VELIKI POZDRAV SVIMA!!!!
Evo da se i ja malo uključim malo u diskusiju tj da iznesem svoje mišljenjei ovaj osjećaj zadovoljstva nemam namjeru nikog uvrijedit niti se baš toliko žustro raspravljat i ubjeđivat, trenutno čekam ALFU 166 24JTD 2004 godište još par dana i TUUUUUUU JEEEE :DDD,a razlog tolikom oduševljenju,nespavanju je taj da sam 12 jebenih godina vozio od starog golfa2, nažalost ulagao u studiranje i ev isplatilo se sad još samo fali ALFAAA da upotpuni taj NEOPISIVI OSJEĆAJ ZADOVOLJSTVA!!!!
Eh ovako čitavog života tj od 15 godine sam lud za autima, to je moja prva ljubavi uvijek sam zavidio "tatinim sinovima" na mašinama, a brate dragi kad pogledam kakve mašine sve voze ti hajvani

sjebe mi izlazaka retard do retarda pa ne da im fali "daska u glavi nego skela od jedno desetak spratova" al briga njeg babo je tu da finansira i njegvo je samo da ode danas do teretane da se nabilda i on je sretan zadovoljan :DDDD naravno čast izuzecima nemoj te me pogrešno shvatit.
Sad malo o razlogu peiključivanju forumu a to je ALFA 166 vs pasat, audi, merc, gggggggg....et nešto hoće da mi bude kad trebam to da izgovorim......olfff mada on nije u rangu ALFE al et poredim ga iz jednostavnog razloga koji ću kasnije navesti :DDDDD
Dugo sam tražio koje auto uzeti i počeo prvo po netu, pa malo s prijateljima, poznanicima i kako god potjeraš u priči sve se svede na golfa V, pasata V, audija 6, znači golf odmah odpada neću više ggg od golfa (magare moje malo kako ga ja zovem, ruku na srce proveo sam neke od najljepših trenutaka u njemu ON će ostat kod starog dok je on živ i vjerujem da ću s vremena na vrijeme sjest u njeg zapalit cigaru zatvorit oči i prisjetit se tih famoznih situacija :DDD), znači potraga je bila za limuzinom ništa ispod 4 i pol metra to je za mene konzerva :DDD s obzirom da sam visok 2metra :DDD, i vidim da sa našim mentalitetom nemožeš izaći na kraj, samo švabo i švabo tj "sveti trojac" ebem ga u švabu neću pa makar mi zadnje bilo :DD, čitao sam mnoge forume komentare kaže bježi od ALFE ako ti je džep mio kvari se ovo ono skupi dijelovi a bre ljudi moji jel to se "trojac" ne kvari nemojte da počnem o kvarovima ionako će ovo biti popriličan esej :DDD jedna stavr nek bude svima jasna svako auto se kvari ako se ne čuva ako mu dušu čupaš (samo mi nije jasno kako je ovo moje magare živo nakon svega što je prošao samnom

). Za nijansu "trojac" jeste kvalitetniji po dijelovima ali taj ćejf ću rado da platim a kad ih pogledam kakvi su vanjski izgled unutrašnjost ma dajte molim vas ALFI nije ni do koljena tek 2010 proizvodnja može se poredit sa ALFOM iz 2004 sve prije toga je tako nakaradno da bog sačuva zgadi mi se auto.
-I ajd da pogledamo cijene "trojca" i ALFE 2004 godište: "trojac" 100-120 000 kilometara nemoguće naći i ako nađeš ne ispod 15 milja da ne idem dalje....ja sam svoju platio 4 200 eura 107000kilometara od čovjeka prva ruka ekstra očuvana "crna" ful oprema

pa vi skontajte šta dobijate u ALFI, koju sve opremu, a šta u "trojcu" za skoro duplo više keša...
-Eterijer "trojac" vs ALFA[/u][/b] ma nemoguće uporedit, onaj stil i elegancija unutrašnjosti ALFE opija, brate ljubav na prvi pogled zaljubio sam se :DDD izuzev jedne sitnice a to je ručica mjenjača al skontat ću ja tu već nešto :DDD
-Vanjski izgled "trojac" vs ALFA et neznam kako da to opišem najbolji način parkiraš "trojca" i ALFU svako će "trojca" formalno pogledat zato što ih već svi znaju gdje god kreneš na njih potucaš ali na ALFI ostaje malo duže upija taj spoj agresivnosti i elegancije koja kaže "dama sam al ne zajebaji se samnom znam biti kučka" :DDD.
I konačno da završim jbg ja ga razvuko ama baš :DDD ZAŠTO ALLFA zato što je ekstravagantna, zato što je nema na svakom ćošku, zato što i zato i zato i zatooooo što je to ljubav na prvi pogled :DDD ebem ga u švabu nakaradna i dosadna.
Eh sad se nadam da ljubitelji "trojca" me neće razpet, ljudi respekt prema "trojcu" svi znamo tko su oni i šta su oni al brate dosadni su hoću nešto neobično hoću auto u koje jedva čekam da sejdnem i da uživam u toj vožnji a ne da se sve svede na to "prevozno sredstvo".
pozzzzz....