Alijin ratni savjetnik... prijeratni sef KOS-a JNA za BiH

vesela

Post by vesela »

Vodenjak wrote:

Govorim o propisima @vesela a ne o nasoj stvarnosti... :oops:
Za slucajeve koje navodis i "snalazenju" naseg naroda po Svedskoj znam vrlo dobro, pa mozda cak i mnogo bolje od tebe zbog prirode posla koji radim...
Ostaj mi zdravo!

nemoj mi, vodenjak kvariti pozitivno misljenje o tebi ovakvim izjavama...sita sam nasih pametnjakovica po svedskoj i spustam ih na zamlju sa dvije rijeci...

zaboli me neka stvar za snalazenje nasih ljudi u svedskoj...ali me debelo boli njihov lopovluk u sarajevu, jer moja mati ima penziju 230 KM...

i ja govorim o PROPISIMA i krsenju propisa, koji su doveli do ove nase stvarnosti...

och det räcker nu, tycker jag!
BigBoss

Post by BigBoss »

vesela wrote:

zaboli me neka stvar za snalazenje nasih ljudi u svedskoj...ali me debelo boli njihov lopovluk u sarajevu, jer moja mati ima penziju 230 KM...

Pa sta hoces???? To je dobra penzija u odnosu na ostale. :?
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

@fair-aga
El-Baklawa wrote:(...)hvatas se za tebe mirisljiviju i prihvatljiviju teoriju,po partijskoj liniji...deja vu :oops:
i
kao sto vec rekoh

inace da ne ostane na praznoj malo zanimljivosti i cinjenica :D :

AVDIĆ: Tvoj Bičakčić, koji je tvojoj Bošnjačkoj televiziji dao 100 hiljada maraka…
LATIĆ: Tebi je dao 450 hiljada maraka, a ne meni, nikad! Ja sam mu rek'o…
AVDIĆ: Ima zapisnik Alije Izetbegovića. On nije u zatvoru…
LATIĆ: …ja sam mu rek'o. Kad si pravio Bosnu da proglasiš Bošnjačku republiku, odveo te on i Bakir Alispahić, i dobio si 450 hiljada maraka. Nedžad Latić nikada ni dinara.
AVDIĆ: Nedžade, bolan, ako ja tebe budem tužio za gluposti koje izgovaraš, ti ćeš reći: ja idem u zatvor kao musliman vjernik.
LATIĆ: A ništa lakše nego tužiti.
AVDIĆ: Ideš u zatvor kao lažov i kao čovjek koji petlja.
LATIĆ: Kako petljam?!
AVDIĆ: Edhem Bičakčić... Bošnjačka televizija je ugašena zato što…
LATIĆ: Ja nemam veze sa Bošnjačkom…
AVDIĆ: …zato što vam je Edhem Bičakčić dao 100 hiljada maraka, je li tako?
LATIĆ: Ma, nemam veze sa Bošnjačkom televizijom!
AVDIĆ: Šta si radio tamo?
LATIĆ: Ti si dobio Bosnu. Pa, je li ti bio Irfan Ljevaković…?
AVDIĆ: Ma, nije, bolan, Alija Izetbegović mi dao pare!

:shock:

lamse.. :oops:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Radovanov prijeratni savjetnik i "specijalac" Dragomir Andan danas je ravnatelj :D MUP-a RS a kao takav je otišao u Bg , meni je ovo neshvatljivo i nepojmljivo :oops: :D i krajnje drsko i bezobrazno i ponižavajuće i prekipjelo :oops: da posjeti kao porodicu Ratka Mladića :lol: :lol: ne bi li kao uz njihovu pomoć :lol: :lol: ugovorio predaju :D osobe koja bi trebala biti uhapšena ........i onda je prije par dana na svim prvim stranicama skoro svih dnevnih glasila u regionu osvanula vijest : O hapšenju Junošića :D za sada nema ništa :D :D .
Nesvakidašnja smijurija sa dobrim zaleđem počev od vijesti o hapšenju do cijele moguće igre bez pomena Radovana za kojeg je kao odgovorna BiH .
P.S. Gospodo iz EU sa profesionalcima iz RS-a i istim takvim ministrima iz Srbije ( kućnim prijateljima od Raleta :D ) ........jebite se polako ali sigurno :D
Joni

Post by Joni »

Alijin ratni savjetnik... prijeratni sef KOS-a JNA za BiH

to je vec po sluzbenoj duznosti . interesantnije je saznati ime predratnog savjetnika .
foucault

Post by foucault »

Jedino pozitivno o Fikretu Muslimovicu sto procitah ovdje jest da je veliki gospodin i da je u ratu "izabrao pravu stranu". Ne zelim to osporiti, ali optuzbe da je kosovac i da je radio na islamizaciji ARBIH povlace se jos od zavrsetka rata. Nisam imao priliku dosada citati nesto o pozitivnim stvarima koje je Fikret Muslimovic uradio za BIH o korisnim savjetima koje je dao. Povrsno procitah Alijine memoare nesto se ne sjecam da ga spominje. Ljiljan doduse nisam citao, ali ne bih rekao bar za vrijeme Latica da je bio mnogo obljubljen tamo. Jel iko ima link, informaciju, trac bilo sto pozitivno o velikom gospodinu ?

offtopic:Umjesto paralele izmedju Bosnjacke televizije i Bosne (tako se zvala pocetkom 94-e) puno bi bolje bilo pomenuti Laticevo pokretanje "Ogledala" i izdavanje stupidarija Haruna Yahye sa ciljem zaglupljivanja muslimana u BIH. Em' mirise na neke cudne pare, em' je nejasno u cijem je to interesu da se generacije mladih ljudi moronizuju.
Fair Life

Post by Fair Life »

Joni wrote:Alijin ratni savjetnik... prijeratni sef KOS-a JNA za BiH

to je vec po sluzbenoj duznosti . interesantnije je saznati ime predratnog savjetnika .
Ja bih rekao... Rešid Music.
Joni

Post by Joni »

Fair Life wrote:
Joni wrote:Alijin ratni savjetnik... prijeratni sef KOS-a JNA za BiH

Ja bih rekao... Rešid Music.
imas li sta o njemu
Fair Life

Post by Fair Life »

Prevrci, listaj... citaj.
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

...ima li u Munje stagodj?... :D... nego ...da halalimo lapo miliona,ne? . :?
Post Reply