ali Damir nema nikakve referencije da bude nacelnik. Kako je to kao pripravnik zaimao, stan i dzip? Kako se ono izgradi Vistafon na tudjoj zemlji, a Damir aminovao? Otkud to da mu mati dobije poslovni prostor? Ima jos i previse je za ovu temu. Ti si mu nesto u rodu garant'. Da mu nisi zena?
U kreditima je i dan danas do kukovaNE nisam mu zena, gluho bilo gdje bih s pitarom porodicu gradila....
Nisi lopov vec si zavidanto je vec nesto drugo...
Da nije i tebe kao i jos jednog forumasha, koji mu je fakat rod, odbio i nije dao nista preko stele pa sad kudis? Zaboravljas da je mirci napola mahalce napola haustorce, da me rijetko kad promashe informacije...
Alipasino - MUPKS akcija otplati golfove
-
Fox Mulder
-
irrelevant
ma ti si vošingtonac spammer i troll, na svim temama pametuješ ovdje na forumu, zar nema u vošingtonu kakav forum za tebe? očito si besposlen, dok nemaš pametnija posla neg nos iz vošingtona zabadat ovamo po bosni koja te navodno "ne zanima". da nisi pametovao i amerikancima pa dobio nogu s posla? il te ufatili kako spammaš prekookeanske forume? al jalovo ti ovo sve. nisi nikoga fascinirao svojim komentarima. možda iziritirao ali ni prvi ni zadnji, tek "običan" dijasporaški pametnjaković. be different. be smart. get lost.Fox Mulder wrote:Ma ne zivim vise u Sarajevu. Bio 5 mjeseci i vratio se. Nisam ljubomoran, pa ja zivim americki san. On ne samo da je nesposoban, vec je i lopov. Cuj pripravnika dovesti na mjesto nacelnika...
Kakva stela, mog'o sam ga i tad kupiti, da mi je trebalo, a nije (mi to trebalo).
-
Crvena Tifoza
Svaka im dala._BosanaC wrote:Empire strikes back: drotovi nastavljaju juce zapocetu akciju
-
Fox Mulder
Nerviram te je li? Posto vise necu da se javljam nek' me i iskljuce POPUSI KURAC MEĐEDE JEDANirrelevant wrote:ma ti si vošingtonac spammer i troll, na svim temama pametuješ ovdje na forumu, zar nema u vošingtonu kakav forum za tebe? očito si besposlen, dok nemaš pametnija posla neg nos iz vošingtona zabadat ovamo po bosni koja te navodno "ne zanima". da nisi pametovao i amerikancima pa dobio nogu s posla? il te ufatili kako spammaš prekookeanske forume? al jalovo ti ovo sve. nisi nikoga fascinirao svojim komentarima. možda iziritirao ali ni prvi ni zadnji, tek "običan" dijasporaški pametnjaković. be different. be smart. get lost.Fox Mulder wrote:Ma ne zivim vise u Sarajevu. Bio 5 mjeseci i vratio se. Nisam ljubomoran, pa ja zivim americki san. On ne samo da je nesposoban, vec je i lopov. Cuj pripravnika dovesti na mjesto nacelnika...
Kakva stela, mog'o sam ga i tad kupiti, da mi je trebalo, a nije (mi to trebalo).
-
Crvena Tifoza
A dje ti nabavi vremena da to sve upratiš?irrelevant wrote:ma ti si vošingtonac spammer i troll, na svim temama pametuješ ovdje na forumu, zar nema u vošingtonu kakav forum za tebe? očito si besposlen, dok nemaš pametnija posla neg nos iz vošingtona zabadat ovamo po bosni koja te navodno "ne zanima". da nisi pametovao i amerikancima pa dobio nogu s posla? il te ufatili kako spammaš prekookeanske forume? al jalovo ti ovo sve. nisi nikoga fascinirao svojim komentarima. možda iziritirao ali ni prvi ni zadnji, tek "običan" dijasporaški pametnjaković. be different. be smart. get lost.Fox Mulder wrote:Ma ne zivim vise u Sarajevu. Bio 5 mjeseci i vratio se. Nisam ljubomoran, pa ja zivim americki san. On ne samo da je nesposoban, vec je i lopov. Cuj pripravnika dovesti na mjesto nacelnika...
