ALIJA IZETBEGOVIC EUTANAZIRAN!!!
- Kurt_Kombajn
"TKO JE UBIO MICKEY MOUSE-A"?
deset puta kada ponavljas laz, jedanaesti put ce biti istina...prvo dodje nekakva sumnja, onda iz dosade pocinjemo plesti pricu oko toga, kasnije ce se javiti i ocevici koji ce tvrditi da je izetbegovic sam sebi prinio pistolj na celo...
...ne znam, ja sam kao klinac gledao postara acu (cini mi se) i emisije tipa "sta bi bilo kad bi bilo", ali sam kasnije prestao, jer je bilo dosadno, i mislim da mi je moje vrijeme previse dragocjeno, e da bih ga trosio na gluposti teorije zavjere crnu magiju znakove u poljima denikena rekla kazala "koncetricni krugovi gluposti neznanje kao..." ...
ovaj post nema veze sa alijom izetbegovicem, niti sa eutanazijom...vidio sam slucajno da je otvorena tema za pisanje gluposti, pa rekoh da u demokratskom smislu dam svoj skromni doprinos...
deset puta kada ponavljas laz, jedanaesti put ce biti istina...prvo dodje nekakva sumnja, onda iz dosade pocinjemo plesti pricu oko toga, kasnije ce se javiti i ocevici koji ce tvrditi da je izetbegovic sam sebi prinio pistolj na celo...
...ne znam, ja sam kao klinac gledao postara acu (cini mi se) i emisije tipa "sta bi bilo kad bi bilo", ali sam kasnije prestao, jer je bilo dosadno, i mislim da mi je moje vrijeme previse dragocjeno, e da bih ga trosio na gluposti teorije zavjere crnu magiju znakove u poljima denikena rekla kazala "koncetricni krugovi gluposti neznanje kao..." ...
ovaj post nema veze sa alijom izetbegovicem, niti sa eutanazijom...vidio sam slucajno da je otvorena tema za pisanje gluposti, pa rekoh da u demokratskom smislu dam svoj skromni doprinos...
-
missA
Promiskuitet, moj Lisac je rijec koja ima znacenje: a to je raznolikost.
samo da je sovinizam i sovinisti tu rijec cesto puta upotrebljavali u kontekstu koji opisuje zenske spolne navike.
znacenje rijeci u jeziku koji mi je blizak bi bilo:
promiskuitéta -e ž () knjiž. 1. mešanje, mešanost: promiskuiteta narodov na Balkanu / prevelika promiskuiteta pesmi v antologiji 2. spolni odnosi z osebami drugega spola brez omejitev, prepovedi: promiskuiteta se širi / živeti v promiskuiteti .
samo da je sovinizam i sovinisti tu rijec cesto puta upotrebljavali u kontekstu koji opisuje zenske spolne navike.
znacenje rijeci u jeziku koji mi je blizak bi bilo:
promiskuitéta -e ž () knjiž. 1. mešanje, mešanost: promiskuiteta narodov na Balkanu / prevelika promiskuiteta pesmi v antologiji 2. spolni odnosi z osebami drugega spola brez omejitev, prepovedi: promiskuiteta se širi / živeti v promiskuiteti .
-
Sarajevska Princeza
Ne rece ti missA - kako objasnjavas smrt Elvis Prislija? 
-
missA
Na podlagi cega mi lijepis te atribute?! Kako znas ko su moji "uzori", i zasto su ti isti uzori po navodnicama.bojim se da si osnove "demokratichnosti" uchila u pogreshno vrijeme na pogreshnom mjestu. tvoji "uzori" su (ukoliko se ne varam) morali biti sda-hdz-sds a oni poznato je imaju proprijetarno (iliti jako specifichno) tumachenje demokratije. rezultate te i takve demokratichnosti trpimo i danas.
Ja neznam zasto ti trpis, i sta ti nije stimalo u prijeratnoj interpretaciji demokratije?
-
missA
Jel' mogu istovremeno pisati 2 replike????Sarajevska Princeza wrote:Ne rece ti missA - kako objasnjavas smrt Elvis Prislija?
Posto si toliko neucakana, moracu te prikratiti za odgovor!
I da te podsjetim, ovo pitanje je off topic.
Kako ti tumacis i kako je demantiras, (s vama tokiko dragim argumentima) moju sumnju?!
