Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
More druga s desnim volanom
159ka je sexy i danas
Dugo se u zenici prodaje 3.2 karavanka, niko je nece. Jtd preuzeo primat medju ljubiteljima
Alfa Romeo 159 Q4 3.2 V6 260ks reg.06/24 (12 800 KM) https://olx.ba/artikal/35804173
Mislim da je cijena pala skoro do 10.000 pa evo opet ide gore
busso 3.0 v6 trosi vise nego taj 3.2 barem u Thesisu zdere oko 20L/city
al sto jes jes ni kahno nije 6 godina koliko sam ga vozio.... ni svjecice nisam zamijenio - samo ulje i filteri i deri....
Last edited by skrbavi-admin on 13/08/2023 12:43, edited 1 time in total.
skrbavi-admin wrote: ↑13/08/2023 12:42
busso 3.0 v6 trosi vise nego taj 3.2 barem u Thesisu zdere oko 20L/city
al sto jes jes ni kahno nije 6 godina koliko sam ga vozio.... ni svjecice nisam zamijenio - samo ulje i filteri i deri....
Ma Busso je i tata i mama.
Zvuk, sam izgled motora s vana, ponašanje, ima dušu jebeš mu mater.
Bio je i Busso 3.2 24V u Thesis, 147GTA, GT, Spider, 166 i 156 GTA.
nije taj busso to je GMov - covjek mi reko koji je imao 3.2
da mi je nac ocuvan thesis 3.0 v6 kupio bih ga opet sad sam s parama
problem je taj sto je totalno potkapacitiran Ajsin iso sa njim.... smece od mjenjaca..... za onako monstruozan motor ZF bi lego ko budali šamar.... i monstruozno tezak motor
Last edited by skrbavi-admin on 13/08/2023 13:21, edited 1 time in total.
problem je taj sto je totalno potkapacitiran Ajsin iso sa njim.... smece od mjenjaca..... za onako monstruozan motor ZF bi lego ko budali šamar.... i monstruozno tezak motor
ne bi ja reko - JTS motori su isli puno poslije.... uglavnom za mnoga i danasnja auta je tezis bio šatl.... al je kvaliteta dijelova bila uzasna,....blago receno.... al je zato skupoća dijelova bila izvanredna
imam jos uvijek nekih dijelova za 3.0v6 - novih - za uspomenu
Za sve i svasta ima kupiti adapter/kit za ubaciti ZF 8HP, vjerovatno i za to cudo.
Thesis je jedino auto na kojem sam vidio puknutu oprugu amortizera a nagledao sam se svacega
Za sve i svasta ima kupiti adapter/kit za ubaciti ZF 8HP, vjerovatno i za to cudo.
Thesis je jedino auto na kojem sam vidio puknutu oprugu amortizera a nagledao sam se svacega
da nisi moje federe mjenjo - 2 sam zamijenio - drugi je rokno zbog prvog odmah
1 feder bio ako se dobro sjecam 150 maraka
diskovi par prednjih bili 350
amortizeri bili 1000 maraka+
jedno rame prednjeg trapa sa krajnicom - 160 eura
joj al nisam zalio - isla je kolko je pisalo
da nisi moje federe mjenjo - 2 sam zamijenio - drugi je rokno zbog prvog odmah
Znaci nije bio izuzetak
Talijani ko talijani, neke stvari dovedu do perverzno dobrih a na necemu drugom zaseru maksimalno.
jebi ga - sta bi coek - ja u kaficu sjedim cuclam kafu i vidim djecu kako iz skole vire u auto unutra otvorim daljinskim mrsko mi bilo hodat kontam hoce uc unutra da im otvorim pobjegnu prepadnu se ....
bio je to neloš a od loših materijala uradjen auto... otvoris vrata zategne rucnu sam al ode rucna zato sto je degenericima stalo da ustede na materijalima i kosuljica EPBa rokne i pusti prasinu i vlagu unutra i zakuca rucnu za sva vremena....
....
Naravno da ZF 8HP ne može ni na koji način ići u taj auto, a znaš dobro i zašto ne može.