Algebra edukacija
- mr_niceee
#1 Algebra edukacija
Sta mislite o Algebri? Da li je neko zavrsio neki njihov kurs? Interesuju me vasa licna iskustva, ako ih imate, sa njihovim kursevima jer mi je u planu da upisem neki od kurseva. Kursevi su im poskupi, dali vrijede njihove diplome, certifikati tih para?
-
Frutek
#2 Re: Algebra edukacija
Zavisi kakav kurs...neki jesu, neki i nisu...ja trenutno pohadjam Cisco akademiju i mislim da vredi tih para i što se tiče stečenog znanja i certifikata...prije sam imao samo neko elementarno znanje o mrežama, evo sad završavamo 1 modul i mogu reći da sam dosta toga naučio...Dakle, ako misliš word, excel i sl. osnovne stvari, onda je odgovor vjerovatno "ne" jer si primjetio da su na cijeni i dosta tih stvari možeš i sam naučit, ali ako je nešto stručnije, opširnije, onda go for it 
- mr_niceee
#3 Re: Algebra edukacija
zaboravio sam napomenuti da mislim na kurs za PC servisera koji kosta 1250km...velike su to pare pa zbog toga pitam da li se isplati.Frutek wrote:Zavisi kakav kurs...neki jesu, neki i nisu...ja trenutno pohadjam Cisco akademiju i mislim da vredi tih para i što se tiče stečenog znanja i certifikata...prije sam imao samo neko elementarno znanje o mrežama, evo sad završavamo 1 modul i mogu reći da sam dosta toga naučio...Dakle, ako misliš word, excel i sl. osnovne stvari, onda je odgovor vjerovatno "ne" jer si primjetio da su na cijeni i dosta tih stvari možeš i sam naučit, ali ako je nešto stručnije, opširnije, onda go for it
-
zemo_online
#4 Re: Algebra edukacija
da ozivim temu malo. dali ima neki kurs koji se trazi na trzistu ali da nije potrbno odredjeno predznanje da se zavrsi??
fala.
fala.