ALIJA IZETBEGOVIC EUTANAZIRAN!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

"TKO JE UBIO MICKEY MOUSE-A"?

deset puta kada ponavljas laz, jedanaesti put ce biti istina...prvo dodje nekakva sumnja, onda iz dosade pocinjemo plesti pricu oko toga, kasnije ce se javiti i ocevici koji ce tvrditi da je izetbegovic sam sebi prinio pistolj na celo...
...ne znam, ja sam kao klinac gledao postara acu (cini mi se) i emisije tipa "sta bi bilo kad bi bilo", ali sam kasnije prestao, jer je bilo dosadno, i mislim da mi je moje vrijeme previse dragocjeno, e da bih ga trosio na gluposti teorije zavjere crnu magiju znakove u poljima denikena rekla kazala "koncetricni krugovi gluposti neznanje kao..." ...

ovaj post nema veze sa alijom izetbegovicem, niti sa eutanazijom...vidio sam slucajno da je otvorena tema za pisanje gluposti, pa rekoh da u demokratskom smislu dam svoj skromni doprinos...
missA

Post by missA »

Promiskuitet, moj Lisac je rijec koja ima znacenje: a to je raznolikost.
samo da je sovinizam i sovinisti tu rijec cesto puta upotrebljavali u kontekstu koji opisuje zenske spolne navike.

znacenje rijeci u jeziku koji mi je blizak bi bilo:

promiskuitéta -e ž () knjiž. 1. mešanje, mešanost: promiskuiteta narodov na Balkanu / prevelika promiskuiteta pesmi v antologiji 2. spolni odnosi z osebami drugega spola brez omejitev, prepovedi: promiskuiteta se širi / živeti v promiskuiteti .
missA

Post by missA »

manijak1 wrote::D :D :D :D
čudne teme. :D .
Cudna! Ima i cudnijih!
Recimo ta : Tito je umro kao Musliman!
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Ne rece ti missA - kako objasnjavas smrt Elvis Prislija? :lol:
missA

Post by missA »

bojim se da si osnove "demokratichnosti" uchila u pogreshno vrijeme na pogreshnom mjestu. tvoji "uzori" su (ukoliko se ne varam) morali biti sda-hdz-sds a oni poznato je imaju proprijetarno (iliti jako specifichno) tumachenje demokratije. rezultate te i takve demokratichnosti trpimo i danas.
Na podlagi cega mi lijepis te atribute?! Kako znas ko su moji "uzori", i zasto su ti isti uzori po navodnicama.
Ja neznam zasto ti trpis, i sta ti nije stimalo u prijeratnoj interpretaciji demokratije?
missA

Post by missA »

Sarajevska Princeza wrote:Ne rece ti missA - kako objasnjavas smrt Elvis Prislija? :lol:
Jel' mogu istovremeno pisati 2 replike????
Posto si toliko neucakana, moracu te prikratiti za odgovor!
I da te podsjetim, ovo pitanje je off topic.
Kako ti tumacis i kako je demantiras, (s vama tokiko dragim argumentima) moju sumnju?!
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

LudoALudjiJA wrote: :? kto je...tko :?
:D
Kurt_Kombajn wrote:"TKO JE UBIO MICKEY MOUSE-A"?
znaci, TKO, a ne kto je ubica :x :x :P

“prije sedam vijekova se sedam bijelih golubica podiglo iz doline, leteci prema snjezno-bijelom vrhu planine. jedan od sedam ljudi koji su ih gledali je rekao: vidim crnu tacku na repu sedme golubice.
danas ljudi u toj dolini pricaju o sedam crnih golubica koje su letjele ka vrhu snjezne planine”

djubran
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Dobro poređenje :D MissA ove tvoje teme i te da je Tito umro kao Musliman :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

:D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

...osim toga, postavljati pitanje nad ljekarskom etikom jednog gavrankapetanovica granici sa perverzijom...
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

missA wrote:.
Kako ti tumacis i kako je demantiras, (s vama tokiko dragim argumentima) moju sumnju?!
sta ce ti sumnja kad imas dokaze? :D

Image
argumenti koji bi posluzili tumacenju necije sumnje :? :? da probas sa san-tabirerom? :D
Lisac

Post by Lisac »

missA ;)

probaj se odmaci od detalja koji imaju namjeru isprovocirati te. :D :D
ja znam shta je promiskuitet (oznachava chin vrshenja neselektivnog, povrshnog i neizdeferenciranog izbora), kao i shto znam kako i kada se ista rijech upotrebljava. shto se tiche demokracije, sama si rekla da si se istoj uchila prije rata. jel trebam crtati koje su u to doba bile "demokratske" stranke. mali hint, nadji slichnost u sda-hdz-sds :D

vratimo se na bitno. pogledaj molim te opet moj prethodni post pa probaj odgovoriti na stavke a) i b).

tvoj Tvrdi ;)
manijak1

Post by manijak1 »

Ja sam sada spoznao da sam promiskuitetan i krajnje štetan za ovaj Tvrdi topic. :D :D
Lisac

Post by Lisac »

manijache to su samo zlokobne glasine zhenskih shovinista :D
missA

Post by missA »