-
LudoALudjiJA
LudoALudjiJA wrote:kto je...tko
![]()
![]()
znaci, TKO, a ne kto je ubicaKurt_Kombajn wrote:"TKO JE UBIO MICKEY MOUSE-A"?
“prije sedam vijekova se sedam bijelih golubica podiglo iz doline, leteci prema snjezno-bijelom vrhu planine. jedan od sedam ljudi koji su ih gledali je rekao: vidim crnu tacku na repu sedme golubice.
danas ljudi u toj dolini pricaju o sedam crnih golubica koje su letjele ka vrhu snjezne planine”
djubran
- manijak1
- Kurt_Kombajn
...osim toga, postavljati pitanje nad ljekarskom etikom jednog gavrankapetanovica granici sa perverzijom...
-
LudoALudjiJA
sta ce ti sumnja kad imas dokaze?missA wrote:.
Kako ti tumacis i kako je demantiras, (s vama tokiko dragim argumentima) moju sumnju?!

argumenti koji bi posluzili tumacenju necije sumnje
-
Lisac
missA 
probaj se odmaci od detalja koji imaju namjeru isprovocirati te.

ja znam shta je promiskuitet (oznachava chin vrshenja neselektivnog, povrshnog i neizdeferenciranog izbora), kao i shto znam kako i kada se ista rijech upotrebljava. shto se tiche demokracije, sama si rekla da si se istoj uchila prije rata. jel trebam crtati koje su u to doba bile "demokratske" stranke. mali hint, nadji slichnost u sda-hdz-sds
vratimo se na bitno. pogledaj molim te opet moj prethodni post pa probaj odgovoriti na stavke a) i b).
tvoj Tvrdi
probaj se odmaci od detalja koji imaju namjeru isprovocirati te.
ja znam shta je promiskuitet (oznachava chin vrshenja neselektivnog, povrshnog i neizdeferenciranog izbora), kao i shto znam kako i kada se ista rijech upotrebljava. shto se tiche demokracije, sama si rekla da si se istoj uchila prije rata. jel trebam crtati koje su u to doba bile "demokratske" stranke. mali hint, nadji slichnost u sda-hdz-sds
vratimo se na bitno. pogledaj molim te opet moj prethodni post pa probaj odgovoriti na stavke a) i b).
tvoj Tvrdi
- manijak1
Ja sam sada spoznao da sam promiskuitetan i krajnje štetan za ovaj Tvrdi topic.

-
LudoALudjiJA
tak'i su svi zeljini navijacimanijak1 wrote:Ja sam sada spoznao da sam promiskuitetan i krajnje štetan za ovaj Tvrdi topic.![]()
zato nas i ima daleko najvise
- manijak1
Ne slažem seLudoALudjiJA wrote:tak'i su svi zeljini navijacimanijak1 wrote:Ja sam sada spoznao da sam promiskuitetan i krajnje štetan za ovaj Tvrdi topic.![]()
-
missA
Lisac, gdje da ga nadjem kad su zatrpali sve sto ima smisla i sve ono ste si se potrudio da napises (uistinu cijenim tvoj trud).Lisac wrote:missA
probaj se odmaci od detalja koji imaju namjeru isprovocirati te.![]()
ja znam shta je promiskuitet (oznachava chin vrshenja neselektivnog, povrshnog i neizdeferenciranog izbora), kao i shto znam kako i kada se ista rijech upotrebljava. shto se tiche demokracije, sama si rekla da si se istoj uchila prije rata. jel trebam crtati koje su u to doba bile "demokratske" stranke. mali hint, nadji slichnost u sda-hdz-sds![]()
tvoj Tvrdi
Odgovoricu ti! Kasnije!
Demokraciji sam se ucila tada, i moje znanje kako teoreticno tako i prakticno od tada pa do sada samo raste i povecava se. Da ne bi bilo zabune, Lisac!
A i ti ( i ostali) pripremite te svoje protuargumente, pa odpravite sumnju!
