Vidim koku, svidi mi se, i flertujemo u šesnes, i tek nakon nekoliko dana ja skontam da ima dečka. I što je NAJGORE, ona nastavlja da flertuje sa mnom, kao da je slobodna...
Ona ima dupe a ja princip jebemmuprincip.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ti je ložiš čitav dan i onda se lola iskače po njoj, mora da je uzbudljivoMax.Cherry wrote:Jebem ga, ovo mi se stalno dešava!![]()
Vidim koku, svidi mi se, i flertujemo u šesnes, i tek nakon nekoliko dana ja skontam da ima dečka. I što je NAJGORE, ona nastavlja da flertuje sa mnom, kao da je slobodna...A ima dupeeee... UH.
tj. ti je navlazis a s njim se zdrma..tataratira wrote:ti je ložiš čitav dan i onda se lola iskače po njoj, mora da je uzbudljivoMax.Cherry wrote:Jebem ga, ovo mi se stalno dešava!![]()
Vidim koku, svidi mi se, i flertujemo u šesnes, i tek nakon nekoliko dana ja skontam da ima dečka. I što je NAJGORE, ona nastavlja da flertuje sa mnom, kao da je slobodna...A ima dupeeee... UH.
waoooo jesi tu frajer (pravi) ispao...jos sebi nemogu da dodjem!taxi_driver wrote:ma jarane to ti je sport kod treba.vole flertovati kad su u drustvu frajera.
jednom ti ja i u mene treba odemo van grada u izlazak(davno je to bilo),i ona tako pocne flertovati sa nekim papkom,skontam je ja i epilog je,vracala se kuci busom.reko mozes busom ili mozes cekati da se njemu radno vrijeme zavrsi pa da te on trzne kuci.odlucila se za bus.
Nadji tog njenog decka i opalite se.Max.Cherry wrote:Jebem ga, ovo mi se stalno dešava!![]()
ne..treb'o je zovnuti frajera i reci..daj mi stoju i evo ti je sat vremena..tek tada bi frajer isp'o..upala wrote:waoooo jesi tu frajer (pravi) ispao...jos sebi nemogu da dodjem!taxi_driver wrote:ma jarane to ti je sport kod treba.vole flertovati kad su u drustvu frajera.
jednom ti ja i u mene treba odemo van grada u izlazak(davno je to bilo),i ona tako pocne flertovati sa nekim papkom,skontam je ja i epilog je,vracala se kuci busom.reko mozes busom ili mozes cekati da se njemu radno vrijeme zavrsi pa da te on trzne kuci.odlucila se za bus.![]()
![]()
Bezbeli da je isp'o frajer. I ja bih isto tako!edu wrote:ne..treb'o je zovnuti frajera i reci..daj mi stoju i evo ti je sat vremena..tek tada bi frajer isp'o..upala wrote:waoooo jesi tu frajer (pravi) ispao...jos sebi nemogu da dodjem!taxi_driver wrote:ma jarane to ti je sport kod treba.vole flertovati kad su u drustvu frajera.
jednom ti ja i u mene treba odemo van grada u izlazak(davno je to bilo),i ona tako pocne flertovati sa nekim papkom,skontam je ja i epilog je,vracala se kuci busom.reko mozes busom ili mozes cekati da se njemu radno vrijeme zavrsi pa da te on trzne kuci.odlucila se za bus.![]()
![]()
![]()
![]()
tempora wrote:Krasan princip. ALi to sto ona mozda flertuje sa tobom, ne znaci da je mozes i pokupiti. To su dvije totalno razlicite dimenzije.
slazem setempora wrote:Krasan princip. ALi to sto ona mozda flertuje sa tobom, ne znaci da je mozes i pokupiti. To su dvije totalno razlicite dimenzije.
Vjezba dikcije i sotalog, skupljanje iskustva za "pravu" ili "pravog"Vingo wrote:A koja, molim vas, bi bila svrha flerta?
Da se osjeti život i dah proljećaVingo wrote:A koja, molim vas, bi bila svrha flerta?