stvarno su ga sastavili
188bhp 2.2-kubika cetri cilindra 260bhp V6.

pored toga alfa planira da na proljece 2008 limitirano izdanje ..c8

Moderators: _BataZiv_0809, anex

pa ovo je ljetno autoLace wrote:zamislite ovako spusteno auto...nakon pola godine voznje po nasim cestama, uskim i strmim ulicama...gdje sletis niz ulicu pod nagibom od 60 stepeni da bi se morao uspeti pod nagibom od 70 stepeni![]()
(moja ulica ima takve momente)
da ne pominjem neke stare i nove rupe nastale radovima i izlokane kisom
moja je ulica bar sto se rupa tice sigurnija zimi..snijeg ih pokrije...ustvari dok grtalica ne prodje...slabo ko se i vozi njommr2 wrote:pa ovo je ljetno autoLace wrote:zamislite ovako spusteno auto...nakon pola godine voznje po nasim cestama, uskim i strmim ulicama...gdje sletis niz ulicu pod nagibom od 60 stepeni da bi se morao uspeti pod nagibom od 70 stepeni![]()
(moja ulica ima takve momente)
da ne pominjem neke stare i nove rupe nastale radovima i izlokane kisom
![]()
![]()
ne vozi se po zimi.....osim toga vozim nesto slicno ...mislim nisko...nista nikakvih problema sto se tice sarajeva..kakvi usponi... to je tek merak iz dalmatinske...gore prema mejtasu
![]()
![]()
bas takozgembo adislić wrote:uh treba ispravki..ajmo redom
Ovaj auto se Zove Alfa Romeo Spider, dakle ono 159 i Brera su ovdje suvisni...
@Lace...Spider nije bolid i nije uopste pretjerano "spusten"...stoga nema straha od neupotrebljivosti na nasim drumovima...a ako je takva situacija kod tebe u mahali onda ti preostaje samo terenac neki...
zgembo adislić wrote:uh treba ispravki..ajmo redom
@Lace...Spider nije bolid i nije uopste pretjerano "spusten"...stoga nema straha od neupotrebljivosti na nasim drumovima...a ako je takva situacija kod tebe u mahali onda ti preostaje samo terenac neki
@black...ma daj..jest AMG ali je grdoba...
ma ovaj merc je jedino sto sad mercedes proizvodi da meni valja! vidio sam ga u pragu! sminka! pravo nisko auto!nize od trotoara pored kojeg je bio parkiran!zgembo adislić wrote:uh treba ispravki..ajmo redom
@Lace...Spider nije bolid i nije uopste pretjerano "spusten"...stoga nema straha od neupotrebljivosti na nasim drumovima...a ako je takva situacija kod tebe u mahali onda ti preostaje samo terenac neki
@black...ma daj..jest AMG ali je grdoba...