-
irrelevant
hvala lijepo na budućem nejavljanju.Fox Mulder wrote:Nerviram te je li? Posto vise necu da se javljam nek' me i iskljuce POPUSI KURAC MEĐEDE JEDANirrelevant wrote:ma ti si vošingtonac spammer i troll, na svim temama pametuješ ovdje na forumu, zar nema u vošingtonu kakav forum za tebe? očito si besposlen, dok nemaš pametnija posla neg nos iz vošingtona zabadat ovamo po bosni koja te navodno "ne zanima". da nisi pametovao i amerikancima pa dobio nogu s posla? il te ufatili kako spammaš prekookeanske forume? al jalovo ti ovo sve. nisi nikoga fascinirao svojim komentarima. možda iziritirao ali ni prvi ni zadnji, tek "običan" dijasporaški pametnjaković. be different. be smart. get lost.Fox Mulder wrote:Ma ne zivim vise u Sarajevu. Bio 5 mjeseci i vratio se. Nisam ljubomoran, pa ja zivim americki san. On ne samo da je nesposoban, vec je i lopov. Cuj pripravnika dovesti na mjesto nacelnika...
![]()
auf ti kulture vošingtonske.
@tifoza - dovoljan je bio jedan pogled na pregled tema na podforumu Sarajevo. za to treba nekih par sekundi. zadovoljan? treba li tebi posao? zapošljavam.
-
becu
vode s bunaraCrvena Tifoza wrote:Svaka im dala._BosanaC wrote:Empire strikes back: drotovi nastavljaju juce zapocetu akciju
Trajace ovo jos, malo je 300 kazni, valja otplatiti nove petice iz ASA auta... Sad kad hodza iznad mene zovne muriju zbog derneka odma ce mi naplati 250KM, bez kulturnog upozorenja ko ranije. Al nejse sve je divno, krasno i odlicno dok se postuju pravila i propisi.
-
_BosanaC
Jbg jarane, jeftinije je danas ubiti covjeka nego napraviti dernek ili, gluho bilo, voditi psa bez brnjice.becu wrote:vode s bunaraCrvena Tifoza wrote:Svaka im dala._BosanaC wrote:Empire strikes back: drotovi nastavljaju juce zapocetu akciju![]()
Trajace ovo jos, malo je 300 kazni, valja otplatiti nove petice iz ASA auta... Sad kad hodza iznad mene zovne muriju zbog derneka odma ce mi naplati 250KM, bez kulturnog upozorenja ko ranije. Al nejse sve je divno, krasno i odlicno dok se postuju pravila i propisi.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ti nikako da naucis da ja ko i policija samo stujem pravila, ergo, Mulder nije baniran radi svog mahalanjakEN0 wrote:bivsi saralija i sadasnji vošingtonac appears to be offline and he will never reply.
al' ipak mislim da hoce...
a ovo za buds...

-
kEN0
damn! rizicno je biti posjetilac ovog foruma...becu wrote:a evo imamo i kucnog proizvodjaca marihuane, doduse on ne zivi na AP pa nema veze.
hoce li budovi uskoro keno?
hedovi jos malo pa spremni..
@mircerka: ti bas u fazonu sa ovim macama?
- and
xon_sa wrote:hahaha hoces neko jos da te nosi krkace od kuce do auta i obratno za te pareand wrote:naravno,napraviti garaze sa cuvarom,30-50 KM mjesecno i svi zadovoljnixon_sa wrote:Neka, neka, treba konacno malo uvest reda kod parkiranja.
Pa nema teoretske sanse da ce igdje i ikad biti tako jeftin parking, sta je tebi. Shvatas li da je sat vremena parkinga u gradu od 1 do 2 KM, a ti bi da cijeli mjesec imas garazu sa cuvarom za cijenu jednog sata (ili pola) dnevno
Cak i da nekim cudom bude takva garaza ja glavu dajem da bi u neposrednoj blizini bilo na nedozvoljenim mjestima parkiranih more automobila.