Kurt_Kombajn wrote:...osim toga, postavljati pitanje nad ljekarskom etikom jednog gavrankapetanovica granici sa perverzijom...
I to je dobro pitanje!
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

manijak1 wrote:Ja sam sada spoznao da sam promiskuitetan i krajnje štetan za ovaj Tvrdi topic. :D :D
tak'i su svi zeljini navijaci :D

zato nas i ima daleko najvise :D
manijak1

Post by manijak1 »

LudoALudjiJA wrote:
manijak1 wrote:Ja sam sada spoznao da sam promiskuitetan i krajnje štetan za ovaj Tvrdi topic. :D :D
tak'i su svi zeljini navijaci :D
Ne slažem se :D :D tak'i su najčešće pitari :D
missA

Post by missA »

Lisac wrote:missA ;)

probaj se odmaci od detalja koji imaju namjeru isprovocirati te. :D :D
ja znam shta je promiskuitet (oznachava chin vrshenja neselektivnog, povrshnog i neizdeferenciranog izbora), kao i shto znam kako i kada se ista rijech upotrebljava. shto se tiche demokracije, sama si rekla da si se istoj uchila prije rata. jel trebam crtati koje su u to doba bile "demokratske" stranke. mali hint, nadji slichnost u sda-hdz-sds :D

vratimo se na bitno. pogledaj molim te opet moj prethodni post pa probaj odgovoriti na stavke a) i b).

tvoj Tvrdi ;)
Lisac, gdje da ga nadjem kad su zatrpali sve sto ima smisla i sve ono ste si se potrudio da napises (uistinu cijenim tvoj trud).
Odgovoricu ti! Kasnije!
Demokraciji sam se ucila tada, i moje znanje kako teoreticno tako i prakticno od tada pa do sada samo raste i povecava se. Da ne bi bilo zabune, Lisac!

A i ti ( i ostali) pripremite te svoje protuargumente, pa odpravite sumnju!
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

missA wrote:
Sarajevska Princeza wrote:Ne rece ti missA - kako objasnjavas smrt Elvis Prislija? :lol:
Tvoju sumnju? Sumnju u sta? Ako ti nije vec poznato osobe koje tumace neciju smrt bez ikakvog dokaza i objasnjavaju je na tvoj nacin, a potom sumnjaju u kojem vidu je bila smrt ne mogu biti bas pri zdravoj pameti. Otkrivas znake mentalne bolesti.

Ti se nikad neces ni osloboditi "sumnji" jer ti imas problem. Nadam se da shvatas sada zasto je tako.
missA

Post by missA »

manijak, dosta vise, idi dole na neke teme pa se dopisuj!
manijak1

Post by manijak1 »

Venkaslo :D žao mi je ali ovo mi se čini kao idealno mjesto.
Mislio sam da sam ja glup :D ali ima glupljih. :D
Last edited by manijak1 on 15/11/2004 14:22, edited 1 time in total.
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

Sarajevska Princeza wrote: Otkrivas znake mentalne bolesti.
a da mi nju...Image...dok se nije pogorsalo :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

missA wrote:
dobar je to pos'o, postavljati nicim argumentovanu sumnju, a zauzvrat traziti argumente...demokratija, nema sta...

evo ja sam npr. od pocetka sumnjao da je neko na ovoj temi malo plem-plem, no kasnije se desilo da taj neko jos i licno hem personalno argumente salje...cime dolazimo do d'alembert-ovog paradoksona, jerbo zaboravljamo trenje tecnosti u granicnoj zoni cvrstih tijela...
missA

Post by missA »

Sarajevska Princeza wrote:
missA wrote:
Tvoju sumnju? Sumnju u sta? Ako ti nije vec poznato osobe koje tumace neciju smrt bez ikakvog dokaza i objasnjavaju je na tvoj nacin, a potom sumnjaju u kojem vidu je bila smrt ne mogu biti bas pri zdravoj pameti. Otkrivas znake mentalne bolesti.

Ti se nikad neces ni osloboditi "sumnji" jer ti imas problem. Nadam se da shvatas sada zasto je tako.
Ovo ti nije bilo na mjestu!
Koje znake, i koje bolesti!
Moras objasniti! Ako ne vodjena bezobranzim onda bi bar mogla da pojasnis vodjena altruisticnim motivima.
sorge_sa

Post by sorge_sa »

"TITO PRIJE NEGO STO JE UMRO, A UMRO JE KAO STO VEC SAZNADOSMO KAO MUSLIMAN, OSTAVIO U AMANET ALIJI IZETBEGOVICU DA OSNUJE SDA."

gore navedeni tekst treba izgovoriti glasom i u polozaju u kojem ga izgovara, akademski slikar, zaboravio sam mu ime, koji glumi prosjaka u Top Listi Nadrealista 2!!!....naime tvrdnje i promisljanja doticne missice zasluzuju tretman i mjesto gdje se nalazi pomenuti gospodin u najavama izmedju gegova ili muzickih numera.........za sve one koji su zaboravili......mjesto radnje je......HAJFISH!!!!! :D :-) :-D :P :lol: 8) :razz:

no djevojko draga uspjela si u necemu sto je malo ko uspio, uspjela si ujediniti i mene i Lisca i papeta i Engrama i manijaka i sve druge i znane i neznane......u mnogocemu se nasa misljenja razlikuju.......ali hvala bogu.......ovo nam je ipak znak.....da smo kolko tolko normalni.......a stanje je tvoje mentalne higijene je prilicno zabrinjavajuce......potrebna ti je DERATIZACIJA mozdanih vijuga!!!!;)
Post Reply