Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bilo bi interesantno znati kada bi neko mogao transparentno da iznese pred BH javnost koji su to sve predstavnici Srba, Hrvata i Bosnjaka radili i rade i dalje za KOS i interese Srbije i Hrvatske u projektu teritorijalne podjele BiH, izbacivanja iz BH ustava naroda i nacije Bosanci i Hercegovci a ubacivanja u ustav naroda i nacija Srba, Hrvata i Bosnjaka, etnickog ciscenja, tzv "humanog" preseljavanja Bosanaca i Hercegovaca, pljackanja resursa drzave BiH itd
Novi_Nick wrote:Bilo bi interesantno znati kada bi neko mogao transparentno da iznese pred BH javnost koji su to sve predstavnici Srba, Hrvata i Bosnjaka radili i rade i dalje za KOS i interese Srbije i Hrvatske u projektu teritorijalne podjele BiH, izbacivanja iz BH ustava naroda i nacije Bosanci i Hercegovci a ubacivanja u ustav naroda i nacija Srba, Hrvata i Bosnjaka, etnickog ciscenja, tzv "humanog" preseljavanja Bosanaca i Hercegovaca, pljackanja resursa drzave BiH itd
evo , transparentno da ne moze biti transparentnije ,
svi , od a do z ,
selman nijaz ( transparentno )
Zašto alkoholicar Avdic ne ostavi na miru mrtvog covjeka. Je ne sporim da rahmetli predsjenik Izetbegović imao grešaka ali je krajnje primitivno mrtvog čovjeka prozivati.
bošnjo wrote:Zašto alkoholicar Avdic ne ostavi na miru mrtvog covjeka. Je ne sporim da rahmetli predsjenik Izetbegović imao grešaka ali je krajnje primitivno mrtvog čovjeka prozivati.
Avdicu alkoholicaru idi i lijeci se .....
Covjek je historijska licnost, to sto je mrtav ne mijenja nista, valja o njemu pricati i diskutovati... K'o o Titi i ostalim...
e svaka vam cast ,
usta me zabolila citajuci ove
"replikicice" , zivota mi ,
a tako cili dan , pretrgo se od
a oni meni , opusti se ,
jedino da riknem onda bi se bolje opustio
fala ljepa ,
bošnjo wrote:Zašto alkoholicar Avdic ne ostavi na miru mrtvog covjeka. Je ne sporim da rahmetli predsjenik Izetbegović imao grešaka ali je krajnje primitivno mrtvog čovjeka prozivati.
Da ga se smjelo prozivalo za zivota... danas bi bio postedjen posthumnog prozivanja.
Takvi poput tebe su u njega gledali "kao tele u sarena vrata". On je za tebe i danas "sarena vrata", a za mene tele...
Last edited by Fair Life on 09/03/2006 23:05, edited 1 time in total.
Sta fali mrtvog covjeka prozivati? Onda je primitivno prozivati i druge pokojne....
ja se necu nimalo zacuditi ako za nekih par godina neki balija postavi temu ili napise clanak kako su Bosnjaci otpoceli rat, klali i ubijali sebe, preveli Srbe zedne preko vode i zloupotrijebili ih...
a jos manje bih bio zacudjen kada bih vidio da je 70% nacije (bosnjacke)povjerovalo i uhvatilo se rasprava po sijelima i forumima
pa kako vas nije stid matere vam
o komandantu soldatetske vojne (senad avdic) necu trositi rijeci
ali eto ima jos senada avdica
ko god nasjeda na njegove price isti je ko i on
gledo sam ga na hrt-u kad ga u ''nedjeljom u 2'' pitaju je li ga stid sto je bio pripadnik jedinica koje su ubijale hrvate (!) na sto nekako stidljivo izvrda i ne pade mu na pamet da kaze kako se nema cega stidit
i sta se onda cudimo sto smo u ratovima, sto su nam politicari korumpirani i sto je sve ovako kako jest kad smo mi kao narod - STOKA
Jebemu misa ako ovaj Senad Avdic nije vlascina i cetnik... Cuj Alija KOS-ovac, izdajnik ratni i poratni profiter i lopurda... Isto i njegov posteni sincic Bakiraga- BABINO SUGAVO-kako ga je zvao Alija kad je Bakiraga bio Bakircic...O mrtvima "sve najbolje"... I Hitler je mrtav!!!
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
capry wrote:ja se necu nimalo zacuditi ako za nekih par godina neki balija postavi temu ili napise clanak kako su Bosnjaci otpoceli rat, klali i ubijali sebe, preveli Srbe zedne preko vode i zloupotrijebili ih...
a jos manje bih bio zacudjen kada bih vidio da je 70% nacije (bosnjacke)povjerovalo i uhvatilo se rasprava po sijelima i forumima
pa kako vas nije stid matere vam
o komandantu soldatetske vojne (senad avdic) necu trositi rijeci
ali eto ima jos senada avdica
ko god nasjeda na njegove price isti je ko i on
gledo sam ga na hrt-u kad ga u ''nedjeljom u 2'' pitaju je li ga stid sto je bio pripadnik jedinica koje su ubijale hrvate (!) na sto nekako stidljivo izvrda i ne pade mu na pamet da kaze kako se nema cega stidit
i sta se onda cudimo sto smo u ratovima, sto su nam politicari korumpirani i sto je sve ovako kako jest kad smo mi kao narod - STOKA
"kad smo mi kao narod - STOKA"
- prijatelju , ko ste vi "mi" ? nije lose znati