alfa159 brera spyder

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mr2

#1 alfa159 brera spyder

Post by mr2 »

Image
Image

stvarno su ga sastavili :D :D :D :D
188bhp 2.2-kubika cetri cilindra 260bhp V6.

Image

pored toga alfa planira da na proljece 2008 limitirano izdanje ..c8
:( :(
Image
Last edited by mr2 on 11/07/2006 09:56, edited 1 time in total.
karanana

Post by karanana »

Mislim da cu je uzeti. Kolko je para? Da vidim imam li dovoljno sa sobom ili cu morati da svratim do banke i dignem.
mr2

Post by mr2 »

karanana wrote:Mislim da cu je uzeti. Kolko je para? Da vidim imam li dovoljno sa sobom ili cu morati da svratim do banke i dignem.
ne znam ali bi rado ovu c 8 :D :D :D :D
Lace

Post by Lace »

zamislite ovako spusteno auto...nakon pola godine voznje po nasim cestama, uskim i strmim ulicama...gdje sletis niz ulicu pod nagibom od 60 stepeni da bi se morao uspeti pod nagibom od 70 stepeni :-? :D (moja ulica ima takve momente) :D da ne pominjem neke stare i nove rupe nastale radovima i izlokane kisom :D
mr2

Post by mr2 »

Lace wrote:zamislite ovako spusteno auto...nakon pola godine voznje po nasim cestama, uskim i strmim ulicama...gdje sletis niz ulicu pod nagibom od 60 stepeni da bi se morao uspeti pod nagibom od 70 stepeni :-? :D (moja ulica ima takve momente) :D da ne pominjem neke stare i nove rupe nastale radovima i izlokane kisom :D
pa ovo je ljetno auto :D :D :D ne vozi se po zimi.....osim toga vozim nesto slicno ...mislim nisko...nista nikakvih problema sto se tice sarajeva..kakvi usponi... to je tek merak iz dalmatinske...gore prema mejtasu :D :D :D
Lace

Post by Lace »

mr2 wrote:
Lace wrote:zamislite ovako spusteno auto...nakon pola godine voznje po nasim cestama, uskim i strmim ulicama...gdje sletis niz ulicu pod nagibom od 60 stepeni da bi se morao uspeti pod nagibom od 70 stepeni :-? :D (moja ulica ima takve momente) :D da ne pominjem neke stare i nove rupe nastale radovima i izlokane kisom :D
pa ovo je ljetno auto :D :D :D ne vozi se po zimi.....osim toga vozim nesto slicno ...mislim nisko...nista nikakvih problema sto se tice sarajeva..kakvi usponi... to je tek merak iz dalmatinske...gore prema mejtasu :D :D :D
moja je ulica bar sto se rupa tice sigurnija zimi..snijeg ih pokrije...ustvari dok grtalica ne prodje...slabo ko se i vozi njom :-? :D
black

Post by black »

ma kakva alfa ovo je zvjer.. :D

Image
zgembo adislić

Post by zgembo adislić »

uh treba ispravki..ajmo redom
Ovaj auto se Zove Alfa Romeo Spider, dakle ono 159 i Brera su ovdje suvisni...
@Lace...Spider nije bolid i nije uopste pretjerano "spusten"...stoga nema straha od neupotrebljivosti na nasim drumovima...a ako je takva situacija kod tebe u mahali onda ti preostaje samo terenac neki
@black...ma daj..jest AMG ali je grdoba...
Lace

Post by Lace »

zgembo adislić wrote:uh treba ispravki..ajmo redom
@Lace...Spider nije bolid i nije uopste pretjerano "spusten"...stoga nema straha od neupotrebljivosti na nasim drumovima...a ako je takva situacija kod tebe u mahali onda ti preostaje samo terenac neki...
bas tako :D ...znala sam da ce me neko razumjeti :D
Qler

Post by Qler »

black wrote:ma kakva alfa ovo je zvjer.. :D

Image

Black sve mi se vise svidja tvoj ukus :)

ovo je moj bibi snova:D :-)
Qler

Post by Qler »

@Lace...Spider nije bolid i nije uopste pretjerano "spusten"...stoga nema straha od neupotrebljivosti na nasim drumovima...a ako je takva situacija kod tebe u mahali onda ti preostaje samo terenac neki

kakva bolan grdoba :D mali roadster :) manji od SL-a... u klasi sa BMW-om Z4... PRELIJEP....
black

Post by black »

@Qler jele da imam dobar ukus...shta zgembo zna.. :D zgembo ba dze ti je ono grdoba cccc :shock:
zgembo adislić

Post by zgembo adislić »

hebiga o ukusima nije raspravljat...ali pored Brere i Z4 meni je vizualno inferioran...
fixer

Post by fixer »

ma ovaj merc je jedino sto sad mercedes proizvodi da meni valja! vidio sam ga u pragu! sminka! pravo nisko auto!nize od trotoara pored kojeg je bio parkiran! :D
Post Reply