-
Sarajevska Princeza
Tvoju sumnju? Sumnju u sta? Ako ti nije vec poznato osobe koje tumace neciju smrt bez ikakvog dokaza i objasnjavaju je na tvoj nacin, a potom sumnjaju u kojem vidu je bila smrt ne mogu biti bas pri zdravoj pameti. Otkrivas znake mentalne bolesti.missA wrote:Jel' mogu istovremeno pisati 2 replike????Sarajevska Princeza wrote:Ne rece ti missA - kako objasnjavas smrt Elvis Prislija?
Ti se nikad neces ni osloboditi "sumnji" jer ti imas problem. Nadam se da shvatas sada zasto je tako.
- manijak1
-
LudoALudjiJA
a da mi nju...Sarajevska Princeza wrote: Otkrivas znake mentalne bolesti.
...dok se nije pogorsalo - Kurt_Kombajn
dobar je to pos'o, postavljati nicim argumentovanu sumnju, a zauzvrat traziti argumente...demokratija, nema sta...missA wrote:
A i ti ( i ostali) pripremite te svoje protuargumente, pa odpravite sumnju!
evo ja sam npr. od pocetka sumnjao da je neko na ovoj temi malo plem-plem, no kasnije se desilo da taj neko jos i licno hem personalno argumente salje...cime dolazimo do d'alembert-ovog paradoksona, jerbo zaboravljamo trenje tecnosti u granicnoj zoni cvrstih tijela...
-
missA
Ovo ti nije bilo na mjestu!Sarajevska Princeza wrote:Tvoju sumnju? Sumnju u sta? Ako ti nije vec poznato osobe koje tumace neciju smrt bez ikakvog dokaza i objasnjavaju je na tvoj nacin, a potom sumnjaju u kojem vidu je bila smrt ne mogu biti bas pri zdravoj pameti. Otkrivas znake mentalne bolesti.missA wrote:Jel' mogu istovremeno pisati 2 replike????Sarajevska Princeza wrote:Ne rece ti missA - kako objasnjavas smrt Elvis Prislija?
Ti se nikad neces ni osloboditi "sumnji" jer ti imas problem. Nadam se da shvatas sada zasto je tako.
Koje znake, i koje bolesti!
Moras objasniti! Ako ne vodjena bezobranzim onda bi bar mogla da pojasnis vodjena altruisticnim motivima.
- sorge_sa
"TITO PRIJE NEGO STO JE UMRO, A UMRO JE KAO STO VEC SAZNADOSMO KAO MUSLIMAN, OSTAVIO U AMANET ALIJI IZETBEGOVICU DA OSNUJE SDA."
gore navedeni tekst treba izgovoriti glasom i u polozaju u kojem ga izgovara, akademski slikar, zaboravio sam mu ime, koji glumi prosjaka u Top Listi Nadrealista 2!!!....naime tvrdnje i promisljanja doticne missice zasluzuju tretman i mjesto gdje se nalazi pomenuti gospodin u najavama izmedju gegova ili muzickih numera.........za sve one koji su zaboravili......mjesto radnje je......HAJFISH!!!!!
no djevojko draga uspjela si u necemu sto je malo ko uspio, uspjela si ujediniti i mene i Lisca i papeta i Engrama i manijaka i sve druge i znane i neznane......u mnogocemu se nasa misljenja razlikuju.......ali hvala bogu.......ovo nam je ipak znak.....da smo kolko tolko normalni.......a stanje je tvoje mentalne higijene je prilicno zabrinjavajuce......potrebna ti je DERATIZACIJA mozdanih vijuga!!!!;)
gore navedeni tekst treba izgovoriti glasom i u polozaju u kojem ga izgovara, akademski slikar, zaboravio sam mu ime, koji glumi prosjaka u Top Listi Nadrealista 2!!!....naime tvrdnje i promisljanja doticne missice zasluzuju tretman i mjesto gdje se nalazi pomenuti gospodin u najavama izmedju gegova ili muzickih numera.........za sve one koji su zaboravili......mjesto radnje je......HAJFISH!!!!!
no djevojko draga uspjela si u necemu sto je malo ko uspio, uspjela si ujediniti i mene i Lisca i papeta i Engrama i manijaka i sve druge i znane i neznane......u mnogocemu se nasa misljenja razlikuju.......ali hvala bogu.......ovo nam je ipak znak.....da smo kolko tolko normalni.......a stanje je tvoje mentalne higijene je prilicno zabrinjavajuce......potrebna ti je DERATIZACIJA mozdanih vijuga!!!!;)