Kod nas samo kazne pale...
_
eto tako nekakoanakadabra (citat)
Moj niti kisne niti je isparan ... 48 konvertibilnih markica mjesečno podzemna garaža Općine Novi Grad...
-
Crvena Tifoza
Mora da je to to.becu wrote:vode s bunaraCrvena Tifoza wrote:Svaka im dala._BosanaC wrote:Empire strikes back: drotovi nastavljaju juce zapocetu akciju![]()
Ma nek pišu hiljadu kazni, sve dok se krkanluk ne istrijebi.
-
xon_sa
Ma ja iskreno ne vjerujem da ima za 48 KM mjesec dana podzemna garaza. Mozda uz neke ultra povlastice, jer veze to nema sa ekonomskom isplativoscu...and wrote:xon_sa wrote:hahaha hoces neko jos da te nosi krkace od kuce do auta i obratno za te pareand wrote: naravno,napraviti garaze sa cuvarom,30-50 KM mjesecno i svi zadovoljni
Pa nema teoretske sanse da ce igdje i ikad biti tako jeftin parking, sta je tebi. Shvatas li da je sat vremena parkinga u gradu od 1 do 2 KM, a ti bi da cijeli mjesec imas garazu sa cuvarom za cijenu jednog sata (ili pola) dnevno
Cak i da nekim cudom bude takva garaza ja glavu dajem da bi u neposrednoj blizini bilo na nedozvoljenim mjestima parkiranih more automobila.
_eto tako nekakoanakadabra (citat)
Moj niti kisne niti je isparan ... 48 konvertibilnih markica mjesečno podzemna garaža Općine Novi Grad...
- anakadabra
Vjeruješ ili ne meni je svejedno...xon_sa wrote:Ma ja iskreno ne vjerujem da ima za 48 KM mjesec dana podzemna garaza. Mozda uz neke ultra povlastice, jer veze to nema sa ekonomskom isplativoscu...and wrote:xon_sa wrote: hahaha hoces neko jos da te nosi krkace od kuce do auta i obratno za te pare
_eto tako nekakoanakadabra (citat)
Zaboravila sam dodati da se garaža čuva tako da ja mirno
-
dimu
jel ti parkiras na tom parkingu ?_BosanaC wrote:Nisi ni ti cuo za parking izmedju RTV i EI?
koje auto vozis ?
imas li cd player u autu ali da nije fabricki ?
imas li ista u/na autu sto bi se moglo ukrasti ?
ili te svaki klosar i narkoman u gradu zna i zna da ti ne smije pipnuti auto, pa ga mozes ostavljati po takvim mjestima.
ili uopste nemas auto, onda ne znam sto se raspravljas ovdje.
ti se vjecno ulizujes muriji sa tom pricom "samo nek pisu kazne" a ista ti ta murija svoje privatne krntije isto tako nepropisno po trotoarima ostavlja kraj svojih policijskih stanica
prosetaj malo oko njihovih stanica pa onda dodji ovdje pa pisi kako ne mozes proci trotoarom od parkiranih auta nase odlicne policije.
I ZAR STVARNO MISLIS DA BI VECINA LJUDI RISKRISALA STALNO PLACANJE KAZNI DA ZAISTA IMAJU DOVOLJNO PARKING MJESTA I DA JE TO MJESTO USPUT I SIGURNO ???
na stranu papci i furaci sa autima, ali velika vecina ljudi kojima pisu kazne upravo imaju gore opisan problem, nedostatak parkinga i nikakva sigurnost od kradje i obijanja iako se odlicno zna ko sve obija a niko dana odlezao nije.
- Alfons Kauders
nek su naplatili i nek svaki dan naplacuju... na alipasinom i dobrinji svaki parking poluprazan a autima samo sto u haustore na ulaze... sto se mene tice nek im po 100 svima naplate... 
-
jasminasab
Cini mi se da su na ovoj temi najglasniji oni koji uopste ne voze auta. 
Treba ljudi dragi pokusati saosjetiti sa obje strane - i sa onima koji od naparkiranih auta ne mogu proci trotoarom, nego su prisiljeni hodati cestom gdje su izlozeni opasnosti da ih neko pokupi, a o prskanju da i ne pricam; i sa onima koji bi se rado parkirali na neko sigurno, za to predvidjeno mjesto kad bi ono postojalo.
Krivac za to stanje (ili sranje) je onaj ko je dao dozvolu gradnje toliko novih objekata bez odgovarajuceg broja mjesta za parkiranje. Stanarima je, vjerujem, parking i prije predstavljao problem, a sad su im se pridruzili i radnici osiguravajucih drustava i ostalih firmi (medju kojima sam i ja
) koje su useljene u nove objekte. Dok god se to ne rijesi - izgradnjom novih parking mjesta ili dovodjenjem tog toliko spominjanog parkinga kod RTV Doma u red, nista se nece promijeniti, pa makar se kazne pisale svaki dan.
Ni oni jadni policajci nisu krivi sto postuju naredjenja, njih krivim samo za nacin na koji se obicno odnose prema ljudima. Jedno je sta radis, a drugo je kako.
Helem, i jednim i drugima i trecima nam je dzaba nervirati se, to je nesto sto mi ne mozemo promijeniti kao pojedinci, a drustvo nam je previse uspavano. Nego, ako ste pjesaci lijepo zaobidjite auto, ako ste vozaci smugnite prije nego vam okace tiket, a ako ste zakasnili, lijepo platite i sjetite se da je ono sto se parama moze platiti jeftino, a ako ste policajci (iako nesto ne vjerujem da oni citaju ovakve teme po forumima) pokusajte biti i ljudi. I okrenite se necemu sto mozete promijeniti - sigurna sam da i tu negdje u vasem komsiluku (iliti susjedstvu), pa bio on u Novom Gradu, na Carsiji ili u Washingtonu, ima stvari na koje mozete uticati svojom produktivnom aktivnoscu.
BTW, ima li neko da bi iznajmio svoje parking mjesto u garazi ispod Grawe osiguranja radnim danima u periodu 8.30-17h? Garaza ce ga doci dzaba, a mene ce glava manje boljeti kad ne budem svakodnevno razmisljala gdje da se parkiram a da ugodim svima (ukljucujuci i sebe)...
Treba ljudi dragi pokusati saosjetiti sa obje strane - i sa onima koji od naparkiranih auta ne mogu proci trotoarom, nego su prisiljeni hodati cestom gdje su izlozeni opasnosti da ih neko pokupi, a o prskanju da i ne pricam; i sa onima koji bi se rado parkirali na neko sigurno, za to predvidjeno mjesto kad bi ono postojalo.
Krivac za to stanje (ili sranje) je onaj ko je dao dozvolu gradnje toliko novih objekata bez odgovarajuceg broja mjesta za parkiranje. Stanarima je, vjerujem, parking i prije predstavljao problem, a sad su im se pridruzili i radnici osiguravajucih drustava i ostalih firmi (medju kojima sam i ja
Ni oni jadni policajci nisu krivi sto postuju naredjenja, njih krivim samo za nacin na koji se obicno odnose prema ljudima. Jedno je sta radis, a drugo je kako.
Helem, i jednim i drugima i trecima nam je dzaba nervirati se, to je nesto sto mi ne mozemo promijeniti kao pojedinci, a drustvo nam je previse uspavano. Nego, ako ste pjesaci lijepo zaobidjite auto, ako ste vozaci smugnite prije nego vam okace tiket, a ako ste zakasnili, lijepo platite i sjetite se da je ono sto se parama moze platiti jeftino, a ako ste policajci (iako nesto ne vjerujem da oni citaju ovakve teme po forumima) pokusajte biti i ljudi. I okrenite se necemu sto mozete promijeniti - sigurna sam da i tu negdje u vasem komsiluku (iliti susjedstvu), pa bio on u Novom Gradu, na Carsiji ili u Washingtonu, ima stvari na koje mozete uticati svojom produktivnom aktivnoscu.
BTW, ima li neko da bi iznajmio svoje parking mjesto u garazi ispod Grawe osiguranja radnim danima u periodu 8.30-17h? Garaza ce ga doci dzaba, a mene ce glava manje boljeti kad ne budem svakodnevno razmisljala gdje da se parkiram a da ugodim svima (ukljucujuci i sebe)...
-
_BosanaC
Jel' ti ja pricam sta o voznji i parkiranju po za to predvidjenim mjestima?dimu wrote:jel ti parkiras na tom parkingu ?_BosanaC wrote:Nisi ni ti cuo za parking izmedju RTV i EI?
koje auto vozis ?
imas li cd player u autu ali da nije fabricki ?
imas li ista u/na autu sto bi se moglo ukrasti ?
ili te svaki klosar i narkoman u gradu zna i zna da ti ne smije pipnuti auto, pa ga mozes ostavljati po takvim mjestima.![]()
ili uopste nemas auto, onda ne znam sto se raspravljas ovdje.
ti se vjecno ulizujes muriji sa tom pricom "samo nek pisu kazne" a ista ti ta murija svoje privatne krntije isto tako nepropisno po trotoarima ostavlja kraj svojih policijskih stanica
prosetaj malo oko njihovih stanica pa onda dodji ovdje pa pisi kako ne mozes proci trotoarom od parkiranih auta nase odlicne policije.
I ZAR STVARNO MISLIS DA BI VECINA LJUDI RISKRISALA STALNO PLACANJE KAZNI DA ZAISTA IMAJU DOVOLJNO PARKING MJESTA I DA JE TO MJESTO USPUT I SIGURNO ???
na stranu papci i furaci sa autima, ali velika vecina ljudi kojima pisu kazne upravo imaju gore opisan problem, nedostatak parkinga i nikakva sigurnost od kradje i obijanja iako se odlicno zna ko sve obija a niko dana odlezao nije.
Jok
Ako je ko lajao na policiju na ovom forumu to sam ja (osim kad je u pitanju situacija kada su premlatili Camu
ZABOLI ME QRAC ZA NECIJE RAZLOGE, DUSEVNE PROBLEME, PROBLEME U BRAKU, INVALIDITET, STRAH, PROBLEME U SKOLI, NEJEBICU, MALU PLATU, LOSE EKONOMSKO STANJE, SRECU, TUGU, I SVE OSTALO STO TI JOS KAO ARGUMENT MOZE PASTI NA PAMET U OVOJ PRICI - ZNAM SAMO DA JA KAO PJESAK IMAM PRAVO DA HODAM TIM JEBENIM TROTOAROM, DA NE HODAM CESTOM GDJE CE SE DUSEBRIZNIK POPUT TEBE NATAKARITI NA SIRENU I SRATI PO OVOM ISTOM FORUMU KAKO MU PJESACI HODAJU TAMO GDJE ZABOGA ON MORA DA VOZI DOK TI ISTI NE MOGU HODATI TAMO GDJE JE PREDVIDJENO DA HODAJU
I da - zaboli te cundras da li je moj izbor da se vozam autom, avionom, helikopterom, da li sam Brankovic glavom i bradom i da li imam sesnaest tjelohranitelja i tri pasata u pratnji kada idem zeni na rucak - trotoar sluzi za pjesake, auta se parkiraju na za to predvidjenim mjestima
A muriju od sada definitivno treba zvati kada god koji zizo parkira na za to predvidjenom mjestu - a ja sam iste, skupa s paukom, zvao i proslu subotu kada je policijski dzip bio parkiran pred postom na Obali i kada niko nije mogao proci od njega - stojeci pred tim istim dzipom. I neces vjerovati - isti se, uz brundanje istih tih drotova - sklonio.
I ne mislim traziti brojeve telefona po Sarajeva kako bih zvao svaki put i molio nekoga da skloni svoje auto jer mi se ne gine hodajuci cestom